VVD . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Frans12“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op VVD . . .

 1. Claudia Millenaar zegt:

  Daarom zijn er al doeners vertrokken en staan er nog veel meer op het punt. Zonder doeners, gaat het straks toch lastig worden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Wanneer een politicus zijn mouwen gaat opstropen is er voor ons werk aan de winkel om de poseur zo snel mogelijk weg te stemmen, het betekent namelijk dat we genaaid gaan worden…….

  Like

 3. Harry zegt:

  Gelukkig voor deze linkse smeerlapperij , dat er nog doeners zijn .
  Zo kan Rutte , net zoals het héle linkse koor zijn rooie streken overhoop halen en dat door de werkende bevolking laten betalen .
  Eigenlijk ben je toch gek om voor dit tuig nog te werken ?

  Geliked door 1 persoon

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. lilith zegt:

  Ja en ze stemmen links!

  Like

 6. Julia zegt:

  Wat wordt ons land toch in de ban gehouden door een stel ongekende nietszeggende amateurs en onbenullen. Een MP die nog niet in zijn eigen leugens is gestikt en de boel blijft besodemieteren en slopen en dan de grootste onbenul bloemschoen De Jonge wat staat die man toch onnoemelijk onnozel op zijn Nederlands gezegd uit zijn nek te kletsen die arrogante onbenul houdt zich niet bezig met andere landen maar uitsluitend met zijn afschuwelijke afstotende nergens op slaande bloemschoenen https://www.telegraaf.nl/video/1225193536/de-jonge-niet-bezig-met-aantal-vaccinaties-in-andere-landen Moet deze onbenul nog langer doorgaan omtrent de zorg rondom de zogenoemde corona. Wat mij betreft kan hij op zijn gebloemde schoenen zo snel mogelijk het Binnenhof uit rennen en nimmer meer in het openbaar verschijnen. Wat kom deze onbenul vreselijk mijn keel uit helaas ik kan deze man niet meer zien laat staan dat gezwam van hem aanhoren. Die vent presteert totaal niets.

  Like

 7. Wolf zegt:

  Oprutte met die Groenslinkse halve gare rot KOP met zijn linkse vvd. Die schoft op de fiets met een appel in de bek. Schandalig!!!! Linksgekken kunnen vrij rondfietsen en Dhr. Wilders moet zich al 20 jaren lang laten beschermen, Grote Schande dat hij dit mijn LEIDER Geert Wilders dit nog elke dag inpepert om te kwetsen. Pleur op vuile PRUTTE.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Deze beelden zullen je echt verbijsteren: zo kwaad is de Tweede Kamer op Hugo de Jonge

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Peilingwatch – Coalitie – na val kabinet – op stevige 81 zetels (Dat is meer dan ze nu hebben)
  https://tpo.nl/2021/01/26/peilingwatch-coalitie-na-val-kabinet-op-stevige-81-zetels-dat-is-meer-dan-ze-nu-hebben/

  Het maakt geen barst uit, het grootste deel van de stemmers bestaat na 10 jaar fascisme uit gehersenspoelden

  Like

  • karton zegt:

   @ Jan op 27-1-2021 om 08.33 u.
   Ik zag die peilingen ook, maar ik kan het niet geloven !
   Dat er stomme stemmers bestaan weet ik wel, maar zóóó stom ???
   Ik vertrouw die cijfers steeds minder, de “overheid” maakt de ene fout na de andere en zouden steeds “sterker” worden ? Alsof ze ná iedere blamage méér stemmers trekken, dát kan er bij NIET in. Of zouden wij worden voorbereid op de “grote Houdini-truc” , waarbij nú de winnaars al bekend zijn ?

   Like

 10. Jan zegt:

  Relschoppers bezitten lijst met adresgegevens van politici en journalisten
  ‘De ideeën om langs te gaan bij politici vliegen je om de oren’

  https://tpo.nl/2021/01/26/relschoppers-bezitten-lijst-met-adresgegevens-van-politici-en-journalisten/

  Like

 11. Julia zegt:

  Tja wat moet men nog zeggen over het enorm wanbeleid en het falend beleid van dit kabinet dat totaal niet capabel is een land vakkundig en daadkrachtig te besturen. De kleuterklas en de theaterschool hebben het druk om elkaar met modder te besmeuren en zinloze debatten te voeren maar essentiële zaken en prioriteiten stellen is ze volkomen vreemd. Kortom veel zinloos lullen en zakken vullen. De Jonge is ook weer eens aan zet wat doen we nog met zo een falende onbenul wat geloven we nog van mister bloemschoen. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/duizenden-ggders-kunnen-bij-privegegevens-toch-is-totaal-lekke-it-systeem-volgens-de-jonge-veilig-genoeg/ Dit land is grotendeels ten onder door falen en blunders doorn ongekwalificeerde politici en ambtenaren waarvoor fraude, wegraken van bonnetjes geen vreemd fenomeen is. Hoeveel IT systemen zijn bij de overheid niet lek of hebben gelekt maar ondertussen zijn hier wel miljoenen belastinggeld aan uitgegeven en nog faalt en kraakt het van alle kanten. De gegevens van de burgers liggen gewoon op straat wat privacy?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s