Welkom in Rutteland!

(Door: H. Numan)

Met als premier voor altijd Kim Yung Rutte, en president voor het leven Wim jong van Von Amsberg. Kim Yung Rutte heeft net ontslag genomen, maar dat kan de pret niet drukken. Dat doettie wel vaker. Nadat hij ontslag genomen had, voerde hij de avondklok in. Wat nou, in Noord-Korea regeren ze vanuit het graf? Dat kunnen wij in Rutteland veel beter! U kunt van het volgende scenario uitgaan:

1. De avondklok gaat heel strak gehandhaafd worden. Dáár heeft de politie wél genoeg personeel voor. Niet om uitgeprocedeerde asielzoekers het land uit te zetten. Niet om levensgevaarlijke drugscriminelen op te sporen. Maar voor burgertje pesten, altijd.

2. De rellen en de avondklok worden de aanleiding om binnen 1-2 weken de verkiezingen uit te stellen. Min of meer als volgt: het Chinese virus is nog steeds niet onder controle, dus is het risico – dat u op de PVV gaat stemmen – veel te groot!

3. Kim Yung Rutte regeert giechelend verder per decreet. Zonder enige parlementaire controle. Niet dat onze Kim zich daar veel van aangetrokken heeft in het verleden.

4. Pas als de beoogde coalitie VVD-CDA-GL-??? levensvatbaar is, kan het sein veilig gegeven worden. Dan mogen, welnee, moeten de kapjes af en kan het juiste vakje rood gekleurd worden. Eerder niet.

De verkiezingen zo maar uitstellen wegens het Chinese virus gaat niet lukken. Daar is geen maatschappelijke draagvlak voor. Ik denk dat zelfs het pretparlement van Kim Yung Rutte dat een stap te ver vindt gaan. Is voor onze Kim geen enkel probleem. Die jaste er snel een avondklok doorheen, in de zekerheid dat het massale rellen en politieke weerstand creëert. Die rellen en het virus worden de aanleiding om de verkiezingen uit te stellen. Dat glibbert zonder enige moeite door het parlement.

Natuurlijk werd er gereld na invoering van een avondklok. Daar kan je de klok op gelijk zetten. Voor mij is een avondklok inmiddels doodgewoon. Bij elke coup in Thailand voert de junta zeer traditioneel direct een avondklok in. Zonder massale rellen, want de Thaise politie staat om een hoop bekend, maar niet direct om haar vriendelijke en begripvolle optreden tijdens het handhaven van de avondklok. Er wordt niet zo gek vaak met scherp geschoten door het leger, maar als het moet? Geen enkel probleem. Dat weet iedere Thai, dus die is wel wijzer dan om na sluitingstijd de straat op te gaan. In Nederland heeft u die ervaring nog niet. U droomt nog steeds dat we in een democratie leven.

Dat was een beetje dom, hè schat? Zo sprak ooit de vrouw van onze president voor het leven. Waarom een beetje dom? Omdat de mensen er nu een langzaam achter beginnen te komen dat ‘geen capaciteit’ en ‘niet te handhaven’ gewoon domme politiek smoesjes zijn.

De politie heeft wél voldoende capaciteit om 17 miljoen burgers na negen uur van de straat te houden, fors te bekeuren, en indien nodig te voorzien van een plastic eethoekje, of een zakje om te poepen. Maar uitgeprocedeerde asielzoekers oppakken? Daarvoor dus niet. Marokkanen met machinegeweren aanpakken? Dat dus ook niet. Maar 17 miljoen burgers koeioneren? Altijd!

Ik sluit me volledig aan bij Geert Wilders: dat rellende tuig kan wat mij betreft niet hard genoeg aangepakt worden. Als u daar anders over denkt, zo in de trend van ‘ze vechten voor onze vrijheid’, is er bij u een steekje los.

Ik lees ook dat veel mensen die een foto van een bebloede opa op dezelfde manier beoordelen. Die arme zielige oude hulpeloze (etc.) man werd zonder enige aanleiding in elkaar geslagen door een boze gemene walgelijke (etc.) ME´er! Oh ja? Wat deed opa daar dan? Gezien zijn bebloede kop moet hij zich behoorlijk verzet hebben. Waarom? Als hij daar ‘stomtoevallig’ zijn hond aan het uitlaten was, had de politie hem echt wel verzocht om dat ergens anders te doen. Als opa dat had gedaan, was er niets aan de hand. Probleem opgelost. Precies hetzelfde voor de oude vrouw met een rollator die een ME´er bekogelde met groen poeder. Opa en oma gingen flink te keer. Oma kwam er genadig vanaf, maar opa wat minder. Tja, opa zal voorlopig zeer terecht heel wat aspirientjes moeten slikken. Dat komt er van als je je bemoeit met zaken die je niet aangaan. Respect moet je verdienen, niet misbruiken.

Je loopt niet toevallig een gevaarlijke demonstratie in. Zeker niet met een rollator. Agenten, in ieder geval in Nederland, slaan onschuldige bejaarde burgers niet zomaar total loss. Sterker nog, in Thailand heb ik zoiets nog nooit meegemaakt. Agenten hebben hier heel wat meer bevoegdheden, en maken daar graag en ruimschoots gebruik van. Maar onschuldige bejaarden meppen, dat doen ook zij niet.

Zaten er rellende Marokkanen, Turken en Antifa-tuig tussen? Natuurlijk. Ik denk dat het grootste deel van de relschoppers Antifa tuig is. Supermarkten roven zich niet vanzelf leeg. Dus een hoop ‘onschuldige’ burgers waren meer dan enkel toeschouwers. Maar dat doet er weinig toe. Dat soort rellen is precies wat de regering – u mag ook ‘de elite’ lezen – wil zien. Wie krijgt er de schuld? Twee partijen die er allebei onverkort en faliekant tegen zijn: de PVV en het FvD. Natuurlijk krijgen ze de schuld. Wie anders? Er zijn geen andere daders, er kunnen geen andere daders zijn. Want dat zou de PVV 100% gelijk geven!

Wil dat zeggen dat ik de avondklok een goed idee vind? Natuurlijk niet. Virussen kunnen niet klokkijken. Wat is het verschil tussen een rij voor de kassa in de supermarkt en een rij voor het stembureau? Helemaal niets. Dus als u een masker draagt, zie ik geen enkel probleem om niet te gaan stemmen.

Zijn er complotten? Absoluut. Maar niet de stapel krankzinnige complotten die halfapen non-stop verspreiden over het Internet. Wat dat betreft is het erg jammer dat u niet met geld uw abonnement op Facebook moet betalen. Want dan zouden die halfapen het wel uit hun hoofd laten om ‘te vechten voor uw vrijheid’. Dan kost het ze namelijk geld. Hun eigen geld. Het kost ze nu veel meer, maar dat gaat ver boven hun hersencel uit.

Bill Gates wil u niet injecteren met nano of paprika chips. Paprika chips bestaan. Nano chips nog niet. 5G is niet schadelijk voor uw gezondheid. Dus dat soort berichten verspreiden is willens en wetens meewerken aan chaos. Als ik dat soort tenenkrommende onzin lees, realiseer ik me dat een eeuw openbaar onderwijs weggegooid geld is.

Wat is dan wel een complot? We hebben een premier die letterlijk over lijken gaat om premier te blijven. Iedereen krijgt van alles de schuld. Maar Kim Yung Rutte, de vader des vaderlands, niet. Die is brandschoon. Zij het met een vaag geheugen. Zonder het Chinese virus had Kim Yung Rutte naadloos in Rutte IV gegleden. Daarna in Rutte V. Nu  moet hij daar flink meer moeite voor doen.

Hij wordt ondersteund door een megalomane clown, wiens broer handelt in kwakzalverij. Waarom heeft Nederland de laagste vaccinatiegraad van Europa na Bulgarije? Niet onwaarschijnlijk wil de broer van de clown er ook een paar centen aan verdienen. Geen complot, gewoon ordinair graaien.

U mag niet meer reizen en niet meer dan één uitwonend familielid ontvangen. Maar de asielgolf gaat onverminderd verder. Volstrekt kansloze gelukszoekers worden nog steeds ingevlogen. Als ze, na op uw kosten een jaar of vijf geprocedeerd te hebben, tenslotte uitgewezen worden, blijven ze toch. Zonder dat Kim Yung Rutte er wat aan doet, of zelfs maar wil doen. Is dat geen complot? Volgens mij wel.

Volstrekt kansloos? Jazeker. Iemand die in eigen land analfabeet of semi-analfabeet is, met een al dan niet afgemaakte lagere school, heeft geen kansen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Nu niet en nooit niet. Vraag u zich eens af waarom dat soort figuren hier ongestraft naar toe gehaald worden, en geen strobreed in de weg gelegd worden. Sterker nog, ze krijgen vaak € 10.000,- voor een interieurtje.

Maar als u € 30.000,- krijgt toegewezen ter vergoeding van de toeslagaffaire gaat dat allemaal naar de belasting. Dezelfde belastingdienst die de toeslagaffaire veroorzaakte. Is dat een complot? Zekers, maar daar zit Bill Gates met z’n paprika of nano chips niet achter, dus dat is niet leuk.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Welkom in Rutteland!

 1. R. van Hagen zegt:

  Het is triest dat een beroepsleugenaar de grondwet kan overtreden en dan geeerd word.
  Het is ook triest dat van koning tot minister en politiecommessaris er thee word gedronken met buitenlanders met een plan om alles over te nemen.
  Het is ook triest dat er milliarden subsidies en voordelen word verleend om deze plannen te verwezenlijken.
  Het is ook triest dat ze dit systeem Democratie noemen.

  Geliked door 4 people

 2. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. bobzelf zegt:

  NOU NA UW FENOMENALE STUK GELEZEN TE HEBBEN
  MOET IK TOCH DE VRAAG STELLEN …

  1e heeft U erg lang bij de SS gewerkt ???
  2e en die job ,, het werken bij die molen ??

  heeft zo te lezen iets te lang geduurd . !!

  DIE KLAPPEN WEGENS TE LAAT BUKKEN, ZIJN GOED AANGEKOMEN !!

  OOM MOLENWIEK

  Like

 4. Julia zegt:

  Goed omschreven Nederland is kapot en onbestuurbaar door de grootste dictator sinds WOII Rutte die denkt zijn ziekelijke NAZI macht en zweep over het volk te blijven handhaven en we zijn er nog niet natuurlijk wordt de avondklok na 9 februari niet opgeheven, mondkapjes zullen normaal en verplicht blijven in het nieuwe normaal om de onderdanigheid en gedragsverandering te blijven doorvoeren en zo zullen heel veel MKB=ers en horecabedrijven verdwijnen om alles over te dragen aan de multinationals die straks ook gaan bepalen hoeveel vlees er nog mag worden ingekocht. Alles wat al jaren het politieke voorspel is wordt nu normaal, thuis blijven werken, beperkt reizen onder zeer strenge maatregelen, geen vuurwerk meer, voor OV reserveren, zoveel mogelijk onnodige banen opheffen om over te gaan naar een schone groene economie en dan alle werklozen verplicht te werk stellen tegen een minimum loon. Het is een hele gevaarlijke ontwikkeling dat allang binnen de Bilderberg clan is afgetimmerd en is opgedragen om de agenda 21/30 te realiseren. Dit spel gaat de komende jaren voortduren met of zonder vaccins. De verkiezingen worden bewust later om de linkse bende en maffia zoveel mogelijk de kans te geven om heel veel zieltjes te winnen maar dit gaat wel onder een enorm bedrog, leugens en misleiding. Het volk moet slapende worden gehouden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/opinie-grof-geweld-tegen-anti-lockdownprotest-is-onze-rechtsstaat-onwaardig~bfb6d7ee/

  Opinie: Grof geweld tegen anti-lockdownprotest is onze rechtsstaat onwaardig

  De demonstranten op het Museumplein hadden niet uiteengeslagen moeten worden, maar juist grondrechtelijk beschermd dienen te worden. De burgemeester heeft door niet pragmatisch te handelen, waarschijnlijk bijgedragen aan grotere verspreiding van het coronavirus dan nodig, aldus Willem Jebbink.

  We zagen zondag dus het door de burgemeester van Amsterdam uiteenslaan van een vreedzame demonstratie. Dat moet eenieder veel zorgen baren. Het recht om vreedzaam te demonstreren en je mening te uiten is een grondrecht. Volgens het Europees Hof voor de Rechten van de Mens niet minder dan een van de fundamenten onder een democratische samenleving.

  Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: Welkom in Rutteland! | eunmask

 7. Bas zegt:

  Typisch…

  Like

  • Johan zegt:

   Hee, zoiets was mij ook al opgevallen, maar dan bij het Algemeen Dagblad.
   Dezelfde insteek werd door het AD gebezigd. De Russische protesten werden verheerlijkt, de Nederlandse straatprotesten werden veroordeeld.

   Geliked door 2 people

   • ronjaspers zegt:

    johan.De CIA probeert in rusland hetzelfde als wat ze in de ukraine geflikt hebben,een legitieme regering omver werpen.En een burgeroorlog ontketenen.

    Like

 8. Vrijheid zegt:

  Dus u vindt dat mensen niet tegen deze extreme maatregelen mogen demonstreren, en dat het terecht is dat ze in elkaar geslagen worden? U wilt in een land leven waar je niet meer vrij je mening mag geven? Uiteraard sta ik niet achter de vernielingen. Dat is naar mijn mening een totaal andere groep. Zou de politie maar ook eens handhaven bij de vernielers, maar dat doen ze niet! Daarmee is de politie mede schuldig aan deze slopingen, want daar grijpt ze totaal niet in. Zoals u bij punt een aangeeft, inderdaad het gewone burgertje wordt wel gepest, beboet en desnoods geslagen als hij slechts ‘s avonds naar huis loopt. De enige juiste oplossing is het intrekken van de avondklok.

  Geliked door 1 persoon

 9. Julia zegt:

  Volgens de misdadiger en politieke crimineel Rutte komen we er samen bovenop nou vergeet het maar we gaan samen ten onder als we deze leugenaar, volksverlakker en Bilderberg volger die de opdrachten van de elitaire machtswellustelingen dient uit te voeren nog langer zijn gang laten gaan. Die doortrapte rat wil niet voor niets de verkiezingen uit stellen.

  Geliked door 2 people

 10. dondorp zegt:

  een zelf bewerkt 6 januari lijkt een excuus tot zeer abnormale nooit eerder zo extreem beveiligde presidentoverdracht ivermectim is nu newyork verplicht goed helpend crisis betyrijden NU T weg is gaan cafees newyork en LA weer open Het was dus een fake pilitical lockdown om T van incomsten te beroven De criminelen zijn de deep state iedereen weet mark op foto staat met injectieman welke op zijn beurt waanzinnig verliefd injectienaald kijkend op andere fot staat Conclusie een eerste klass psychopaat Meneer van vandaag u bent tegen rellen bent u dan ook vijand van gerrit van der veen Meneer van vandaag mijn legerdesheils opperhoofd wilde 40 oudjes overplaatsen toen hij hoorde 20 in een jaar overleden in gebouw met grote G5 masten heeft hij de overplaatsing niet door laten gaan Meneer van vandfaag ik betwijfel uw oprechtheid.

  Like

 11. vangie1206j zegt:

  Ik zocht op Google even wat info over Mark Rutte.
  Hij is geboren in 1967 dus 53 jaar oud/jong.
  Ik ben geboren in 1947 dus 73 jaar OUD.
  Terwijl hij ter wereld kwam was ik dus 20 en al een hard werkende Nederlander en belasting betaler.
  Hij lag toen nog in zijn luiers te schijten.
  En nu wil dat monster mij beroven van mijn hard verdiend geld in de vorm van extreme belastingen.
  Nu wil hij mijn veiligheid vernielen door al dat import schorem.
  En nu wil hij het laatste wat ik nog heb mijn vrijheid afnemen.
  Mark Rutte kom niet in mijn buurt want ik maak je af beter heb jij niet verdiend stuk ongedierte gedierte.
  —————————————————-
  NEDERLANDERS KOM IN OPSTAND TEGEN DEZE SCHOFT EN GRIJP ALLES WAT OVERHEID IS AAN VERNIEL HET VOOR MIJN PART.
  MAAR BLIJF VAN DE ONSCHULDIGE NEDERLANDERS EN HUN BEZIT AF.

  Geliked door 1 persoon

 12. vangie1206j zegt:

  Nog even dit alle Nedetlanders die straks vermoedelijk in maart stemmen op VVD D66 CU PVDA GROENLINKS wens ik dat ze straks zullen moeten leven onder de SHARIA KORAN.

  Geliked door 1 persoon

 13. drieboertjes zegt:

  Onschuldige Nederlandse kinderen om niks hun jeugd en geluk afpakken is voorbij crimineel. (En zal gewroken worden.)
  Bij dezen zijn jullie vogelvrij, alle 150.
  https://drieboertjes.home.blog/2021/01/28/150-vogelvrij/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s