Wie is hier nu eigenlijk de dictator?! . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Wie is hier nu eigenlijk de dictator?! . . .

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Klaas zegt:

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   De onderste gebaarde kerel lijkt sprekend op Grigori Raspoetin (1869-196), de liederlijke en zedeloze monnik en adviseur van tsaar Nicolaas II (1868-1917)! Die man wist de bloedingen van diens zoon, Aleksej Nikolajevitsj Romanov (1904-1918) aan leedt, altijd te stoppen maar hij bleek ook een verderfelijke vrouwenjager te wezen en Raspoetin was niet altijd even schoon, zowel letterlijk als figuurlijk!
   Veel edellieden aan het Russische hof zagen Raspoetin echter als een gevaarlijke indringer en ze probeerden hem, tijdens WO I, in 1916 om te gaan brengen. Helaas was Raspoetin fysiek zo taai dat hem vergiftigen met gebak en wijn vol met cyaankali, het inslaan van zijn schedel en talloze pistoolschoten op hem, de kerel vrijwel niet konden doden!
   Uiteindelijk werd hij in het ijs van een rivier gedumpt om hierna aan alle vier de elementen te worden overgeleverd! Eerst dus in het water, vervolgens werd Raspoetin begraven, later opgegraven en gecremeerd en uiteindelijk als as in de open lucht verstrooid!
   Maar Raspoetin had nog kort voor zijn dood voorspelt tegen de tsaar dat als burgers de monnik zouden vermoorden, de tsaar nog lang zou regenen. Zou Raspoetin echter door edeleen worden vermoord dan zou het rijk van de tsaar, tijdens de Russische Revolutie, alsnog instorten en de tsaar een vreselijke dood sterven!
   En die voorspelling kwam zelfs nog uit ook daar de tsaar op 17 juli 1918 met zijn gehele familie, nadat zij waren afgezet, door de bolsjewisten werden omgebracht!

   Geliked door 1 persoon

 3. Bas zegt:

  Het ergste is dat the Muppet waarschijnlijk niet eens weet wat hij nou tekent

  Geliked door 2 people

 4. Wim Vreeswijk zegt:

  U vergeet de grootste dictator: Mark Rutte !

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Een van de eerste handelingen, het ………ondertekenen van documenten.
  “Oh,……wat is ’t eigenlijk wat ik moet tekenen, geen flauw BENUL “.
  ( De President van ’t tot nu toe machtigste land ter wereld )

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Autocue voorleesuurtje?

  Biden zegt dat hij de hele vloot van auto’s van de federale overheid vervangt door elektrische auto’s met een netto-nuluitstoot, waarvan ik tot nu toe weet dat ze niet bestaan

  Like

 7. Bas zegt:

  Like

 8. Ben zegt:

  Dat heb je zo met dieven.

  Like

 9. Bas zegt:

  Biden’s assistent jaagt de pers uit het ovale kantoor en laat ze geen vragen stellen

  Geliked door 1 persoon

 10. droevige mof zegt:

  Maar het is slechts een decreet gepubliceerd in het Federale Register. Die over het toelaten van transseksuelen in het leger. De 18 andere Executive Orders zijn niet gepubliceerd en dus (nog) niet rechtsgeldig. Heel vreemd.

  https://www.federalregister.gov/documents/search?conditions%5Bagencies%5D%5B%5D=executive-office-of-the-president&conditions%5Bpublication_date%5D%5Bgte%5D=12%2F27%2F2020&conditions%5Bterm%5D=Executive+orders+biden&conditions%5Btype%5D%5B%5D=PRESDOCU

  Like

 11. Frits zegt:

  En ook nog seniel. Dat gaat van kwaad tot erger

  Like

 12. Jan zegt:

  Het is verhelderend om de eerste uitvoerende bevelen van Trump te vergelijken met die van Biden

  Door Andrea Widburg

  Bij zijn aantreden tekende Biden negen van de 17 beloofde Executive Orders en rustte hij daarna uit van zijn ‘inspanningen’. President Trump begon zijn presidentschap ook met enkele uitvoeringsbesluiten. Het is interessant om de eerste uitvoerende bevelen van Trump te vergelijken met die van Biden en na te denken over welke bevolkingsgroepen profiteerden van deze bevelen.

  Enkele van de eerste 17 E.O.’s van Trump zijn puur ministerieel, maar hier zijn de belangrijkste die hij tussen zijn inauguratie en half maart heeft uitgegeven. Na elk heb ik de waarschijnlijke begunstigden van de E.O genoteerd:

  EO 13765: Minimaliseren van de economische last van de Patient Protection and Affordable Care Act in afwachting van intrekking – Zoals de titel opmerkt, was dit om mensen te helpen die hun oude verzekering waren kwijtgeraakt en geen nieuwe verzekering konden betalen onder de Obamacare-vereisten. Het is opmerkelijk dat een lamlendig Republikeins Congres, vooral dankzij John McCain, Obamacare niet kon intrekken ten gunste van een marktgebaseerde oplossing.

  EO 13766: Versnellen van milieu-evaluaties en goedkeuringen voor infrastructuurprojecten met hoge prioriteit – het bijwerken van de infrastructuur komt ten goede aan alle Amerikanen.

  EO 13767: Verbeteringen aan de grensbeveiliging en immigratiehandhaving – een veilige, functionerende grens verlaagt de criminaliteit en vermindert de concurrentie voor laagbetaalde banen, waardoor de arbeidersklasse Amerikanen worden beschermd, vooral zwarten en Latinos.

  EO 13768: Verbetering van de openbare veiligheid in het binnenland van de Verenigde Staten – gericht op illegale immigratie.

  EO 13769: De natie beschermen tegen binnenkomst van buitenlandse terroristen in de Verenigde Staten – het voorkomen van een ander islamitisch terroristisch bloedbad, in de trant van 9/11, Fort Hood, San Bernardino, de Boston Marathon of de nachtclub Pulse.

  EO 13770: Ethische verplichtingen door aangestelden van de uitvoerende macht – het beeindigen van de eeuwige lobbygroeperingen en politiek, iets dat bedrijven ten goede komt.

  EO 13771: Regulering verminderen en regelgevingskosten beheersen – onbeheerste regels schaden kleine bedrijven en verstikken de economie.

  EO 13772: Kernprincipes voor het reguleren van het financiële systeem van de Verenigde Staten – verbetering van de economie voor alle Amerikanen.

  EO 13773: Handhaving van federale wetgeving met betrekking tot transnationale criminele organisaties en het voorkomen van internationale mensenhandel – waardoor Amerika veiliger wordt.

  EO 13774: Voorkomen van geweld tegen federale, staats-, tribale en lokale wetshandhavers – bescherming van de dunne blauwe lijn.

  EO 13776: Task Force on Crime Reduction and Public Safety – bescherming van alle Amerikanen.

  EO 13777: Handhaving van de hervormingsagenda voor regelgeving – verbetering van de economie.

  EO 13778: Herstel van de rechtsstaat, federalisme en economische groei door herziening van de regel van de “wateren van de Verenigde Staten” – te niet doen van krankzinnige, ongecontroleerde voorschriften.

  EO 13779: White House Initiative ter bevordering van uitmuntendheid en innovatie bij historisch zwarte hogescholen en universiteiten – het verbeteren van het leven van zwarten in Amerika zonder iemand anders te straffen.

  EO 13780: De natie beschermen tegen binnenkomst van buitenlandse terroristen in de Verenigde Staten – een hernieuwde poging om te beschermen tegen islamitisch terrorisme nadat de eerste poging was gevallen door aanslagen door de Democraten.

  EO 13783: Bevordering van energie-onafhankelijkheid en economische groei – de economie een vliegende start geven en despoten over de hele wereld opheffen.

  EO 13784: Oprichting van de presidentcommissie voor de bestrijding van drugsverslaving en de opioïdencrisis – Amerikanen redden van de plaag van drugs en wanhoop.

  Biden:
  Ondertussen zijn dit de substantiële EO’s die Biden tot nu toe heeft uitgegeven:

  EO 13985: Bevordering van raciale gelijkheid en steun voor achtergestelde gemeenschappen via de federale regering – de federale regering bepaald in welke mate voor de verschillende rassen, wat ongrondwettelijk is, in strijd is met de Civil Rights Act en zorgt voor grotere raciale verdeeldheid.

  EO 13986: Zorgen voor een wettige en nauwkeurige opsomming en verdeling in overeenstemming met de tienjaarlijkse volkstelling – het tellen van illegale vreemdelingen in de volkstelling, waardoor ze vertegenwoordigd worden in het Congres. Dit is ongrondwettelijk.

  EO 13987: De regering van de Verenigde Staten organiseren en mobiliseren om een ​​uniforme en effectieve reactie te geven om COVID-19 te bestrijden en om leiderschap van de Verenigde Staten op het gebied van wereldwijde gezondheid en veiligheid te bieden – Dit is het Trump-planen nu gestolen door Biden en ingekleed als Biden-plan.

  EO 13988: Discriminatie op basis van genderidentiteit of seksuele geaardheid voorkomen en bestrijden – beweren dat mannen die oprecht geloven dat ze vrouw zijn, of die het om principiële redenen vervalsen, de kleedkamer van uw dochter kunnen delen en haar kansen op een atletische studiebeurs voor de universiteit direct tot nul reduceren.

  EO 13990: Bescherming van de volksgezondheid en het milieu en herstel van de wetenschap om de klimaatcrisis aan te pakken – de Keystone-pijpleiding afbreken, tienduizenden vakbondsbanen en miljoenen dollars vernietigen, de kosten van alles verhogen en vervuiling veroorzaken door treinen en snelwegen te gebruiken om vervoer van dezelfde olie. Zelfs Dems komen hiertegen in verzet

  EO 13991: Bescherming van de federale beroepsbevolking en het verplichten van maskers – gewoon irritant, vooral omdat Biden het onmiddellijk heeft geschonden.

  EO 13992: Intrekking van bepaalde uitvoerende bevelen met betrekking tot federale regelgeving – de regering weer bezig houden met regels voor het kapot maken van banen.

  EO 13993: Herziening van het handhavingsbeleid en de prioriteiten van de civiele immigratie – beëindiging van deportaties, wat in feite betekent open grenzen. Bovendien, als je een Amerikaanse misdadiger bent, blijf je in de gevangenis. Als je een illegale buitenaardse misdadiger bent, ben je weer op straat.

  Vanaf zijn eerste werkdag trad Trump op voor Amerikanen. Vanaf zijn eerste werkdag treedt Biden op voor illegale vreemdelingen (google vertaalde ‘buitenaardse wezens’), raciale disharmonie, seksueel verwarde mensen, een lomp en stroperig regeringsapparaat en terroristen.

  Like

 13. Ravian zegt:

  De meest linkse in het rijtje, daar weten we namelijk zeker van dat hij nooit door een meerderheid als president gekozen is en dus, per definitie, een dictator is.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s