Biden krijgt tik op de vingers – Texas wint aanklacht: rechter stop Executive Order “Uitzettingsstop”

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Texas wint de eerste aanklacht tegen de regering binnen 6 dagen na de ambtsaanvaarding van Biden. De Amerikaanse districtsrechter Drew Tipton, een door Trump aangestelde rechter, stopte diens illegale uitzettingsstop en blokkeert tijdelijk Biden´s politiek.

Vorige week diende de procureur-generaal van Texas, Ken Paxton, een klacht tegen de Biden-regering in vanwege haar illegale uitzettingsstop.

Biden ondertekende vorige week woensdag een Executive Order, die een “tijdelijke” 100-daagse uitzettingsstop voor illegale immigranten oplegt.

Joe Biden heeft in zijn streven om de VS te vernietigen illegale immigranten boven belasting betalende Amerikaanse burgers geplaatst.

Paxton riep de huidige minister van Homeland Security, David Pekoske, op om de “illegale, gewetenloze uitzettingsstop” onmiddellijk in te trekken.

“Grensstaten zoals Texas betalen een bijzonder hoge prijs wanneer de federale regering faalt om de immigratiewet van ons land getrouw uit te voeren”, schreef Paxton. “Het was een rebelse linkse opstand. En mijn team en ik hebben deze gestopt”, zei Paxton.

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Biden krijgt tik op de vingers – Texas wint aanklacht: rechter stop Executive Order “Uitzettingsstop”

 1. Ravian zegt:

  Een tik op de vingers gaat niet echt helpen.
  Wat nodig is dat is een stevige trap onder zijn oplichters kont, zodat hij pas heel ver van het witte huis weer omlaag komt, bij voorkeur in de bajes.

  Geliked door 3 people

 2. antiislamnu zegt:

  Dat smerig tuig hier in Brussel zou ook een flinke tik kunnen gebruiken

  Like

 3. Julia zegt:

  Hieruit blijkt al dat die linkse Biden nu al faalt als president. De oorlogen in het Midden Oosten zullen ook niet lang meer op zich laten wachten. Al die Amerikanen die zo begaan zijn en hebben gestemd zullen nog heel veel spijt krijgen. Ik ga er ook wel vanuit dat Harris de (zwarte) vrouw deze seniele man snel zal gaan opvolgen wat uiteraard ook het spel is. Nou dan kan Amerika helemaal haar borst gaan nat maken dat wordt nog heel gezellig in de VS. Links betekent oorlog en tweedeling.

  Like

 4. mahoog zegt:

  Hij doet precies wat zijn linkse ”overseeërs” hem influisteren,daar kan je op wachten trouwens.

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Ironisch en vooral bijzonder triest dat de USA het land dat zo lang voorop ging in de strijd tegen het communisme thans een communist in het witte huis heeft. Velen die op deze nudnik gestemd hebben zullen al spijt hebben of binnenkort krijgen van hun ondoordachte keuze.

  Like

 6. Jan zegt:

  Makk kennis met de Amerikaanse Jesse Klaver, Jennifer Granholm, ook een totale nul en groene fantast

  Olie-, steenkool- en gasindustrie dient te verdwijnen, zonnepanelen hebben de toekomst, aldus deze malloot. En ja, van arbeiders zullen ‘offers’ gevraagd ‘moeten’ worden, lees: ga maar taart eten

  ‘Olie hoort in de grond te blijven zitten’

  SenJohnBarrasso: “U bent toch dat achterlijk wijf dat er elders een puinbak van maakte en waarbij corruptie overweldigend was door de Chinese communisten?”

  https://t.co/bulMRN5Avz?amp=1

  De Biden ‘regering’ zit vol met Hugo de Jongen, nullen, idioten en oplichters, charlatans

  Like

 7. Jan zegt:

  Daar is de landverrader en volksverrader weer.

  John Kerry voor olie- en gasarbeiders die hun baan verloren vanwege Biden’s oorlog tegen energie: ‘Ga zonnepanelen maken’

  Like

 8. Jan zegt:

  Jen Psaki wil in het vervolg alleen nog fascisten/hielenlikers in de persruimte, conservatieven komen er niet meer in, want dan moeten lastige vragen worden beantwoord en wordt duidelijk dat constant gelogen wordt door het Biden-regime

  “Organisaties of individuen die handelen in complottheorieën, propaganda en leugens om desinformatie te verspreiden, worden niet getolereerd”, zei TJ Ducklo, plaatsvervangend perssecretaris van Biden…..

  Gezien de extreem brede definitie van “desinformatie” door liberale mediacijfers, lijkt het waarschijnlijk dat een journalist of verslaggever die kritiek heeft op het beleid van Biden “niet zal worden getolereerd” in het Witte Huis.

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/no-hard-questions-biden-team-considers-banning-conservative-media-press-briefings/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s