Hugo de Jonge: 2 leugens en 1 schandaal binnen 30 seconden

(Door: “9ForNews”)

Twee GGD-medewerkers zijn opgepakt door de politie omdat ze ervan worden verdacht gegevens te hebben doorgespeeld van mensen die in de GGD-database staan. De gegevens zijn van mensen die via een coronatest of bron- en contactonderzoek bekend zijn bij de GGD. Criminelen gebruiken deze gegevens voor identiteitsfraude, onder meer bij het doen van grote aankopen. Volgens RTL Nieuws, dat het schandaal ontdekte, worden GGD-medewerkers actief benaderd om gegevens te delen tegen een hoge beloning.

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Hugo de Jonge: 2 leugens en 1 schandaal binnen 30 seconden

 1. andre zegt:

  Wat verwacht je anders van deze minister die bijna een jaar onderweg is met zn bullshit leugens? Nog niets nog steeds echt niets waargemaakt ja zn neus vol dauwen daar is ie goed in.

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Is prof. Bloemschoen niet het hoofd van deze criminele organisatie ?

  Like

  • Jan zegt:

   Hoeveel zou Rutte op zijn girorekening gestort hebben gekregen van de broer van De Jonge om deze complete idioot in zijn cabaret op te nemen? De Jonge is gekozen zoals Biden werd gekozen, dmv enorme fraude. De Jonge kan niet eens in de schaduw staan van Omtzigt. En dan met 1 stem winnen!

   Like

   • Julia zegt:

    Jan Rutte zet alleen mensen in op belangrijke posities die mee kunnen gaan in de leugens, het besodemieteren en misleiding van het volk. Alleen al wederom de grote fake rondom de gif vaccinatie. Natuurlijk moest die onbenul bloemschoen in zadel worden geholpen dat hebben we gezien rondom de schandalige fraude binnen de verkiezingen binnen het CDA Dus we kunnen de borst nu al gaan nat maken over het verloop van de verkiezingen maart a.s. Natuurlijk kunnen zij geen daadkrachtige mensen als Omzigt gebruiken omdat deze man het smerige politieke spel door heeft en Rutte op zijn vingers durft te tikken. Kortom de politiek en het systeem in Nederland is door en door rot.

    Like

   • Jan zegt:

    Klopt. IJbeltje Berkmoes was te ijverig en werd steedsdoor Rutte getreiterd, was te ijverig, kwam met rapporten die hem niet zinden en kun dus ophoepelen, werd feitelijk op non actief gezet. Iemand die aanzienlijk meer kan kan Rutte niet naast zich verdragen.

    Like

  • ronjaspers zegt:

   karton.Nee,dat is de (nazi) bilderberg groep.De omgekochte en gechanteerde politici voeren hun communistische N.W.O. agenda uit.

   Like

 3. Henk der Niederlánder zegt:

  Tja.
  Dat liegen is de reden dat deze junk en Rutte de andere leugenaar het zo goed samen kunnen vinden.
  Soort zoekt soort zullen we maar zeggen.
  Om nog even terug te komen op de vraag van Astrid die ze stelde onder her artikel De hypocrisie van de politiek en de media, of Ik vanuit Bulgarije hier op de site blijf hangen.
  Uiteraard zal Ik dat doen en laat dan ook weten wat er in Bulgarije speelt op politiek en gewoon menselijk niveau, met misschien zo af en toe een stukje kunst cultuur en geschiedenis er tussendoor.
  Links rechts een paar foto’s en zo in de reacties als de webmaster het toe zal staan.
  Verder in de stukjes die Ik zelf schrijf gaan zowiezo langs de webmaster dus Ik denk niet dat daar iets verkeerd kan gaan.
  Verder zo af en toe een samenvatting van gesprekken met de mensen daar over bijvoorbeeld politiek en zo.

  Like

 4. M. zegt:

  Omdat Lock Down’s nou eenmaal bewezen meer slachtoffers maken ziet men u graag in een Lock Down blijven.
  Omdat studies hebben uitgewezen dat er tijdens de Spaanse griep meer mensen stierven aan de door de mondkapjes/ bacterie spaarlap opgelopen longaandoeningen dan aan de Spaanse griep zelf mag u een mondkapje op.

  Men wil u graag beschermen tegen een goede gezondheid en een gezellig land.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s