Merkel maakt duidelijk: Grondrechten zijn privileges!

(Door: “Christian” – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse bondskanselier Angela Merkel (CDU) heeft grondrechten privileges genoemd. Merkel maakte bovendien duidelijk dat er tot het einde van haar ambtsperiode niet op gerekend kan worden dat gevaccineerde mensen hun grondrechten terug kunnen krijgen. Zolang niet duidelijk is of iemand die gevaccineerd is nog besmettelijk is, zou daar “überhaupt” geen sprake van kunnen zijn, zei de bondskanselier. Pas wanneer er genoeg vaccins voor alle burgers beschikbaar zouden zijn, zou men überhaupt over de terugkeer naar de grondrechten kunnen discussiëren, aldus Merkel.

De bondskanselier wil met deze ongehoorde uitspraken ook vaccinatiecritici onder druk zetten. Wanneer de vaccinatie van alle mensen die bereid zijn gevaccineerd te worden de maatstaf voor de terugkeer van de grondrechten is, dan zien diegenen die hiertoe niet bereid zijn dus vrijwillig af van hun grondrechten, zijn dus zelf schuld aan hun (sociale)  achterstelling. Laat u dat eens goed op u inwerken!

Bron:
politikstube.com
Door: “Christian”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Merkel maakt duidelijk: Grondrechten zijn privileges!

 1. Nachtkaarsje zegt:

  Dat liet ik 0.21 seconde op me inwerken en toen waren we terug in 1215. Het jaar dat de Magna Carta werd bekrachtigd en mensen in algemene zin geen eigenaar meer waren van welke elite dan ook. De klok is terug gezet en dat kan uiteindelijk waarschijnlijk maar op 1 manier opgelost worden.

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Merkel maakt duidelijk: Grondrechten zijn privileges! | eunmask

 3. Mary zegt:

  “Zolang niet duidelijk is of iemand die gevaccineerd is niet besmettelijk is” betekend in feite dat niet, nooit, never iemand zijn grondrechten terug krijgt (was al duidelijk hoor middels WEF, WHO, EU, VN etc.). Het punt is natuurlijk dat onder geen voorwaarden grondrechten afgenomen mogen worden, echter deze dictators (Merkel, Rutte etc.) denken dat zonder slag of stoot te kunnen doen, veelal stiekem, de handtekening is al gezet voordat het volk het zelfs maar door heeft, als u al een recht heeft wordt dat snel gewijzigd. Het einde is dus zoek tenzij ze gestopt worden.
  Juncker heeft het al eens gezegd zolang het volk niet de straat op gaat (oftewel ingrijpt) gaan wij gewoon door steeds een stap verder totdat er geen weg terug meer mogelijk is………….

  Geliked door 1 persoon

 4. henrymulder zegt:

  Is het ontvangen van AOW. een grondrecht? Laat ik aannemen van wel. Dan concludeer ik volgens dit artikel dat het weigeren van een coronavaccin uitsluiting kan betekenen van uitbetaling van de AOW. Is dat juist?

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Dit hebben wij toch allang zien aankomen?

  Geliked door 2 people

 6. Julia zegt:

  Dus fuhrer Merkel bepaalt de grondrechten en schendt ze gewoon. Wat is het een vreselijk misselijkmakend stuk verdriet beseft deze dictator niet dat schenden van de grondrechten misdaad tegen de menselijkheid is? Wat nu zijn de mensen nu werkelijk zo dom om zich te laten omkopen grondrechten terug te krijgen als zij een gif vaccin tot zich nemen. Dan ben je toch wel zelf schuldig aan het schenden van de grondrechten en geef je dus toe om alles op het spel te zetten zelfs je eigen gezondheid. Niets is bewezen of dit gif werkt, niets is bekend over eventuele bijwerkingen of allergieën maar ondertussen zijn er al een aantal mensen door dit onbekende gif overleden of toch nog besmet. Het is nu toch wel duidelijk dat Merkel aardige trekjes begint te krijgen zoals destijds de SS- ers en NAZI, s tijdens WOII hun onvergeeflijke misdaad tegen de menselijkheid hebben getoond https://historianet.nl/oorlog/tweede-wereldoorlog/auschwitz-het-beruchtste-concentratiekamp-van-de-nazi-s Ongelooflijk dat deze dictator met haar ziekelijke machtswellust nog langer binnen de politiek wordt getolereerd en de dienst kan uitmaken. Ze is een groot gevaar voor de Europese samenleving. Haar beruchte slagzin Wir schaffen das rondom de import van migranten heeft voor haar blijkbaar nog niet genoeg onrust binnen de samenleving veroorzaakt over tweedeling nog maar niet te spreken. Wir schaffen das is een bekende slagzin van de Duitse bondskanselier Angela Merkel die ze lanceerde op 31 augustus 2015, tijdens het hoogtepunt van de Europese vluchtelingencrisis. Ze verklaarde hiermee dat haar land, Duitsland, de toenemende vluchtelingenstroom naar Europa aankon. Nou kijk om u heen wat dit enorme wanbeleid binnen Europa teweeg heeft gebracht in ieder geval geen enkele toegevoegde waarde en verspilling van miljarden belastinggeld.

  Geliked door 2 people

 7. oudmarinier zegt:

  Wow …dus dan zijn de ” FUNDAMENTELE GRONDRECHTEN” zoals vermeldt in de Verklaring van de rechten van de Mens opgezet en verklaart , door de United Nations …dus ook allemaal “privileges” …??? Voor zover ik weet , een privilege , moet men verdienen . Wel lullig voor die Afrikaantjes e.d.

  Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   oudmarinier Helemaal niet lullig voor de Afrikaantjes, woestijnratten en gelukzoekers zij krijgen automatisch het paspoort voor alle privileges. Laat dat maar aan Merkel, Rutte en de rest van de linkse chaoten over. Komt helemaal goed voor die ongecontroleerde massa invasie alles gratis, mooie woningen ingericht en wel, gratis gezondheidszorg, gratis zwemles, heel veel toeslagen en niet te vergeten luilekkerland niet werken maar heel veel uitkering van onze belastingcentjes. Dus knap triest en lullig voor de belastingbetalers.

   Like

 8. Sabeltant zegt:

  Die heks hoort op de brandstapel, en haar collaborateurs erbij!

  Geliked door 3 people

 9. andre zegt:

  Wow het lijkt Rutte met de Jonge wel. Ze zegt dus het mRNA vaccine werkt lekker toch niet en is een experiment. Ze zegt ook wij zorgen dat er een nieuwe untermensch komt en als laatste zegt ze dat ze schijt heeft aan verkiezingen en gewoon demisionair verder gaat. Wat kunnen ze allemaal liegen zeg ongekend Klaus Schwab zal tevreden zijn.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ andre op 27-1-2021 om 14.10 u.
   “Zij zorgen dat er een nieuwe untermensch komt”;
   bekijk de foto eens goed en voeg daarbij het zootje dat in een ander artikel op deze site “Galgje” speelt, én……………zie daar………….de nieuwe UNTERMENSCH !!!!

   Geliked door 1 persoon

 10. karton zegt:

  Hoogste tijd om om de minkukels die “grondrechten” , “privileges”durven te noemen , al hun privileges te ontnemen !
  Wat denkt dat gajes toch wel ? Het lijkt vrij duidelijk dat zij de bevolking dwingen in opstand te gaan komen, maar dan wel een échte opstand.

  Geliked door 1 persoon

 11. Geoffrey zegt:

  SCHANDALIG, maar draai het nou eens om!! En nu wordt het leuk als grondrechten privileges zijn WAAROM zouden we dan nog belasting betalen….. VANAF NU BETAAL IK NIETS MEER, prima hun hun zin joh

  Past precies bij de tijdsgeest! Niet dat ik me een tokkie voel, maar vanaf nu stel ik me ook gewoon zo op ook!

  Geliked door 1 persoon

 12. oprechtegeus zegt:

  In de DDR veel opgestoken van de stasi en haar grote voorbeeld Honecker.

  Like

 13. Cleo zegt:

  Zou je dat ROTWIJF niet?!🤬
  Wederom een mof!
  Ik zie een patroon…

  Like

  • henrymulder zegt:

   Nou, nou, en mof is een Duitser. Ik vind het te ver gaan om alle Duitsers hier verantwoordelijk te stellen. Hou het bij Merkel en mss haar partij dan ben ik het helemaal met je eens.

   Geliked door 1 persoon

 14. LUCIA zegt:

  Merkel is gewoon een mislukt stuk deeg, waar per ongeluk een paar rozijnen en een vibrator ingevallen zijn( vanwege haar getril). Als je dat op een druilerige Zaterdag, als broodpoging op je aanrecht ziet liggen, dan denk je gvd in de vuilnisbak ermee !!!Maar dit loopt nog rond en commandeert ook nog de hele zaak daar… maar ja, Pa was ook popi daar.

  Geliked door 1 persoon

 15. Qvic zegt:

  De fundamentele grondrechten en mensenrechten beschreven in diverse internationale akkoorden zijn eigendom van de bevolkingen, daar hebben overheden geen zeggenschap over. Nu de regeringen met bedreigingen en grof geweld deze rechten van de bevolkingen buitenwerking stellen en het als privileges gaan beschouwen d.m.v. de bevolkingen met chantage praktijken te verplichte om hieraan mee te werken. Verklaren de regeringen hiermee de oorlog tegen hun eigen bevolking. Alle ambtenaren die bij hun aantreden de grondwet trouw moesten zweren, verzaken hun plicht nu. Dat maakt van de gehele overheid een criminele organisatie en daaraan is de bevolking geen belastingplicht schuldig. Daar het ook in strijd is met de code van Neurenberg en zoals hier in Nederland Artikel 93 van het strafrechtelijk wetboek, waarin staat dat:
  De aanslag ondernomen met het oogmerk om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen of om een deel daarvan af te scheiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s