VIDEO Parijs: Bloedige vechtpartij tussen studenten en linkse fascisten tijdens protest

(Door: “Christian” – Vertaling: E.J. Bron)

Tijdens een demonstratie in Parijs is het gisteren tot een massale vechtpartij tussen studenten van de rechtsgerichte studentenvakbond La Cocarde en links-radicale tegenstanders gekomen. De lerarenvakbonden hadden voor dinsdag tot een landelijke staking opgeroepen om betere arbeidsvoorwaarden te eisen en tegen de onderwijsbegroting van de regering te protesteren. Volgens berichten zouden de Antifa-groepen leden van La Cocarde aangevallen hebben toen zij zich bij de studentenmars in het centrum van Parijs hadden aangesloten om hun ondersteuning voor de leraren te laten zien. Na de vechtpartij kwam het hier en daar nog tot enkele klopjachten en aanvallen. Zoals een van de gewonde aanhangers van La Cocarde met een bloedneus verklaart, zou een lid van de Antifa-groep hem hebben vastgehouden, terwijl een ander hem sloeg. Een andere student van de groep werd zo hard met een stok geslagen dat hij een gat in zijn hoofd opliep.

Bron:
politikstube.com
Door: “Christian”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO Parijs: Bloedige vechtpartij tussen studenten en linkse fascisten tijdens protest

 1. Pingback: VIDEO Parijs: Bloedige vechtpartij tussen studenten en linkse fascisten tijdens protest! | eunmask

 2. Lot zegt:

  1:10 minuten nepbloed.

  Wat een prut gevechten.

  Logo ‘nationale socialisten bundesweite aktionen’ is hetzelfde als ‘antifa’ logo.
  https://twitter.com/Breakingnieuws1/status/1109722862611546113 , link openen van ‘bekijken’ want is natuurlijk gecensoreerd bij twitter.
  Deze mensen doen alsof ze de overheid omver brengen, maar worden betaald en zullen dat niet gaan doen. Zij weten dat wij weten, dat wij deze regenten structuur genoemd democratie nooit gewild hebben. En dat wij graag dat willen doen wat antifa doet. En wij moeten dan denken, oh kijk er gebeurd wat. Maar er zal niets gebeuren. En alleen maar schade die betaald moet worden door de burgers die het betreft.
  Ik zou zeggen blijf lekker thuis en wat leuks doen.

  Like

 3. LUCIA zegt:

  Dat Antifagespuis moet haast wel door hogerhand gesponsord worden, zie ook het boek van Daniel Estulin The Shadowmasters .over hoe politiek en elite gebruik maken van criminele en terreur organisaties…..klopt als een bus die theorie, want waar is de ETA, de IRA en anderen, als ze echt wat voor het volk wilden doen, zou het nu moeten stikken van dat soort organisaties..Ze zijn echter verdacht afwezig..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s