Duits integratierapport: Bestrijding van de criminaliteit en grensbewaking spelen überhaupt geen rol meer!

(Door: Dr. Alice Weidel – Vertaling: E.J. Bron)

Het nieuwste integratierapport voor de Duitse regering roept vragen op. Zelfs de voorstanders van migratie, die zelf meegewerkt hebben aan het rapport, fronsen het voorhoofd, omdat de geëiste veranderingen hen te ver gaan. Het “Duits zijn” dient in de linksgroene parallelwereld-plannen volledig nieuw gedefinieerd te worden. Toonaangevend is hier de minister van Integratie, Annette Widmann-Mauz (CDU), die “integratie graag van de migratie wil afkoppelen”, want in het vervolg dienen ook Duitsers zich in de geplande veelvolkerenstaat Duitsland te integreren.  

Om zich bezig te houden met een aansturing of zelfs beperking van illegale immigratie, wijst de commissie rigoureus af. Evenmin is de spuigaten uitlopende criminaliteit van de hier nog niet zo lang wonende jonge mannen een onderwerp, net zomin als de bewaking van onze landsgrenzen. In plaats daarvan geldt de kernboodschap: “Duitsland is een divers immigratieland”. Dat is koren op de molen van die “welkomst”-kanselier, die het rapport als “zeer goed” definieert.

Hier draait de deconstructie van de samenleving op volle toeren. De brengschuld voor migranten, die een plicht is in elk immigratieland, valt weg. Het openbaar belang is bont en wie daar niet aan meedoet, stelt zichzelf bloot aan de verdenking een racist te zijn. Pas wanneer er niets meer over is van de Duitse identiteit zullen de linkse sociale ingenieurs tevreden zijn.

(jungefreiheit.de en bundesregierung.de)  

Bron:
facebook.com/aliceweidel
Door: Alice Weidel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Duits integratierapport: Bestrijding van de criminaliteit en grensbewaking spelen überhaupt geen rol meer!

 1. vangie1206j zegt:

  Kunnen zedat mens Merkel niet in een onderaardse kerker donderen en daarna de sleutel afbreken en wegdonderen.

  Like

 2. antiislamnu zegt:

  In Duitsland is de media een gigantische manipuleer machine echt slechter kan je niet krijgen het de massa is compleet gehersenspoelt.
  En wie de media in zijn macht heeft wint altijd kijk maar naar Amerika waar de winnaar van de verkiezingen ineens verliezer werd terwijl er onomstotelijk bewijs is van massa fraude.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Voor West-Duitsland is dat absoluut waar. Ik woon hier en heb intussen veel vrienden verloren omdat ik de leugens niet geloof en openlijk voor mijn mening uitkom.
   In het oosten is het anders. De ouderen daar weten hoe een totalitair systeem werkt en geven hun kennis door aan de jongeren. De mensen daar zijn veel kritischer dan hier in het westen. Ik vermoed dat in Oost-Duitsland de verkiezingsresultaten vervalst werden om de AfD onder de duim te houden.

   Geliked door 1 persoon

 3. Willem zegt:

  Duitsland is een diverse immigratie land??? Divers=meer islam, geen chinezen of zuid-amerikanen die zie je niet, nee, meer islam en de Duitsers moeten zich aan de islam aanpassen, net zoals de rest van Europa, ook Nederlanders. En de “moslim-jongeren” gaan lekker aan de auto-brand jihad en het winkel plunderen.

  Geliked door 2 people

 4. Bob zegt:

  De echte mensen smokkelaars zitten in Brussel, Geneve, New York en in de regeringscentra.
  Om hun doelstellingen te verwezelijken, de TOTALE MACHT en de bevolking als
  slaaf, zal geen middel worden geschuwd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s