“Een moordpartij”: 53 doden in Gibraltar sinds het begin van de vaccinaties

(Vertaling: E.J. Bron)

Op een inwoneraantal van 32.000

De wereldwijde, verontrustende nieuwsberichten over “aan of in verband met” de coronavaccinaties overleden mensen nemen niet af. Nu kwam het ook op de zuidelijke punt van het Iberisch schiereiland, in het Britse Gibraltar, tot een enorme golf sterfgevallen als direct gevolg van de Pfizer/BioNTech-vaccinatie. Binnen 10 dagen na het begin van de vaccinaties zijn daar niet minder dan 53 doden onder de daarvoor gevaccineerde patiënten te betreuren. Familieleden en getuigen van het gebeuren speken inmiddels van een “moordpartij”.

Alle sterfgevallen vonden plaats sinds de vaccinatie van de door het Britse leger ingevlogen eerste lading van 5.850 vaccins. Alle dodelijke slachtoffers (op drie in het weekend na) waren bewoners van bejaarden- en verzorgingstehuizen in Gibraltar, waarin zondag nog 130 actieve gevallen van Covid-19 voorkwamen. De meeste doden hadden een leeftijd tussen begin 70 en eind 90 jaar.

Volgens de beproefde methode haastten de autoriteiten zich volgens lokale berichten om de sterfgevallen te wijten aan corona en niet aan de vaccinatie. Alle gevallen werden officieel geregistreerd als “aan Covid-19 overleden”. Dat het daarbij om de werkelijke doodsoorzaak gaat, lijkt echter alleen al statistisch meer dan onwaarschijnlijk: het ongeveer vijf kilometer lange Gibraltar met zijn ongeveer 32.000 inwoners had voor 9 januari van dit jaar zo goed als niet onder corona te lijden gehad – en had tot nu toe slechts 17 sterfgevallen sinds het begin van de pandemie bijna een jaar geleden geregistreerd. Het sterftecijfer van Gibraltar was zodoende extreem lager dan dat van Groot-Brittannië en van het naburige Spanje, wat niet terug te voeren was op eventuele isolering van de kolonie: Spaanse forenzen bleven elke dag ´s morgens Gibraltar binnenkomen en ´s avonds weer uitreizen.

Actuele sterftegolf gevolg van de vaccinaties?

Dat nu, na de vaccinaties, het aantal Covid-sterfgevallen binnen enkele dagen met meer dan het drievoudige exploderen, bevestigt een vermoeden dat ook in toenemende mate in Groot-Brittannië is te beluisteren: dat het bij het huidige hogere aantal sterfgevallen (in ieder geval voor een niet onaanzienlijk deel) überhaupt niet gaat om Covid-doden van de “tweede golf”, maar om doden als gevolg van de vaccinaties. Het Verenigd Koninkrijk bezit op dit moment het hoogste aantal Covid-sterfgevallen aller tijden, nog duidelijk hoger dan in de “eerste golf”. En dat ondanks het inmiddels bereikte, aanzienlijk hogere immuniseringquotum van de bevolking en ondanks scherpere quarantaine- en beschermingsmaatregelen voor oude mensen en mensen in verzorgingshuizen, dus uitgerekend van die bevolkingsgroepen, waarin de meeste sterfgevallen optreden.

In plaats daarvan valt het des te meer op dat de atypische “tweede golf” in de mortaliteit exact samenvalt met de vaccinatiecampagne. De resultaten in Gibraltar leveren een behoorlijk duidelijk beeld, dat wel degelijk ook op andere landen zou zijn toe te passen – mits de politiek belang bij objectieve informatie zou hebben. Zoals bekend is exact het tegendeel het geval. Het is niet genoeg dat wellicht op massale wijze gezonde of niet besmette patiënten naar het hiernamaals worden gespoten; ze worden ook nog tot Covid-doden bestempelt en zo misbruikt om constant paniekzaaierij en lockdowns te blijven voortzetten.

Bron:
wochenblick.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Een moordpartij”: 53 doden in Gibraltar sinds het begin van de vaccinaties

 1. Yvonne zegt:

  En nog staan de mensen te trappelen om dit vaccin in hun lijf te laten spuiten, Bill Gates vind dat er teveel mensen op de wereld zijn nou gaat lekker zo , nog 7 miljard mensen te gaan en die lamstraal verdient hierdoor miljarden extra

  Geliked door 3 people

 2. Bob zegt:

  Het vaccin moet immuniteit geven.
  Het virus wordt telekinetisch doorgegeven
  vanuit Geneve en Brussel.
  Het vaccin laat de lock down en
  avond klok niet ophouden.
  Het vaccin moet een telekinetisch
  vaccin zijn.

  Like

 3. karton zegt:

  Wanneer worden de sterfgevallen, n.a.v. de vaccinatie, in Nederland bekend gemaakt ?

  Like

  • Cathja zegt:

   @ karton op 28 januari

   Ik vrees….. nooit. Als ze dat zouden doen gooien ze hun eigen glazen in, want dan zal de vaccinatiebereidheid nog sterker afnemen. Ze zullen er voor kiezen om de leugens in stand te houden, want dat kunnen ze beter pruimen dan het lijden van gezichtsverlies.

   Like

 4. Julia zegt:

  Welk weldenkend mens heeft überhaupt nog vertrouwen in het gifvaccin de chaos is compleet. https://www.telegraaf.nl/nieuws/495231968/duits-vaccinatiecomite-geef-astra-zeneca-niet-aan-65-plussers De slordigheid binnen de GGD is op weg naar een flinke chaos is lekkende datasystemen en nu de volgende blunder https://www.telegraaf.nl/nieuws/795920362/vrouw-per-abuis-geprikt-in-plaats-van-getest-op-corona Dan nog eens het stunten met de tussentijd voor de tweede gifprik https://www.ad.nl/binnenland/live-4740-nieuwe-coronameldingen-ema-scherpt-advies-aan-tweede-prik-pfizer-biontech-na-3-weken~ae8696e8/ Er kan nog meer bij https://www.ad.nl/binnenland/vaccin-astrazeneca-dreigt-uit-te-draaien-op-fiasco-hoe-nu-verder-met-onze-vaccins~a50cc664/
  Kortom voor miljoenen ingekocht aan een nu al groot fiasco, daarbij nog de landen die liggen te bekvechten over de leveringen. Tjonge, tjonge wat zijn we goed bezig De Jonge en aanhang van belangen verstrengelde artsen en virologen. |Ze moeten zich werkelijk kapot schamen de grootste blunder die de volksgezondheid in gevaar brengt in plaats van goed doet. Ik wens alle mensen sterkte die nog in dit gif geloven maar volgens mij is men een rund als je met de gezondheid stunt. Vertrouwen????

  Geliked door 3 people

 5. bobzelf zegt:

  SPUITJE DER IN
  SPUITJE DER UIT
  JA ZO GAAT TIE GOED
  JA ZO GAAT TIE GOED
  ALS ONTKENNEN EEN SPORT WAS
  KAN ONZE LANDVERRADERS BRIGADE VOOR GOUD

  OOM VAKSIENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Er zijn een aantal oplossingen Rutte en De Jonge en angstzaaiers binnen het OMT die het welzijn van de volksgezondheid bevordert namelijk als de donder miljarden storten in de gezondheidszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en niet te vergeten de jeugdzorg en de geestelijke gezondheidszorg. Zodat er genoeg capaciteit en bedden komen om daadwerkelijk mensen te behandelen die getroffen worden door welk virus dan ook en de gezondheidszorg niet behoeft te worden afgeschaald waar velen het slachtoffer van zijn. Tevens afschaffen van quarantaine voor mensen die zogenoemd positief zijn getest (ook met het testen gaat veel mis) en geen klachten hebben. De economie als de donder op gang brengen zodat mensen hun baan kunnen behouden en het MKB, horecazaken, evenementenbranche, etc. misschien nog enigszins overlevingskansen hebben en vooral scholen open kunnen voor het welzijn van onze jeugd en die idiote avondklok direct opheffen in andere landen blijkt dat deze WOII maatregel geen enkel effect heeft. Van groot belang is dat ons maatschappelijk en sociaal leven weer alle vrijheden krijgt. Dat is het welzijn voor miljoenen mensen die nu onder druk staan, velen lijden onder stress dat zelfs tot zelfmoorden en een toename van burn outs veroorzaakt. Nu kappen met de dictatuur die is opgelegd door Bilderberg, Soros, Gates en de rest van het elitaire tuig. Het is werkelijk een schande wat er rondom het vaccin gebeurt de chaos en het wanbeleid is compleet. Genoeg wetenschappers, artsen en hoogleraren hebben hun mening over het gifvaccin gegeven en hebben meer dan gelijk niets maar dan ook niets bewijst dat het gif een effectieve werking heeft en geen (desastreuze) bijwerkingen geeft. Het gaat alleen om puur geld, macht het is een miljardenverdienmodel en heeft niets meer met volksgezondheid te maken.

  Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  Wie laat zich nog testen het enige doel van de overheid is om alle DNA te bewaren en op te slaan maar ondertussen ligt de rest van de gegevens gewoon op straat. Nederland is een land van enorme chaos, wanbeleid en vooral een ongecontroleerde bende. Dit is niet de eerste keer dat gegevens van burgers zonder meer op straat liggen. Alles is zo lek als een zeefje dus ook uw privé leven is openbaar maar wordt wel in de gaten gehouden door de overheid voor andere doeleinden en kan zonodig tegen u worden gebruikt.

  Geliked door 1 persoon

 8. Georgette Smeekes zegt:

  triest dat er mensen zijn die andere maar gewoon dood kunnen spuiten en angst kunnen zaaien om zo de mensen ZO bang te maken dat ze zich graag laten prikken,..en zi hier het gevolg,..Wie gaat deze waanzin stoppen?/Iemand moet dat toch kunnen??

  Like

 9. Lost Johnny zegt:

  Ik denkwel eens na…griep heerst van half november tot half april, met een piek net na de Carnaval.
  Al jaren zo. Griep, je krijgt het of je krijgt het niet, maar als je het krijgt en het is over ben je enkele weken erna nog steeds bestand tegen het virus. Omdat iedereen tegelijkertijd ziek word word iedereen ook ongeveer tegelijkertijd beter….en is de griep weer weg.
  Door nu iedereen op te sluiten vertraagd het griep virus en wie het heeft gehad en er eind maart vanaf is krijgt het eind april gewoon weer, omdat het word bewaard in de huizen bij de mensen zelf. Men blijft elkaar ziek maken en gaat in toerbeurt zieke Henkie zitten spelen. Steeds opnieuw.

  Door lockdown worden we steeds opnieuw ziek en blijft het griepvirus genaamd Covid 19 muteren en muteren. Door de natuurlijke gang van zaken te hinderen blijven wij dus ziek.

  En daar helpt geen spuitje aan, ook geen tien spuitjes want die stoppen het griepvirus niet.

  De enige reden voor lockdown en het uitrekken van de griep periode tot eindeloos is doordat er geld mee te verdienen is. iedere Burger een junk van de farmaceut. Iedere burger compleet onder controle van de overheid.

  En we doen het zelf, iedere dag weer. Door te doen wat ons word opgelegd door lieden die vorig jaar deze tijd nog stonden te lachen en te grappen over Covid 19 en beweerden dat het hier niet zou komen.

  he Rutte….

  Lockdown is het Covid 19 seizoen verlengen tot het 20, 21 etc word. Een lang griepseizoen….
  Het is achterlijk beleid gemaakt door Covid winstmakers. Logica is er niet, het gaat om geld en macht.
  En niks anders dan dat.

  Like

 10. Frits zegt:

  De één zijn dood is de ander zijn brood😠😡

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s