Italië: Migrantenboten brengen oorlogservaren “Foreign Fighters” het land binnen

(Vertaling: E.J. Bron)

“De Libische chaos draagt het gevaar in zich dat wij buitenlandse ISIS-strijders, zogenaamde ´Foreign Fighters´, die al in Syrië vochten, nu rechtstreeks uit Libië naar Sicilië katapulteren.” Dat is het alarm dat de Italiaanse schout-bij-nacht Nicola De Felice heeft geslagen.

“Wat mij verontrust, is het meedogenloze pendelen van NGO-schepen tussen de Libische kust en Italië. Deze schepen zijn potentiële overbrengers van terreurcellen. Ik herinner er aan dat met de ´Sea Watch 3´ van Carola Rackete drie Libische folteraars het land werden binnengebracht, die pas na hun landing herkend en gearresteerd werden”, aldus De Felice.

De politiek van de open havens kan dit fenomeen alleen nog maar verscherpen. Het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft met Kerstmis al een decreet uitgevaardigd, waarin sprake was van het “voortduren van de internationale terroristische bedreiging”.

Maar er moet nog iets anders benadrukt worden: weldra zullen er nog meer “Foreign Fighters” in Libië zijn, die niet alleen de nationale veiligheid ondermijnen door de stroom migranten, wapens en drugs te controleren. Ook hebben ze de controle over legers huurlingen, die zware afbreuk kunnen doen aan onze economische belangen door hun handen op de ENI-olieconcessies, de offshore platformen en de Greenstream-pijpleiding te leggen, die Libië met Sicilië verbindt en van daaruit ook het Italiaanse stroomnet voedt, opdat onze huisvrouwen in Verona elke morgen koffie kunnen zetten.

De Felice letterlijk: “Wat mij verbaast is niet zozeer wat andere landen zoals Turkije of Rusland doen, maar wat onze regering niet doet om onze nationale belangen in Libië te beschermen. Het behoud van de vrijheid van een volk is afhankelijk van het vermogen van zijn regering om de nationale belangen te beschermen. Zonder staatsmannen, die in staat zijn om een nationale veiligheidsstrategie te definiëren en uit te voeren, is Italië verloren.”

(“VoxNews”)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Italië: Migrantenboten brengen oorlogservaren “Foreign Fighters” het land binnen

 1. Bob zegt:

  Frontex is haal de 5e colonnee binnen.
  Geef ze alles wat je de eigen bevolking ontzegt
  dat geeft een aanzuigende werking.

  Geliked door 2 people

 2. Jean zegt:

  En zo gaat heel Europa in een rotvaart naar de kloten a.g. van dat EU open grenzen wanbeleid.
  Het geweld zal alleen maar verergeren, de EU leeglopers vieren feest en wij burgers zitten stijf van angst voor geweld opgesloten in onze woning.
  Altijd maar zeuren over extreem rechts alhoewel iedereen weet dat het extreem links is wat ellende brengt.

  Geliked door 3 people

 3. Marc zegt:

  Wat een heldere taal!

  En? Zal het kwartje bij de politiek-correcte meute vallen?

  Geliked door 2 people

 4. koosv8 zegt:

  Sorry, deze schout bij nacht, praat over nationale belangen als of daar in deze achterlijke tijden maar één keer naar geluisterd gaat worden……NEE DUS! Ze heeft gelijk, dat denk ik wel. Maar er zal niets mee gedaan worden. En als de menging zijn goede verhouding heeft gaan ze los, en zal er een ongelooflijk bloedbad plaatsvinden in heel EUROPA dit gaat beginnen in de grote steden.
  ER ZAL VERZET ZIJN, MAAR DIE HAD ER ALLANG AL MOETEN ZIJN, maar het moet netjes en geen geweld, dus een verloren zaak.
  Het is oorlog, maar de meeste lopen als een kip zonder kop rond , en roepen ook nog,, ik weet het niet meer hoor,, kijk daar ga je de oorlog zeker mee winnen. NIET DUS!!!

  Geliked door 2 people

 5. Republikein zegt:

  Genoeg geluld, vuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s