FOTOSHOPPER . . .

Door:
F.G.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op FOTOSHOPPER . . .

 1. Hovawart zegt:

  Je kunt een keutel niet polijsten, al trek je het een strak kostuum en kekke stappers aan, of rol het in glitters, kamt er een kuif op en maskeert de stank met wolken eau de toilette, een keutel blijft gewoon stront…….. Ongeacht hoeveel schijt het ook heeft aan de rest, of hoeveel poep er in het hoofd zit, zodra het mondje opengaat klinkt het als flatulentie en……riekt het in de parlementsgebouwen naar de hersenkeutels van het globalisme.(ongeacht hoeveel luchtverfrissers en voor tonnen aan ioniseerapparaten men er ook plaatst.)
  Het word dringend tijd dat de politieke beerput opengaat, de vensters worden opengezet en men er debatteert met dikke jassen en handschoenen aan tegen de onwelriekende stank van dit klimaatbeleid, men de drek ophaalt en de Haagse goten doorspoelt, de politieke excrementen uit Vak Kaka en de drollen in de coalitiepartijen een enkele reis geeft naar een rioolwaterzuiveringsbedrijf, misschien dat daar wél een carrière ligt voor de linkse uitwerpselen……. Água Vai !

  Geliked door 3 people

 2. Kees zegt:

  Dit is niet gefotoshopt, maar echt!

  Like

 3. Julia zegt:

  Voor mij is De Jonge geen knip voor zijn neus waard maar om die onbenul nu alleen alles in de schoenen te schuiven is misselijkmakend want vergis u niet in wie zijn opdracht hij moet handelen namelijk Rutte de grootste huichelaar die als het zoals altijd nu al zijn slachtoffer klaar heeft staan als de algehele corona dictatuur in stort en de desastreuze gevolgen de komende jaren onnoemelijk zijn. https://www.telegraaf.nl/nieuws/358783384/coronaminister-de-jonge-verworden-tot-nationale-kop-van-jut Net als met de toeslagaffaire werkt smeerlap Rutte zich hier weer prima onderuit. Al die smeerlappen deugen niet maar ja de onderdanige Nederlandse Stupido Bankzitters stemmen in maart a.s. met liefde voor deze gewetenloze leugenaar. Kortom het gevaar Rutte is de komende jaren nog op volle kracht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s