Opperrabbijn Goldschmidt: “Islamitische terreur en ongecontroleerde immigratie hebben Europa geteisterd”

(Vertaling: E.J. Bron)

Woensdag jongstleden vond in het Europees Parlement op de 76e herdenkingsdag  van de bevrijding van Auschwitz de Holocaustherdenking plaats. De voorzitter van de Europese rabbijnenconferentie, Pinchas Goldschmidt, in 1963 geboren in Zürich en tegenwoordig opperrabbijn van Moskou en voorzitter van de Rabbijnse rechtbanken van de Russische Federatie, hield een toespraak (video).

“Het nieuwe Europa zou (na de Holocaust) de toekomst van het Jodendom moeten garanderen, omdat het gebaseerd is op liberale democratische waarden, die de lichamelijke onschendbaarheid en vrijheid van godsdienst voor Joden garanderen”, aldus Goldschmidt.

“Nu staat Europa opnieuw op de tweesprong: onze waarden en ons weerstandsvermogen worden op de proef gesteld. De immigratie van miljoenen moslims uit het Midden-Oosten stellen Europa opnieuw op de proef. De golf van de fundamentalistische islamitische terreur en de ongecontroleerde immigratiegolven hebben Europa in de kern geteisterd… De vraag die we onszelf moeten stellen, is: Zullen we opnieuw dezelfde fouten maken die Europa honderd jaar geleden gemaakt heeft?”

Het parlementslid van de AfD, Joachim Kuhs, becommentarieerde: “Al ons herdenken is niets waard als we eenmaal per jaar verslagenheid voorwenden en tegelijkertijd dezelfde fouten herhalen. Onze joodse medeburgers maken zich grote zorgen over de weg die de Duitse regering met haar foute immigratiepolitiek is ingeslagen. Als het de regering-Merkel werkelijk om de bescherming van joods leven gaat, moet ze ermee ophouden de poorten van Europa open te zetten voor massale immigratie uit intens antisemitische culturen!”

Diezelfde dag gebruikte de voorzitter van de Israëlische cultuurgemeenschap München, Charlotte Knobloch, de Holocaustherdenking in de Duitse Bondsdag ervoor om op te hitsen tegen de AfD en coronacritici en verkiezingscampagne te houden. Knobloch heeft nauwe banden met de CSU.

Knobloch scheen niet te weten van wie tegenwoordig de grootste bedreiging voor joods leven uitgaat. Volgens een groot opgezet onderzoek van de EU komt 31% van de antisemitische aanvallen volgens de Joden in Europa op rekening van moslims, 21% op rekening van linksen. Rechtse antisemieten staan, in 14% van de gevallen, op de derde plaats.

Bron:
politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Opperrabbijn Goldschmidt: “Islamitische terreur en ongecontroleerde immigratie hebben Europa geteisterd”

 1. Ronald B zegt:

  Moslims zijn HET PROBLEEM OP DEZE WERELD!

  Like

 2. Blaffertje zegt:

  Mooi dat hij dit benoemd want zo is het precies.

  De islam heeft bijkans en heiligenstatus in Europa en moet ten allen tijde de vinger in de reet worden gehouden .

  En dat linkse rapaille deugt ook van geen meter.
  Die hebben wel een grote bek over rechts, maar zijn zelf het ergste van het ergste soort.
  Ze zeggen dat ze niet antisemitisch zijn die smerige fascisten?
  Nou ze zouden Hitler zo helpen om de Joden de gaskamer in te duwen.

  Onder dat linkse tuig zitten de meeste verraders.
  Zie die schijterds maar, lekker veilig met hun bivakmutsje of maskertje op zodat ze niet herkenbaar zijn.
  En als ze dan klaar zijn met ‘actie’ voeren dan gaan ze weer lekker naar pappie en mammie toe voor hun warme prak en het warme bedje, want werken doet dat tuig niet.
  Zouden ze werken, dan hadden ze wel wat anders te doen dan als nutteloze uitvreter voor lul te staan met een spandoekje ennhuilie huilie doen over wat gezond denkende, hard werkende mensen hun allemaal aandoen.

  Op de brandstapel met dat tuig.

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Jozef Stalin, een van de meest links-extremistische communisten ter wereld en de voormalige “bondgenoot” van Adolf Hitler was namelijk zelf ook een antisemiet en een moslimhater! Zo had hij in 1953 plannen gemaakt om alle Russische joden die WO II hadden overleefd naar Siberië te te verbannen maar gelukkig kwam hij toen op 5 maart 1953 vreselijk aan zijn einde!
   Links en de islam zullen namelijk NOOIT bondgenoten worden maar altijd elkaars vijanden blijven, gelijk als dat ze naar anderen toe wezen!

   Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Onbegrijpelijk dat Opperrabbijn Goldschmidt moet komen vertellen dat islamieten én “vluchtelingen” Europa hebben kapot gemaakt.
  Ieder weldenkend mens weet dat, behalve de “leiders” van de EUSSR kennelijk.
  En zo’n zootje vertelt óns wat wij moeten doen en/of laten !
  Schaamteloos.

  Geliked door 1 persoon

 4. Astrid zegt:

  Het wordt hoogste tijd om alle antisemitische parasieten en levenshaters massaal terug te sturen, want in hun thuislanden is namelijk nog gigantisch veel werk te verrichten. En elders zit dus echt helemaal niemand, behalve de corrupte Reset-elite, op ze te wachten. Ze zijn, zoals we weten, moedwillig hierheen gehaald om onze Westerse maatschappij te ontwrichten en diens mensen uit te moorden. En dat lukt al vrij aardig…..
  Het zijn ook niet bepaald de moslims die in de thuislanden succesvol waren, die hier naartoe gekomen zijn. Enkele uitzonderingen daar gelaten Met name Turkije, Syrië en Marokko hebben gewoon hun gevangenissen open gegooid. Opgeruimd staat netjes moeten ze gedacht hebben.
  Wat de elite zich niet realiseert, is dat ze zelf ook een keer aan de beurt komt, want er kan uiteindelijk maar één heerser zijn en dat is of een nep god als Bill Gates, of een nep god als Allah. Wie o wie van de twee is net even iets narcistischer en het meest aan de materie gebonden? Gates en consorten hebben overigens hun vluchttunnels en luxe bunkers al jaren gereed. Ze verwachten kennelijk nogal wat, of is het soms zo dat al die lui eigenlijk in het diepst van hun donkere ziel enorm onzeker en wantrouwend zijn? Een vermoedelijk gevalletje van ‘zoals de waard is, vertrouwt men zijn gasten’.

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Zal wel een aardige spreker zijn, wat corona betreft lul tie uit zijn nek, en wat kosjer slachten betreft grove dieren mishandeling verbieden. Net zo als bij de islamieten dat halal slachten verbieden.

  Like

 6. Sobieski zegt:

  Als je het optelt, 31% moslems, 21% linksen en 14% rechtsen, kom je slechts op 65%. Van wie komen de resterende 35% dan? Juist! Maak.van die eerstgenoemfe 31% maar iets dat tegen de 66% aan zit.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Het Knobloch-syndroom is een zeldzame genetische ontwikkelingsstoornis gekenmerkt door ernstige problemen met het gezichtsvermogen en een schedeldefect. Vaak is een patiënt hierdoor op jongvolwassen leeftijd aan één of beide ogen volledig blind. Een remedie voor dit syndroom bestaat niet, maar dankzij een multidisciplinaire aanpak door diverse medisch specialisten en zorgbeoefenaars, zijn patiënten in staat een redelijk normaal leven te leiden. Knobloch beschreef dit syndroom voor het eerst in 1971.
  https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/164739-knobloch-syndroom-aandoening-ogen-en-hersenen.html
  Niet zomaar, werd me aangereikt, geen toeval.

  Like

 8. Bob zegt:

  De VN en de EU zijn hypocrite psychotische
  leugenaars.Eenmaal per jaar de sjoa herdenken.
  Het lijkt erop dat deze herdenkingen een
  voorbereiding zijn om het werk de wereld
  JODEN VRIJ te beter gedaan gaat worden.
  De VN en de EU proberen in de VN-raad
  het land te venietigen met de aangenomen
  moties. Blok Jerusalem is Islamitsch.
  Bij de 4 mei herdenkingen gaat de
  herdenking steeds meer uit naar de gevallen
  daders dan om de slachtoffers.
  Veel sprekers zijn nageslacht van de daders
  Of zoals Halsema die de BDS aanhangt die de joden
  van de aardbodem wil laten verdwijnen.
  Daarom houdt ik me bij de israelische
  Jom Hasjoa viering waar de slacht offers
  worden herdacht en niet de daders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s