Pas na 14.000 Nederlandse coronadoden geven ze toe: we zaten er bij hydroxychloroquine naast

(Door: “9ForNews”)

Uit een nieuwe studie die deze maand is verschenen in The American Journal of Medicine blijkt dat een vroege behandeling van coronapatiënten met hydroxychloroquine leidt tot een lagere sterfte, schrijft website The Gateway Pundit. Eerder bleek al uit een studie in 14 Nederlandse ziekenhuizen dat het malariamiddel een gunstig effect heeft bij coronapatiënten. Het risico om op de IC te belanden was ruim de helft (53%) lager.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Pas na 14.000 Nederlandse coronadoden geven ze toe: we zaten er bij hydroxychloroquine naast

 1. bobzelf zegt:

  IK KWAM HEM ENIGE UREN GELEDEN TEGEN
  EN
  HEB FACEBOOK ERMEE VOLGEPLEURD

  HOPPA , HET GEKKENHUIS LATEN WE INSTORTEN …

  U ZAT DUS GEWOON VOOR JAN LUL 1 JAAR THUIS ,LEUK HE ..

  ZIJN ER NOG VVD STEMMERS HIER ???

  OOM VLADIMIRICH

  Geliked door 6 people

 2. Blaffertje zegt:

  Natuurlijk.🙄
  Alles wat bewezen werkt tegen dat kut virus en wat niet in de prik van Bill zit word afgekeurd, want we moeten allemaal aan de prik van Bill.
  Dat de kans groot is dat je blijvende schade, zo niet dood gaat aan die prik maakt niet uit.
  Opgeruimd staat netjes zeg maar.

  Ik neem honderd keer liever hydroxychloroquine met zink dan zo’n vaccin.
  Dat vaccin neem ik echt niet.
  Er komt steeds meer boven water wat er allemaal niet deugt aan dat vaccin.

  Geliked door 9 people

  • Julia zegt:

   Blaffertje De Nederlandse Narcistische Stupido Bankzitters bezeten door angst moeten zich überhaupt kapot schamen. Die idioten beseffen niet wat zij de ouderen die in eenzaamheid sterven en opgesloten zitten aandoen, onze kinderen en jong volwassenen aan doen blind voor de ellende onder deze generatie drugsgebruik neemt enorm toe en nog triester de zelfmoorden onder de jonge generatie neemt toe. Nee wijzen met het vingertje en weldenkende mensen veroordelen die nog niet aangetast zijn door het angstsyndroom maar bij volle verstand zijn en zien wat dit met onze welvaart, economie en maatschappelijk leven doet maar deze weldenkende mensen wel wegzetten als zijnde complotdenkers. Volkomen bezeten in de veronderstelling dat nu een onbekende gifprik hun zal verlossen van het zogenoemde coronavirus. De angsthazen hebben niet meer door dat hun hele leven nu is omgevormd en dat vrijheden nimmer meer zullen terugkeren. De massa die door angst continu zelfs buiten met niet werkende mondmuilen rondhuppelen weten niet wat voor een desastreuze c.q. schadelijke gevolgen dit kan hebben https://www.blacklistednews.com/article/79130/longterm-mask-use-may-contribute-to-advanced-stage-lung-cancer-study.html Dit zijn mensen die laf en zelfs straks zelf de dupe worden van wat zij zichzelf hebben aangedaan moeten wij weldenkende mensen hier überhaupt nog naar luisteren. Nu nog snel het prikje nemen laat me niet huilen als men beweert dat pindakaas tegen het virus helpt geloven die domme onnadenkende bankzitters hier ook nog in. Kortom men kan ze van alles wijs maken behoudens de realiteit daar is men doof of blind voor. Succes allemaal maar realiseer u maar eens goed hoe u door onderdanigheid en lafheid alles op geeft. https://www.ninefornews.nl/poetin-waarschuwt-voor-conflict-dat-einde-van-onze-beschaving-zou-betekenen/ Nimmer zal ik onderdanig zijn en mij door de elitaire geldbeluste machtswellustelingen dit gif voor laten schrijven laat staan nemen. Je bent de grootste rund als je met je gezondheid stunt.

   Geliked door 3 people

 3. Peter zegt:

  Het gaat ze ook helemaal niet om de doden,maar om de verdiensten ,kijk naar de belangen ín de pharmaindustrie,gaan miljarden om,die hebben niks aan goedkope middelen ,commisariaten zouden verboden moeten worden voor ministers en virologen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Pas na 14.000 Nederlandse coronadoden geven ze toe: we zaten er bij hydroxychloroquine naast! | eunmask

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Parlementaire Vergadering Raad van Europa beslist dat vaccinaties niet verplicht en weigeraars niet gediscrimineerd mogen worden, en er geen vaccinpaspoort komt

  De Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa heeft op 27 januari een amendement aangenomen waarin expliciet wordt gesteld dat vaccins NIET mogen worden verplicht in de EU, weigeraars niet mogen worden gediscrimineerd, en een vaccinatiecertificaat niet mag worden gebruikt als paspoort. Wel is de Parlementaire Vergadering een groot voorstander van vaccinaties, en is tevens besloten om ‘desinformatie en aarzelingen’ over de Covid-19 vaccins ‘met effectieve maatregelen’ tegen te gaan.

  In het rapport ‘Covid-19 vaccines: ethical, legal and practical considerations’ (Resolutie 2361) staat onder punt 7.3 te lezen dat de lidstaten en de EU dringend worden opgeroepen om ‘met het oog op het verzekeren van een hoge vaccin acceptatie

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/parlementaire-vergadering-raad-van-europa-beslist-dat-vaccins-niet-verplicht-en-weigeraars-niet-gediscrimineerd-mogen-worden-en-er-geen-vaccinpaspoort-komt/

  Wat Ik hier verder van denk.
  Straks zijn er niet genoeg mensen die zich laten vaccineren zodat er op Europees niveau wegens een ondeugdelijke test meer “besmette” mensen zijn en dus de lockdowns op gezette tijden weer gebruikt worden om het stemvee binnen te houden met uiteraard de nodige onzinnige voorschriften.
  En zeker het demonstratierecht verder de vernieling in wordt geholpen.

  Geliked door 2 people

 6. Pingback: Pas na 14.000 Nederlandse Coronadoden geven ze toe: we zaten er bij hydroxychloroquine naast! | eunmask

 7. M. zegt:

  Ik roep het al maanden en ze weten het allemaal dat men er mensen mee kan genezen maar de snuifdoos die minister van volksongezondheid is vind het kwakzalverij.
  Hij laat de mensen liever afsterven en geen enkele zuster of dokter weet dat je gewoon een prikje in de vinger kan doen zodat oma en opa niet in de isolatie hoeven en gewoon bezoek zou kunnen ontvangen? Vergeten?
  Maar men ziet ze liever creperen in eenzaamheid en het volk vind dat blijkbaar ook normaal.
  ik niet.

  Like

 8. M. zegt:

  Ze zaten er niet naast want ze wisten allang allemaal dat hydroxychloroquine een wondermiddel is tegen corona.
  In 2005 al.
  Ze wisten ook al dat Trump met een pandemie te maken zou krijgen nog voor er een pandemie was.
  Het gaat helemaal niet over mensen willen genezen anders had men de mensen wel gered met de bestaande middelen in plaats van de dokter zijn leven kapot maken als hij mensen er wel mee geneest.
  Iedere boerenlul met een beetje medische opleiding weet dat je een bloedtest kan nemen met een klein prikje in je vinger om aan te tonen of men corona heeft of niet.
  Kost geen drol en dan kan de familie gewoon op bezoek komen nadat ze eerst een bloedtestje hebben gedaan.
  Hoeft er niemand in eenzaamheid af te sterven want het is toch wel krankzinnig te noemen hoe er met de oudjes word om gegaan terwijl dat helemaal niet hoeft.
  Omdat er iemand van het bezoek even het muilkorfje laat zakken om wat eten in de mond te stoppen mag oma weer 10 dagen in de isolatie.
  Het is te smerig voor woorden.

  Om ze te beschermen? Wat een waanzin.

  Geliked door 2 people

 9. Mary zegt:

  “The chances that it doesn’t work are calculated to be one in 17 billion” aldus Professor Mc Gullough,……….In Amerika was onder leiding van die gore Fauci al in 2012 getest met hydroxychloroquine op Corona virussen en de resultaten waren dat het goed werkte, dit wisten ze allemaal al lang, het zijn allemaal moordenaars, VN, WHO, RIVM, WEF, Rutte etc.etc., En dan hebben we het nog niet eens over de doden die er vallen (of binnen een korte tijd of op de iets langere termijn) door die smerige vaccinatie die uiteraard tegen geen enkel Corona virus werkt……

  Like

 10. Nydia zegt:

  Het is bedroevend dat het middel zo gedemoniseerd werd door politici en RIVM. Mensen waarvan je beter zou hebben mogen verwachten.

  Like

  • Julia zegt:

   Nydia Politici en heel veel virologen en artsen profiteren hiervan en hebben veelal belangen in het verdienmodel. Maar ja ik ben één van de velen met gezond verstand die wordt weggezet als zijnde een complotdenker.

   Like

 11. Johan zegt:

  Kom in actie

  Voor COVID-19 is er een behandeling die goed werkt in het vroege stadium maar deze is in Nederland nog steeds negatief geadviseerd. Help mee om de overheid te vragen het protocol z.s.m. aan te passen. (hydroxychloroquine + azytromycine + zink).

  Teken de petitie op de website : https://zelfzorgcovid19.nl/

  U vindt hier ook tal van tips om uw immuunsysteem te versterken en U te weren tegen corona.

  Inmiddels is men via deze website bezig om een procedure op te starten tegen de overheid. Hiermee wil men afdwingen dat bovengenoemde combinatie vrij door de huisarts mag worden voorgeschreven.

  Mijn inschatting is dat 50 % van het aantal doden vanwege corona hiermee voorkomen had kunnen worden. We praten dan inmiddels over 7000 sterfgevallen, die met deze goedkope medicijnencombinatie gered hadden kunnen worden. (Het doosje wat U op de foto ziet, kost ongeveer 14 euro in de apotheek en bevat 30 tabletten, goed voor drie keer een kuur.)
  Eigenlijk heeft de overheid met zijn starre houding domweg 7000 mensen laten doodgaan.

  Als we dan even verder redeneren, dan zouden er 7000 doden wegens corona overblijven, die niet gered konden worden.
  Dat is minder dan in de heftige griepgolf van twee jaar geleden. Maar waarom zijn dan al die ingrijpende maatregelen van stal gehaald met als toppunt de avondklok ?
  Nou, eigenlijk nergens voor. Ze zijn in paniek aangenomen en zijn volkomen overbodig. Met bovenstaande medicijncombinatie kunnen in de eerste lijn (dus bij de huisarts) de meest ernstige gevallen meteen behandeld worden. De rest van de mensheid kan gewoon zijn normale leven blijven volgen.
  Avondklok, mondkapjes, anderhalve meter…. het kan allemaal de prullenbak in, het is onzinnig en draagt feitelijk nergens toe bij.

  Like

 12. htskday zegt:

  HUGO DE JONGE:
  “DOOD DOOR SCHULD”..!?

  “”Dit “kwakzalverij” middel zou 30% minder Covid-doden opleveren?
  Lijkt me sterk!””

  “”GAAN WE NIET DOEN..!!””

  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/hugo-de-jonge-dood-door-schuld/

  Like

 13. Eppo zegt:

  Ja maar dat kwam omdat Trump het in tweets aanprees .en dat vond die Linkse virus kliek niet leuk .
  Zo haten ze die man ,met gevolg duizend doden meer dus in Nederstan .

  Like

 14. Julia zegt:

  Zeer goed nieuws de volgende blunder op het zogenoemde gifvaccin https://www.telegraaf.nl/nieuws/1482762340/nieuwe-domper-rond-vaccins Of het is een groot smerig politiek spel om de boel langer te kunnen onderdrukken en in lockdown te houden of de hogere macht God heeft ingegrepen dat dit gif zo snel mogelijk de vernietigingsmachine in moet om de mensheid niet in het geheel uit te moorden. Persoonlijk heb ik geen enkele moeite dat dat hele vaccin niet meer leverbaar is dit bespaart een hoop ellende in de toekomst.

  Like

 15. Pingback: Pas na 14.000 Nederlandse coronadoden geven ze toe: we zaten er bij hydroxychloroquine naast! | eunmask

 16. M. zegt:

  https://niburu.co/het-complot/15948-een-verwoestende-vicieuze-cirkel-van-doden-en-coronavaccinaties

  Men kan de mensen gewoon genezen maar men verkiest liever te spelen met levens.
  Ik zou de hersenloze gemuilkorfde voor de duvel kruipende angsthazen adviseren de het filmpje even te bekijken voor u voor de slecht geteste spuit gaat en u zichzelf de hel cadeau doet.

  De leugenaars, waar het hersenloze angstige gedeelte van het volk zo gewillig voor kruipt en zich de mond door laat snoeren met een ziekmakende muilkorf, weten door onderzoeken dat de muilkorf meer slachtoffers gemaakt heeft dan de Spaanse griep zelf.
  Omdat ze gek zijn op slachtoffers mag u ook een muilkorf op en laten we mensen liever afsterven in eenzaamheid dan ze te genezen met de bestaande middelen.

  Dus als u lekker hersenloos mensen gaat lopen lastig vallen die zich niet ziek willen laten maken met een bacterie spaarlap voor de mond toont u enkel dat u danst voor de duvel en graag mensen inclusief uzelf kapot ziet gaan gelijk de duvel dat graag ziet.
  Als een briesende leeuw gaat de duvel in de rondte om nog te verslinden wie hij verslinden kan en met hersenloos volk wat zichzelf aandient om zich te laten verslinden hoeft hij niet ver te zoeken.

  Zalig zijn de onwetenden, maar u als hersenloze angsthaas bent niet onwetend want u verdomd het gewoon om uw hersens zelf te gebruiken en slaat iedere waarheid zonder onderzoek te hebben gedaan in de wind, bezeten als u bent door de leugen.

  Heb uw naaste lief is veranderd in bekijk uw naaste als melaatse en kijk eens hoe gewillig iedereen voor de duvel danst en vol afgunst en haat naar zijn naaste kijkt en zelfs in hun bezetenheid zieke mensen die geen muilkorf kúnnen dragen aanvallen in de winkel.

  Geliked door 1 persoon

 17. Ravian zegt:

  Hydroxychloroquine heeft gewoon een zeer ongewenste bijwerking; het is patent vrij en door jan en alleman zeer goedkoop te produceren.
  Met andere woorden: er vallen geen miljarden aan te verdienen, en “kickback” kun je wel vergeten.
  De lieden die het gebruik van deze medicatie (en andere werkende middelen) tegen gewerkt dan wel verboden hebben horen voor een tribunaal thuis, en daarna onder de guillotine.

  Like

 18. Bob zegt:

  Als er een geneesmiddel tegen corona
  bestaat, zijn alleen die hebben meegewerkt
  aan het verbod hiertegen
  m a s s a m o o r d e na a r s.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s