Aantal vaccinatiedoden in Zweden stijgt naar 43

(Vertaling: E.J. Bron)

407 gevallen met zware bijwerkingen, waarvan 151 met levensgevaarlijke bijwerkingen

Op dit moment zijn er in Zweden ongeveer 215.000 mensen tegen het coronavirus gevaccineerd, maar nu al zijn er direct na de vaccinatie 43 mensen gestorven. 42 van deze overledenen kregen het Pfizer/BioNTech-vaccin, eentje kreeg daarvoor het vaccin van Moderna.

De Zweedse minister-president Stefan Löfven (foto, sociaaldemocraten) heeft een probleem: in Zweden sterven veel mensen na de coronavaccinatie. Van de ongeveer 210.000 gevaccineerde personen zijn er direct na de vaccinatie 43 mensen gestorven. Er werden 407 gevallen met zware bijwerkingen gemeld, waarvan 151 met levensgevaarlijke bijwerkingen. Bovendien heeft de geneeskundige inspectiedienst van het land (“Läkemedelsverket”/LV) in zijn actuele rapport 1.115 gevallen met minder ernstige bijwerkingen in verband met de vaccinatie gemeld. 599 keer traden er in verband met de vaccinatie tot nu toe bekende bijwerkingen op, 516 keer waren het tot nu toe in dit verband onbekende bijwerkingen.

In Zweden wordt overwegend het vaccin van Pfizer/BioNTech toegediend (210.000 vaccinaties). Het vaccin van Moderna werd nog maar bij 5000 patiënten toegediend. Dienovereenkomstig zijn ook de door LV vastgestelde waarden. 42 doden hadden daarvoor het product van Pfizer/BioNTech ingespoten gekregen, aan het Moderna-vaccin stierf tot nu toe slechts één patiënt. Bij de 410 gevallen met zware bijwerkingen kregen 400 mensen het Pfizer/BioNTech-vaccin, bij Moderna-patiënten werden 10 van deze gevallen gemeld. Zo ligt de verhouding ook bij de levensgevaarlijke bijwerkingen: 146 gevallen bij Pfizer/BioNTech, 5 gevallen bij Moderna.

Het probleem voor minister-president Löfven bestaat er nog steeds in dat hij zonder meer de Zweedse eigen weg heeft verlaten en gebogen is voor de druk uit het buitenland. Daar hebben de Zweden weinig begrip voor, want ze konden goed overweg met de tot dan toe ingeslagen weg. Dienovereenkomstig daalt Löfven dan ook krachtig in de peilingen. Wanneer er vandaag parlementsverkiezingen in Zweden zouden worden gehouden, dan zouden de sociaaldemocraten nog maar 23,3% van de stemmen krijgen (in 2018 28,3%) en zouden ze hun plaats als sterkste fractie moeten afstaan aan de Zwedendemocraten van Jimmie Åkesson (nu 25,2%, in 2018 17,5%). Omdat ook de coalitiepartner van Löfven, de Milieupartij (Groenen) extreem kwakkelt, zou dit het einde van de huidige regering betekenen. Löfven heeft echter het geluk dat de volgende parlementsverkiezingen pas in september 2022 plaatsvinden – mits zijn coalitie daarvoor niet ten val komt.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Aantal vaccinatiedoden in Zweden stijgt naar 43

 1. bobzelf zegt:

  IK ZAL ZE EFFE HELPEN .
  HOPPA FACEBOOK , DOET OOK WEER MEE,

  GEEN KRANT NIKS NOPPES DIE IETS MELDT
  GEINIG HE ??

  HIJ STAAT EROP

  OOM A.D.

  Geliked door 3 people

 2. janwebx zegt:

  Reeds langere tijd wordt er voor gewaarschuwd geen enkel vaccin te nemen, ongeacht van wie afkomstig. Als je een gezond immuunsysteem hebt heb je geen vaccin nodig. Merck is er onlangs mee gestopt met de aanmaak en ze geven nu toe dat het menselijk immuunsysteem veel effectiever is. Een vaccin is zowiezo onnatuurlijk en uitgevonden door de farmaceutische bedrijven
  in samenhang met de bedrieglijke praktijken van ene Louis Pasteur met zijn zogenaamde virustheorie. Hier is een miljardenindustrie uit ontstaan waar ook Bill Gates zich niet onbetuigd laat.Hij heeft al aangekondigd dat een volgende ‘pandemie’ 10x zoveel erger zal worden.
  Wat weet hij wat de bevolkingen overal niet weten?
  Het pas allemaal in het kader van het Rockfeller Lockstep 2010 plan en de 4e Inustriele revolutie van Klausl Schwab (Wereld Economisch Forum).
  De corrupte regeringen (plusl parlementen) van rutte, merkel, macron etc. zullen als de lakeien die ze zijn van het WEF en de WHO, volgzaam de agenda opvolgen van de VN 2021/30, m.b.v. de alom aanwezige corrupte media. Voor meer info, zie: http://www.dewegwyzer.nl

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   janwebx 30 januari 2021 om 16:46

   “de bedrieglijke praktijken van ene Louis Pasteur met zijn zogenaamde virustheorie”

   Al dan niet met opzet gekweekte virussen bestaan wel degelijk!
   Mensen, dieren en planten kunnen virusziektes oplopen.

   Verder ben ik het met u eens,

   Like

  • Julia zegt:

   janwebx Helemaal mee eens. Maar de domme schapen hebben niet alleen angst voor het virus maar nog erger zij zijn bezeten en zwaar geïndoctrineerd. Lezen alleen linkse bull shit, zijn de totale realiteitszin kwijt als ik dagelijks om mij heen kijk zie ik gemuilkorfde mensen met angst in de ogen. Nadenken kunnen ze niet meer. Het is wel knap dat de smerige elitaire machtswellustelingen, politiek en sommige virologen en artsen in nog geen jaar tijd een massaal volk murw heeft gemaakt en een land hebben gesloopt. Dus een keiharde oorlog is niet eens nodig jammer dat hiervoor zoveel helden zijn gesneuveld die hun leven hebben gegeven voor onze vrijheid. Ik wil en kan de discussie over corona niet meer aanhoren vandaar dat ik geen nieuws meer kijk of aan wil horen omdat als men een radio of tv aan zet alleen maar dagelijks ontelbare keren het woord corona moet aanhoren en niet te vergeetende propaganda over het gif vaccin. Alles komt door corona zelfs als de auto door lang stilstaan gebreken vertoont komt dat door corona. Als er wordt gefaald komt het door corona, de enorme staatsschulden zijn ontstaan door corona en ga zo maar door. Inderdaad het gaat niet om het virus of corona maar het realiseren van de algehele agenda 21/30. Vandaar dat het virus wereldwijd dezelfde symptonen vertoont vreemd maar waar en dezelfde maatregelen worden getroffen. Alles berust op leugens en onwaarheden maar gaat het ook vooral om het miljarden verdienmodel en absoluut niet om de volksgezondheid.

   Geliked door 1 persoon

 3. Ravian zegt:

  Als ik eventjes simpel tel gaat dat dan op een bevolking van 17.000.000 (random getal) zo’n 3.500 mensen direct hun hachje kosten, gaan er zo’n 33.000 mensen “ernstige” bijwerkingen krijgen (IC?), en gaan zo’n 90.000 mensen zich niet erg lekker voelen.
  En dat alles om de “kwetsbare” groep van een voor 8% effectieve “bescherming” te voorzien.
  Heb ik het nog niet over de kosten gehad.
  Typisch staaltje crimineel partijkartel beleid dus…

  Geliked door 3 people

  • Franco zegt:

   17.000.000 inwoners? Waar heb je het over? Eventueel Nederland met 17 miljoen inwoners. Zweden heeft circa 10.000.000 inwoners!! Het artikel gaat toch over Zweden en niet over Nederland…..

   Like

   • Ravian zegt:

    In Zweden wordt hetzelfde vaccin gebruikt als in Nederland.
    Ik denk dus dat deze Zweedse cijfers nogal relevant zijn.
    Ook goedemorgen gewenst…

    Like

  • LUCIA zegt:

   @Ravian en ze kunnen niet rekenen die linksen zo dom als een deur.. logica is volgens hen de zaak omdraaien, ze hebben het nooit goed begrepen, als ze onnozel zaten te wauwelen.. en de leraar zei ,je moet het anders bekijken joh..

   Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Waarom laten de gekke Zweden zich vaccineren. Zij hebben toch lang groepsimmuniteit bereikt via de normale biologische route. Namelijk geen lockdown. Of heeft het te maken met de definitie wijziging van de WHO? Groepsimmuniteit via vacinatie en niet meer via de miljoenen jaren aanwezige immuniteit door besmetting, doorlopen infectie en dan de staat van immunisatie bereiken. Het begint steeds meer waar te worden dat de vaccinaties een ander doel dienen dan de gezondheidszorg.

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Hopelijk bevinden zich er onder die 43 doden in Zweden een groot aantal van die criminele “asielzoekers en vluchtelingen” die zo vreselijk ondankbaar zijn naar dat land toe!

   Like

   • Julia zegt:

    Jules Vismale. Weinig kans dat daar criminele asielzoekers en vluchtelingen slachtoffer worden van de dodelijke vaccinatie. Zij zijn slimmer trekken ongecontroleerd door Europa en laten zich echt niet vaccineren. Onderdanige goedgelovige door angst bezeten schaapjes willen graag het slachtoffer worden of bijwerkingen krijgen van het gif vaccin. Dus weinig kans. By the way de asielzoekers weten maar één adres en instantie te vinden namelijk de kas die uitkeringen verstrekt

    Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Het stagneren van de leveringen daar mag de mensen die zo een voorkeur hebben voor dit zich gelukkig mee prijzen. Schande op 215.000 gevaccineerde al 43 doden het hoog zal het aantal doden worden als er miljoenen mensen zijn gevaccineerd? Nou ga mijn deur maar voorbij met die troep. Als men nog niet beseft dat het om de algehele volksgezondheid gaat dan is men toch wel heel dom het gaat namelijk alleen om macht en heel veel miljoenen. Nou allen geloven maar wat zij willen en als het deze goedgelovige mensen gelukkig maakt hun gezondheid op het spel te zetten be my guest.
  .

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   In Slowakije willen ze het verplichten, zo niet halen ze je thuis op en zetten je in een kamp LANG LEVE DE VRIJHEID

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Yvonne 30 januari 2021 om 20:57

    “In Slowakije willen ze het verplichten, zo niet halen ze je thuis op en zetten je in een kamp LANG LEVE DE VRIJHEID”

    Dat zal hier en in de rest van de wereld ook gebeuren. Je móét en zál dat gif nemen, want dát is het duistere plan. Dit jaar of uiterlijk volgend jaar zullen velen in ‘concentratiekampen’ belanden.

    Like

   • Julia zegt:

    Yvonne Dan blijft er blijkbaar maar één optie open namelijk een echte keiharde oorlog. Niemand kan een mens verplichten en dwingen om een onbekend gif vaccin te laten inspuiten. Dat zijn puur NAZI praktijken en niet toelaatbaar. Er zijn echter al genoeg tekenen aan de wand dat een oorlog niet lang meer op zich laat wachten maar wel dreigt kijk maar in de wereld om u heen er gebeurt meer als dat ons volk wordt verteld of wordt gepubliceerd. Waarom denkt u dat zelfs Nederland de wegen onderhanden gaat nemen om deze geschikt te maken voor zwaar materieel en manschappen en dat in een land dat overal op achter loopt zelfs.

    Like

 6. Boike zegt:

  Het vaccin dat slechts voor 0,023% effectief is heeft dus al meer doden op het geweten, dan het aan levens kan redden.

  Geliked door 2 people

 7. Julia zegt:

  De massa is zo de weg kwijt. Gezond nadenken? Dat is hetzelfde dat de massa gelooft in vega vlees is vergif, vlees maakt je ziek dus men eet massaal Vega een gemanipuleerd voedsel dat na jaren zal blijken hoe gezond of schadelijk dit is het is afwachten dus, men doet allemaal mee aan de gezonde levensstijl, massaal wandelen, massaal hardlopen hijgend oud en jong, massaal aan de sport apparaten dit alles onverantwoord zonder medische keuring .Kortom massa hysterie maar zo triest massaal geloven ze in een gif vaccin en schromen niet een onbekend gif tot zich te nemen waarvan desastreuze gevolgen voor wat betreft bijwerkingen totaal onbekend is. Kortom massaal dragen ze mondmuilen tegen beter weten in maar massaal zijn we bezig met de zogenoemde gezonde levensstijl. Kortom wij samen zijn volkomen hysterisch en bezeten door angst waarvoor men alles heeft opgegeven en voor eigen ondergang tekent.

  Geliked door 1 persoon

 8. ronjaspers zegt:

  De 2 de vaccinazi is dodelijk,neem de dodelijke corona vaccinazi,s niet.

  Geliked door 1 persoon

 9. Claudia Millenaar zegt:

  Dat is dus al direct na deze vaccinatie, wat de lange termijn hier gaat brengen is totaal niet bekend…

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   Claudia Millenaar.De dood of ernstig lichamelijk of geestelijk letsel.De satanische globalistische elite die deze wereld regeren willen 90% van de wereldbevolking uitmoorden voor een communistische N.W.O.

   Like

 10. htskday zegt:

  Gaat goed!

  Het schiet al lekker op met die depopulatie!

  Uitroeien die handel!!

  Italiaanse media berichten over slachting in verpleeghuizen na vaccinaties.

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/italiaanse-media-berichten-over-slachting-in-verpleeghuizen-na-vaccinaties/

  Like

 11. Anneke zegt:

  Ik wist het, ik wist het, de sterksten overleven dit virus, trouwens was dat niet altijd al zo? een virus komt een virus gaat, ben je er erg ziek van leggen ze je op je buik in bed stik je alsnog, ach nee nu doen ze dat niet meer vanwege voortschrijdend inzicht. Een virus muteert daar gaat de medische industrie de fout in omdat het niet bij te benen is. Er bestaat geen middel tegen welk kwalijk virus dan ook nu niet en nooit niet. Griep is het bekendste virus wat je moet uitzieken of je gaat eraan dood, dat is met Covid-19 idem. Hulpmiddelen zoals koorts bestrijders, ontstekingsremmers geeft verlichting en helpt het te doorstaan. Neusspray (zoutoplossing) en Inhalers bv (Symbicort van AstraZeneca) houden de boel redelijk schoon. Ook helpen deze middelen je aan een NEGATIEF test certificaat als je getest zou moeten worden. Blijf gezond allemaal probeer ik ook maar wel ZONDER welke injectie dan ook, ben 73 jr. maar hou niet van prikken met onbekend nano materiaal.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Anneke 31 januari 2021 om 09:01

   HCQ en Ivermectine i.c.m. zink e.d. (tijdig ingezet) hebben allang bewezen dat genezen met medicijnen mogelijk is.

   Geliked door 1 persoon

   • Ravian zegt:

    Exact, en als het gebruik van deze medicatie dan vervolgens ontmoedigt of verboden wordt dan kun je rustig eens wat vette vraagtekens gaan plaatsen.
    Waar die vraagtekens dan vervolgens vooral geplaatst moeten worden is in de journalistiek.
    Zodra dit niet gebeurt weet je dat je niet meer naar informatie maar naar propaganda zit te kijken.
    En als dit voor alle msm op gaat dan weet je dat je in een als democratie vermomde dictatuur leeft.

    Geliked door 1 persoon

 12. Harry zegt:

  Zag dat Duitsland de medicijnenfabrikanten wil straffen omdat ze niet voldoende kunnen leveren .
  Welgemeend advies aan Adolfa : VOOR STRAF SLUITEN DIE TENTEN !
  DAT ZAL ZE LEREN !

  Geliked door 2 people

 13. Tistochwat zegt:

  Geert, Geert, waar bén je toch mee bezig?
  Waarom prijs je die gifspuit toch zo aan? Je weet toch wie achter dat ‘vaccin’ zit?
  Word wakker! Je maakt me bang.

  https://www.ongehoordnederland.nl/iedereen-krijgt-gevangenisstraf-van-rutte-binnenhof-report-met-geert-wilders-pvv/

  Beste Geert, vecht tegen het islamvirus, tegen het Rutte-leugenvirus, tegen het klimaatgekte-virus, maar smeek niet om mensen te laten injecteren met gif!

  Like

 14. Chris Dirick zegt:

  Alle hedendaagse vaccins zijn niet te vertrouwen. Waarom hebben onze kinderen zoveel afwijkingen, ziektes etc? Het gaat hier om ADHD, autisme en andere sociale afwijkingen. Om astma en andere longaandoeningen. Om allergiëen allerhande.
  Tegenwoordig worden kinderen tig keer geprikt waar wij in het verleden genoegen moesten nemen met één spuit per zogenaamde ziekte. Gelukkig!
  Ik kan me nog herinneren dat een vaccinatie tegen de pokken gebeurde met een kraspen. Die werd aangebracht op je linkerschouder, waar je nu nog steeds een herkenbaar lidteken aan overgehouden hebt.
  Als je ziet wat er hedendaagse vaccins zit aan metalen, zoals aluminium bvb, dan weet je dat dit veranderingen teweegbrengt, zowel in het lichaam als in de hersenen. Verminderde schoolresultaten zijn waarschijnlijk niet enkel terug te brengen op politiek of demografie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s