Bill Gates orakelt: Het ergste moet misschien nog komen

(Vertaling: E.J. Bron)

De oprichter van Microsoft, Bill Gates, een van de meest actieve voorvechters van wereldwijde vaccinatieprogramma´s, heeft zijn waarschuwingen voor de volgende wereldwijde pandemie bevestigd. In de linkse “Süddeutsche Zeitung” verklaarde hij nu dat de huidige “pandemie” erg zou zijn, maar een toekomstige zou “tienmaal” zo erg kunnen worden. Nu al zou Covid-19 echter tot “het nieuwe normaal” behoren, net zoals aardbevingen en tornado´s.

Gates temperde ook de hoop op een snel einde van de wereldwijd voortdurende coronacrisis: “We moeten heel wat werk verzetten om daar weer uit te komen. Zelfs in het gunstigste geval zal bijna het hele jaar nodig zijn om het leven weer op gang te brengen.”

Overigens zou de mensheid niet goed op de volgende pandemie voorbereid zijn. Er zou nog veel gedaan moeten worden, zei Gates, die een van de belangrijkste gezondheidsmecenassen ter wereld is – zijn stichting bijvoorbeeld behoort tot de belangrijkste sponsoren van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

In een ander gesprek met het persbureau Reuters liet Gates zich ook uit over de “samenzweringstheorieën” die over hem in omloop zouden zijn. Daarin wordt hij er – echter vaak onder verwijzing naar onbetwiste citaten – o.a. van beschuldigd mee te werken aan programma´s betreffende een wereldwijde reductie van de bevolking en mensen zou willen “chippen”. “Geloven de mensen zoiets werkelijk”, vroeg Gates. Hij zou nooit gedacht hebben dat hij zo´n grote rol bij deze “echt kwaadaardige theorieën” zou spelen.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Bill Gates orakelt: Het ergste moet misschien nog komen

 1. htskday zegt:

  WERELDWIJDE POLL – DENKEN DE MENSEN ER ANDERS OVER DAN DE MEDIA?

  Hmmm… misschien denken de mensen wel heel anders over COVID-19 dan dat de media zouden willen. Deze wereldwijde poll is geen wetenschappelijk onderzoek, maar een poll. Zeven vragen om de ongecensureerde mening van de wereld te krijgen over COVID-19. De uitslagen zullen u verrassen!!!

  Stem, en bekijk de resultaten…
  https://www.worldvaccinepoll.com/

  https://stichtingvaccinvrij.nl/wereldwijde-poll-denken-de-mensen-er-anders-over-dan-de-media/

  Like

 2. bobzelf zegt:

  ja de griep in alle varianten , is er al een jaartje of 50
  DUS DAT IS GOED NIEUWS
  WANT ONDANKS DE GRIEP
  EN EEN NOOIT UITGEVONDEN GOED ECHT ANTI GRIEP VACCIN
  BLIJKEN WE ALLEMAAL NOG TE LEVEN
  HOERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  DUS ZIJN MEDEWERKERS, DOEN ER ALLES AAN
  OM BIJ HET VOLGENDE
  “”””GEMAAKTE LABORATORIUM VIRUS “”
  EEN TANDJE ERGER ER BIJ TE DOEN . BEETJE MEER ALZHEIMER OFZO

  WAT ZEGT U , WAAR BEN IK EIGENLIJK ???.

  ANGST , HEET DAT VACCIN
  ANGST , ANGST , ANGST , ANGST
  JA WANT JE ZOU ERAAN DOODGAAN ,JA DAT KAN

  WERELDWIJD DODEN 4.758.000

  GRIEP . NU CORONA GENOEMD , DOORDAT HET EEN LABORATORIUM VIRUS IS
  HAAST 2 MILJOEN NU ……..

  INCLUSIEF HARTAANVALLEN , BEEN BREUKEN ,, AUTO ONGELUKKEN , TYPHUS , ADERVERKALKING, KANKER EN NOG 171 ANDERE ONDERLIGGENDE ZIEKTES

  DIE ZE ER NIET BIJ VERTELLEN , MAAR WEL ERBIJ OPTELLEN

  SSSSST , SILENCE OR I KILL YOU

  GEINIG HE

  DUS STEM VVD EN 130 LANDVERRADERS , EN BLIJF IN DE EU

  IK ZAL EFFE WACHTEN TOTDAT GOD ZELF BINNEN KOMT

  DIE DOET OOK HIER WEER GEEN FLIKKER AAN , GOK IK

  U KUNT INZETTEN BIJ MAFFIOSO DON BERTINO BRONNIO

  WHAHAHAHAHA

  OOM BOBZELLUF

  Like

 3. pepo Copyright zegt:

  Ik las in diverse media kanalen dat er Snachts na 01.00 uur met vliegtuigen gele poeder/rook wordt uitgestrooid over Nederland.
  Zal het dan toch waar zijn wat wij wakkere mensen al lang voorspelden.
  De overheden weten het in ieder geval wél.
  Zie deze shocking video :
  https://www.bitchute.com/video/bY84qX8VCqWp/

  Geliked door 1 persoon

 4. boorzalf zegt:

  Onderstaande goed lezen:
  Volgens hoogleraar Piere Capel is het vaccin niets anders dan genetische modificatie en brengt het Sars-Cov-2 eiwit permanent in ons lichaam: “Het gaat helemaal niet om een vaccin! Het is namelijk een adenovirus van een chimpansee, dat ze zo hebben gemodificeerd dat het ook bij mensen binnen kan komen. In dat virus hebben ze het spike eiwit (het eiwit waar corona aan bindt) erin gekloond. Het wordt gekweekt in genetisch gemodificeerde menselijke embryonale niercellen. Als we dan ook nog zien dat hiervoor menselijke embryo’s zijn gebruikt, waar wat tumor genen in zijn gezet om ze te laten groeien, dan is dit gewoon genetische modificatie. Mijn idee daarbij? Het Covid vaccin gaat de volgende ‘pandemie’ veroorzaken, die zal worden aangegrepen voor nóg meer vaccinatierondes. Het uiteindelijke doel: de hele wereldbevolking verplicht meerder malen vaccineren en dus genetisch modificeren, en tegelijkertijd alle ‘weigeraars’ uitsluiten, en op den duur ook opruimen.’ Wat er vanaf 2021 wereldwijd op ongekend massale schaal zal worden gedaan is dus het genetisch modificeren van de hele mensheid. Dat wordt eufemistisch ‘vaccineren’ genoemd.

  Maar volgens viroloog Ab Osterhaus zijn vaccins tegenwoordig ‘veiliger dan ooit’. “Er is geen enkele aanleiding om aan te nemen dat een coronavaccin gepaard gaat met forse risico’s.” Osterhaus noemt het wantrouwen tegen vaccins in Nederland ‘een groeiend probleem’. “Steeds vaker menen hoogopgeleiden dat een vaccinatie overbodig is. Daardoor brengen ze anderen in gevaar.” Deze angstzaaier heeft samen met biochemicus Bram Palache een boekje geschreven met de 50 meest gestelde vragen over het coronavirus. “We willen niet demotiveren, maar er zijn andere virussen in aantocht.” Logisch toch want Osterhaus is immers volledig op de hoogte van het Covid-19 stappenplan!
  (Tekst bijbels optiek)
  Lees verder in deze link:
  https://bijbeloptiek.weebly.com/covid-19-vaccin-een-geplande-regelrechte-ramp-voor-mens-en-samenleving.html

  Geliked door 2 people

 5. koddebeier zegt:

  Wanneer sluiten ze die dwaas op ???

  Like

 6. Blaffertje zegt:

  Natuurlijk weet hij dat, hij is er mede verantwoordelijk voor.

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  Dr. Fauci, “The Covid Expert”, in maart.
  Maskers niet nodig…..

  Like

 8. Qvic zegt:

  Zodra de mens ingrijpt in de natuur is de schade niet te overzien. Daarin tegen probeert de mens het telkens opnieuw en als zij hun plannen presenteren van hoe geweldig het allemaal zou zijn. Wat zij er nooit bij vertellen is dat het alleen voor hen geweldig is. Dat Jan met de pet alle onkosten verplicht daarvoor moeten ophoesten en er zelf meer schade daardoor onder vinden, dan voordelen. Wordt simpel weg gecensureerd, want je mag daar geen kritiek over hebben al vertel jij de waarheid. Maar zodra de gevolgen en de schades niet meer te overzien zijn. Wassen de veroorzakers hun handen in onschuld en geven ze iedereen de schuld, behalve zich zelf. Dat de veroorzakers er iets van geleerd hebben is enkel een illusie, want ze gaan vervolgens nog een tandje verder door op een nog grotere schaal met het exact het zelfde plan met de zelfde aanpak en uitvoering, maar noemen het dan iets anders zodat het net lijkt alsof het anders zou zijn. Deze psychopaten zien enkel dollar tekens voor hun ogen en iedereen die hun gedroomde mega winsten in de weg staan, wordt met harde hand neergeslagen en verketterd. Want zij denken werkelijk dat alleen zij de wijsheid impact hebben en de rest van de bevolking te dom voor is. Zij beschouwen mensen niet als mensen, maar als vee. Waar ze ongevraagd allerlei experimenten op mogen uitvoeren, zonder dat daar consequenties aan verbonden zijn voor hen. Alle schade die daardoor zullen ontstaan bij die desbetreffende slachtoffers, is voor hun eigen risico. Want anders kan dat ten koste gaan van de mega winsten van die psychopaten waar geen kruimeltje medeleven in zit. Zulke mensen komen nooit tot inkeer, het enige wat hen kan stoppen is de kogel.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @Qvic;
   Helemaal mee eens, ze in een kuil doen hoofd erboven uit mensen er om heen en flinke stapel bakstenen, na afloop wat er over is in de fik steken, zodat er geen DNA over is en ze niet meer gekloond kunnen worden. Dit met allemaal doen stuk voor stuk. Kogel is nog te goed voor ze .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s