Linkse krant eist totaalverbod voor Geert Wilders: “Verbied de PVV”

(Door: Michael van der Galien)

Als je dacht dat de demonisering van de PVV en Geert Wilders niet erger kón worden, is er slecht nieuws: ja, dat kan wel. Linkse krant Trouw heeft namelijk een redactioneel hoofdcommentaar gepubliceerd, waarin gesteld wordt dat de PVV de Grondwet schendt. Daarom moet de partij verboden worden.

Jawel, dat lees je goed. De zogenaamde verzetskrant van weleer wil dat een partij — die op democratische wijze in het parlement is gekozen, die volksvertegenwoordigers heeft op gemeentelijk en provinciaal niveau en zelfs in het Europees Parlement — bij wet opgeheven wordt. Wilders en de zijnen mogen niet langer deel uitmaken van de Nederlandse politiek. Weg ermee!

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op Linkse krant eist totaalverbod voor Geert Wilders: “Verbied de PVV”

 1. Willem zegt:

  moet ik eerst een abonnement nemen om dit artikel te lezen, maar goed, links laat weer zien hoe democratisch ze zijn, vandaar dat ze het zo goed kunnen vinden met de islam.

  Geliked door 3 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Dictatuur ten voeten uit.

  Geliked door 3 people

 3. Peter zegt:

  We zouden ook die krant kunnen verbieden .

  Geliked door 2 people

 4. aquarius4422 zegt:

  Wordt het geen tijd om de Trouw te verbieden wegens haat zaaien?

  Geliked door 2 people

 5. karton zegt:

  Het linkse gajes gedraagt zich steeds deerniswekkender , zouden ze iets voelen aankomen ?

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   IK HOORDE NET
   DAT ONZE NSB er …KLAAS DE CIA TROL
   gesolliciteerd heeft ..

   die lult ook zo uit zijn nek

   huggie

   oom NAVALNY DID IT

   Like

   • karton zegt:

    @ bobzelf op 30-1-2021 om 16.38 u. Oom Navalny. Naar welke functie heeft tie gesolliciteerd ? Als journalist lijkt me onmogelijk gezien z’n grammatica van de Nederlandse taal. Ik vermoed dat z’n enige job bij dit linkse pamfletje zal bestaan uit de verkoop van dit vlugschrift , ergens op een straathoek. U kent vast het liedje nog wel : “Op de hoek van de straat staat een NSB’er.”

    Like

   • Klaas zegt:

    ++++++++++++++++++
    kwoot
    +
    Therefore, there is simply no fundamental difference between the group of those who are fighting for power while making a hero of Navalny, and the group that still holds power in Russia today.
    It is stupid to take sides here.
    +
    ontkwoot

    https://english.pravda.ru/society/145337-navalny_new_leader/

    27.11.2020 21:33 (Updated: 29.01.2021 20:15)
    +++++++++++++++++++++++

    Like

 6. Bob zegt:

  Van verzets krant tot een krant die
  naar mijn mening racistisch is met
  opinies die uit de hun mouw worden gezogen.
  Dus van vrijheidslievende krant naar een
  krant waarvan de andere mening altijd fout is.
  Het journalistieke peil van zo’n krant is nieuws
  vergaring onwaardig.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  En dat noemt zich TROUW ??????? Nou niet bepaald aan de grondwet of aan de democratie !
  Wat een flut prul dat krantje !

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Niet eens geschikt beste Koddebeier om fish and chips uit te eten en ik moet zeggen uit een krant eten, welke dan ook is een culinair dieptepunt en bewijst alleen maar dat de Engelsen in het diepst van hun ziel barbaren zijn.

   Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Als de Linksche Looney Brigade te paard gaat om de zeemeeuw te verjagen is de angst in de burelen te ruiken, de stank van het communistische bederf, de verdorvenheid van de journalistiek en het verval tot een elitaire staatspropagandakrant. Socialisme is staatsgevaarlijk.

  Geliked door 3 people

 9. Ravian zegt:

  Grappig hoe dit soort randdebielen het feit dat de autochtone Nederlandse bevolking al decennialang systematisch gediscrimineerd, aangerand, en zwartgemaakt wordt altijd volledig weten te negeren.

  Geliked door 1 persoon

 10. ‘Trouw’, ooit begonnen als een verzetskrant, had zich in de loop der tijd al eerder ‘ontwikkeld’ tot een naargeestige spreekbuis van BruinLinks. Maar wat ze nú flikken, is erger. Véél erger.
  Trouw blijkt hiermee een leugenachtige, fascistisch/nazistische ‘influencer’ te zijn geworden, in de geest van de destijdse smeerlappen die de Joden van allerlei soorten kwaad betichtten. Een bewúste handelwijze die voorsorteerde op wat we allemaal (kunnen) weten.
  Wát een gevaarlijke goorlingen zijn het daar.

  Geliked door 2 people

 11. guusvelraeds zegt:

  Eerst was 1 A4tje niet goed en nu is een heel boekwerkje ook al niet goed. Als je wil déislamiseren zegt dat helemaal niets over het deporteren van moslims. Dat wil Geert Wilders helemaal niet. Criminelen het land uitzetten die toevallig nog moslim zijn is heel wat anders dan moslims het land uit zetten omdat ze moslim zijn. Déislamiseren is elke uitting van de islam in de publieke ruimte uitwissen. Daar is niets mis mee. Koranscholen dicht gooien daar is niets mis mee. Geen moskeeën bijbouwen daar is niets mis mee en die moskeeën die haat prediken dicht gooien daar is niets mis mee. Moslims die hun geloofscultus achter de voordeur uitoefenen moeten dat zelf weten. Hun maangod cultus opdringen aan de omringende samenleving is een ander verhaal. Dat moet meteen verboden worden. Geen koran verkoop op straat, geen dawa activiteiten en natuurlijk een acute stop op moslim import die voorbestemd is voor permanente uitkeringsafhankelijkheid. Maar dat geldt ook voor de import van uitkeringsafhankelijke Joden, Christenen, Boedhisten en volgenlingen van het spaghetti monster.

  Like

 12. Julia zegt:

  Trouw is een voedingsbodem voor fascisme. Deze krant zal morgen verboden moeten worden dit soort linkse bull shit behoort niet binnen een democratie. Dus verbranden die linkse ziekelijke krant. https://historiek.net/fascisme-ontstaan-betekenis-en-kenmerken/81594/

  Geliked door 2 people

 13. hans zegt:

  Trouw? Tja aan wie? Zoals de Volkskrant. Voor welk volk de krant?

  Like

 14. Sinyo zegt:

  Berouw komt na de Zonde.
  Trouw: nu Doodzonde

  Like

 15. Meine zegt:

  Laten we nog maar een keer gaan invullen; welke politieke richtingen accepteren geen andere meningen, en denken het “moreel gelijk” te hebben ? En die willen voorschrijven wat voor mening je moet hebben om “mee” te mogen doen ??
  Antwoord:
  Links zijn het de InterNationaal-Socialisten, en rechts zijn het de Nationaal-Socialisten. Daartussen, en ergens in het midden wat religieuze partijenen, met hun fantasie-vriendje…..

  Geliked door 1 persoon

 16. Jules Vismale zegt:

  Gooi wat mij betreft al dat smerige linkse tuig van die redactie uit Trouw allemaal letterlijk op de vuilnisbelt!

  Like

 17. top of flop zegt:

  Trouw aan de hoofdredacteur van die krant betekent, dat je een beetje dom bent.

  Like

 18. Pieterdina zegt:

  Ik zou zeggen weg met dat hele vieze ZOOITJE TUIG in den Haag…….IK STEM P.V.V..die is voor de NEDERLANDERS…de rest brengt ons allemaal in de goot …

  Like

 19. Bas zegt:

  Like

 20. Pistolen-Paultje zegt:

  Democratie betekent vrijheid van meningsuiting. Bepaalde politieke stromingen uitsluiten is discriminatie en a-democratisch.
  Maar Akwasi, BLM en KOZP subsidiëren is normaal…. Typische de linkse elite: discrimineren, achterbaksheid en gespeelde verontwaardigheid….

  Geliked door 1 persoon

 21. LUCIA zegt:

  Als de lockdown als enig positief punt ons iets geleerd zou moeten hebben, is het hoe kostbaar vrijheid is en dat je het nooit for granted moet nemen;
  .
  Trouw zak maar lekker
  door de stront
  van je woorden gekrakeel
  Denk je ons vrijheid te
  verbieden.. vuile
  woordencrimineel

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s