Tip voor de politie . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Tip voor de politie . . .

 1. andre zegt:

  Voor de in elkaarbeuk brigade van M Rutte als hofnar van keuning Wimpie hier nog wat gave beelden van echte mensen die begrijpen hoe ze om moeten gaan met dieren. Het zijn net Nederlanders die weer mee mogen draaien onder Moscovia ))))))

  fuck de nazi’s want die zitten in Den Haag!

  Geliked door 2 people

  • Lost Johnny zegt:

   Ik mis iedere keer weer de naam Norma Miedema, die als eerste in actie kwam en die ervoor heeft gezorgd dat deze paarden niet verdronken in met prikkeldraad afgezette weilanden…de vrouw wiens aanwezigheid werd geweigerd bij de huldiging van de paardenmeisjes…omdat de pers en overheid een mooi plaatje wilden creëren….en daarvoor een ex prostitué met uitstraling niet erbij wilden hebben.

   Als iemand symbool staat voor volharding en opoffering……het zou de Marianne van
   Friesland moeten zijn maar ze hebben haar verkocht als een heks…
   Een groot hart is in Nederland een doodzonde.

   Iedere keer als iemand refereert aan deze mooie redding zie ik dat zwarte randje….de selectiviteit van wat wel en niet gezien mag of moet worden….

   Is dit nu het land dat met vrijheid, gelijkheiden democratie loopt te wapperen?

   Nietmijnland#

   Like

   • LUCIA zegt:

    `Goeie van jou lost Johnny en ben het roerend met je eens het zou niets uit moeten maken wat je beroepsachtergrond is, een goede daad is en blijft een goede daad. De echte Waarheid heeft geen extra P.R. nodig.

    Like

 2. Ton Ruygrok zegt:

  Ag ja .. die politie wordt momenteel de hemel in geprezen… ’t is maar net hoe de wind waait … agenten die jaren terug een ..gekleurde… opruier in het Zuiderpark in Den Haag aanpakten hebben dit met jarenlange juridische ellende moeten bezuren… enz enz. enz..enz….,
  De linkse hypocrisie kent geen grenzen… ,
  En nu…Ik zag een gekleurde man overvallen worden door vele burger en geüniformeerde agenten .. er is geen woord aan over gerept….. , ja het was een opruier of zo iets….,
  En voor de crimineel George Floyd… zijn oceanen aan krokodillen tranen vergoten… en alles gesloopt … en Links zag het en het was OK…., de Bastaards…,
  A.Ruygrok, Monster

  Geliked door 1 persoon

 3. Lost Johnny zegt:

  Vandaag klagen burgermeesters van de steden Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Bosch dat hun stad in puin ligt. Letterlijk: “ je ziet dat je stad naar de kloten geholpen word”.

  Vervolgens een hele tirade over schande etc….en ze voelen zich zo beroerd en hebben gehuild.
  Het gaat hier over een paar dagen rellen…voor het grootste deel ook nog het werk van jullie beschermelingen en hobby dieren met hier en daar een verdwaalde autochtoon in een identiteits crisis…

  Is mijn vraag: hoe denken die burgermeesters dat ik mij voel en met mij honderd duizenden andere Nederlanders die jaar in jaar uit moeten toezien hoe onze hele samenleving word kapotgemaakt, hoe verkrachters en moordenaars worden geïmporteerd en gefêteerd !
  Hoe vreemden ingerichte woningen krijgen en onze kinderen kansloos zijn op zelfs maar een kruipkot van 20vierkante meter met achterlijk hoge huur…

  En hun zijn kwaad?

  Het zijn hun en hun soort die het leven van honderduizenden Zo niet miljoenen Nederlnders verzieken en onmogelijk maken. Maar ons is het zwijgen opgelegd, commentaar geven in de krant is niet meer mogelijk, en via de stembus nutteloos. Immers, stem je op de oppositie word deze gewoon uitgesloten.

  Wie heeft hier recht om te spreken over woede?

  Beste burgermeesters, wat zijn jullie een stel hypocriete honden.

  Als er iemand recht heeft om kwaad te zijn is het de burger, op de politiek en hun knechten die dit land kapot maken en op de pers die letterlijk alles verdraait of verzwijgt. Dit is absoluut niet meer het Nederland waarin ik ben opgegroeid en waarvan ik de normen en waarden uit mijn jeugd nog van draag.

  Ik weet niet in welk soort absurditeit ik zit, maar ik weet wel dat deze “nieuwe normaal” niet de mijne is.

  Als er iemand recht heef om boos te zijn of te janken, dan is het de burger, de bedrogen burger, de beroofde burger.

  Lost Johnny

  Geliked door 4 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Lost Jhonny, deze burgemeesters waar u het over heeft, zijn producten van de elite waardoor we worden geregeerd. Zij zien u als lastig en weigeren u aan te horen laat staan met u in discussie te gaan. De protesten die het volk laat horen worden door hen afgedaan als niet terzake. Deze regering met al haar uitwassen van burgemeesters, hebben zelf deze situatie gecreëerd waartegen het volk nu protesteert.

   Geliked door 2 people

   • dutchess43 zegt:

    En met name de burgemeester van Eindhoven…….
    Zelden heb je een grotere hypocriet, laffe zwijger, zich op de borst kloppende en opgeblazen ego gezien!
    Waarom in hemelsnaam laat men de inwoners uit een stad niet zèlf hun burgemeester kiezen, eentje met hart voor zijn mensen en die zijn/haar sporen verdiend heeft in die plaats
    Nog steeds worden van die linkse sneue figuren zoals deze Jorritsma en daar reken ik zeker ook Halsmena onder, benoemd als beloning voor hun jarenlange gekonkel in de politiek. Zelden kennen ze de stad ( of plaats) waar ze benoemd worden en door wie benoemd eigenlijk? Ze hebben een baantje nodig, solliciteren ernaar en als ze genoeg smerige ervaring opgedaan hebben op politiek vlak, krijgen ze het baantje.

    Like

  • LUCIA zegt:

   Helemaal gelijk Lost Johnny, het vieze zittende pluchetuig heeft een irritatiemoment en geen enkel confrontatiemoment, ze leven beschermd en minachten het volk.
   Ik snap echter die politie ook niet, hoge dunk van ze had ik al niet want als je hun als burger belt, kan je de klere krijgen maar ik heb de beelden nog op mijn netvlies, hoe zij oudere wat breekbaardere mensen, die vreedzaam zijn, tegen de grond en in busjes smijten.
   Diezelfde burgers die jullie salaris betalen… wat denken jullie wel… met dat vuile machtsvertoon, eens komen jullie aan de beurt .
   Als ze jullie niet meer nodig hebben, zijn jullie ook gewoon burger en valt dezelfde ellende jullie ten deel, waar jullie anderen in gedompeld hebben.
   Het duurt soms lang maar boontje komt altijd om zijn loontje, ook blauwe boontjes.

   Like

 4. ronjaspers zegt:

  Ik beperk mij tot europa,het zijn niet de europeese regeringen en politici die achter deze N.W.O. agenda zitten.Politici worden omgekocht of gechanteerd er zitten ook vrijmetselaars onder de politici.Het is de (nazi) bilderberg groep die achter deze corona hoax staats/machtsgreep zit,politici voeren de N.W.O. agenda uit.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Ron, de Bilderberg is een tussenstation, de echte harde kern machts-elite, kent een pyramidale opbouw en geloof me de Bilderberg zit niet in de top maar ik begrijp wel wat je bedoelt en ik denk dat alle zittende politici uit secret societies komen.
   Hoeft niet noodzakelijkerwijs de vrijmetselarij te zijn, ook die pedogroepen hebben secret society-achtige structuren..Kijk maar naar Epsteins eiland en pizzagate…Kevin Annet en anderen hebben dit uitgezocht.

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    LUCIA.Klopt,in de machtspyramide zit de (nazi) bilderberg groep in het midden.Aan de top zitten de khazariaanse mafia (nepjoden) deepstate/cabal dit zijn de machtigste figuren ter wereld,hun regeren de aarde.

    Like

 5. Bas zegt:

  Wie poseert er ook alweer met een straatterrorist?

  https://pbs.twimg.com/media/EsqCIbiXIAARem2?format=jpg&name=medium

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s