Volgende migrantenveerboot: Katholieke bisdommen schenken € 125.000,- voor nieuw “Sea Eye”-schip

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Opdat de vierde migrantenveerboot van “Sea Eye” in het voorjaar actief de zoek- en afhaalzone kan doorkruisen, schenken drie Duitse katholieke bisdommen in totaal € 125.000,- De mensensmokkelaars zijn vast en zeker blij met dit nieuws, die voor bevoorrading zorgen en volgeladen boten voor de nagestreefde “zeenood redding” de zee op sturen.

De volgende migrantenkotter om mensen, die zich opzettelijk met niet zeewaardige rubberboten of notendopjes in zeenood begeven, het kleine verschil met “in zeenood geraken”, oppikken en naar wens naar Europa te transporteren. De naastenliefde van de barmhartige Samaritanen duurt slechts tot de ontscheping in Italië/Malta. Voor de verzorging en de levenslange vervolgkosten wordt gewoon een beroep gedaan op de belastingbetalers, net zoals de Europese samenlevingen de problemen opgezadeld krijgen en aangedaan worden.

katholisch.de”:

De Duitse hulporganisatie voor redding uit zeenood “Sea Eye” wordt financieel door drie katholieke (aarts)bisdommen ondersteund. Ze krijgt € 125.000,- uit München-Freising, Paderborn en Trier, zoals donderdag werd meegedeeld. De vicaris-generaal van het bisdom Trier, Ulrich graaf von Plettenberg, deelde mee: “We kunnen niet passief toekijken hoe quasi voor onze huisdeur mensen verdrinken.”Het zou belangrijk zijn om bij alle interne kerkelijke thema´s niet te vergeten verder te kijken dan de neus lang is.

De schenking van de bisdommen is ervoor bedoeld om het vierde reddingsschip van de organisatie “Sea Eye” uit Regensburg in het voorjaar voor zijn eerste actie vanaf de werf over te brengen naar de Middellandse Zee. De “Sea-Eye 4” is tegelijkertijd het tweede reddingsschip van het door de Evangelische Kerk in Duitsland (EKD) mede geïnitieerde bondgenootschap “United4Rescue”.

Uit het catastrofefonds van het aartsbisdom München-Freising stroomt er bovendien nog eens € 50.000,- naar de organisatie “SOS Méditerrannée”.

Bron:
politikstube.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Volgende migrantenveerboot: Katholieke bisdommen schenken € 125.000,- voor nieuw “Sea Eye”-schip

 1. Peter zegt:

  En als dank worden de kerken over 10 jaar ingenomen voor een moskee,en de katholieke de hals afgesneden .Regeren is vooruit zien ,en niet met je kop in een kerkboek,en stiekem kleine jongetjes neuken ,en denken hiermee een plaats in de hemel te kopen,(met geld van de gemeenschap ).

  Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Opsluiten dat tuig van die drie Duitse katholieke bisdommen !!!

  Geliked door 2 people

 3. dutchess43 zegt:

  quote:
  vicaris-generaal van het bisdom Trier, Ulrich graaf von Plettenberg, deelde mee: “We kunnen niet passief toekijken hoe quasi voor onze huisdeur mensen verdrinken.” unquote,

  Maar dit hypocriete figuur kan wèl passief toekijken hoe christenen in moslim landen worden achtervolgd en afgeslacht.

  Geliked door 2 people

  • Bob zegt:

   In WOII konden ze wel toekijken hoe
   mensen levend werden verbrand.
   Zoiets gebeurde in Spanje bij de inquisitie.
   Het is het verbond tussen twee duivelse
   machten.

   Like

   • LUCIA zegt:

    @Bob, gebeurde niet alleen in Spanje ook veel verbrandingen in Portugal waar de joden naar toe gevlucht waren en de Portugese kroon hen van alles beloofd had. Weet er alles van mijn voorouders hebben dat allemaal meegemaakt.

    Like

 4. Pieter zegt:

  Toen we in 2007 naar Duitsland verhuisden, heb ik mezelf als niet gelovig gemeld, ik betaal dus geen Kirchensteuer. Helaas was mn vrouw niet zo bijdehand… Toen ik over 2019 door de gezamelijke aangifte ruim 6.000 Kirchensteuer moest betalen, ( inkomen steeg best hard opeens) heb ik haar met de kinderen naar de rechtbank gestuurd. t Duurde n uurtje maar nu zijn we officieel allemaal heidenen hier in huis.
  Dus tip als je naar Duitsland emigreerd: meld je aan als ongelovig, dan bespaar je geld en belast je je geweten niet.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Ook in nederland betaal ik mee aan de kerk. De kerk die op alle mogelijke manieren via omwegen geld van de staat ontvangt en daarmee dingen doet die tegen mijn opvattingen ingaan. Bijvoorbeeld, het leger des heils, dat aflkickcentra voor drank en drugsverslaafde beheert en daarvoor veel geld van de staat vangt. Stichtingen door kerken opgezet en door de staat gefinancierd, die sociale projecten uitvoeren. Het nederlands-islamitisch genootschap, dat met subsidie/belastinggeld, de koran in het nederlands uitgeeft zo ook het nederlands bijbelgenootschap dat met de bijbel doet, Via al die achterdeuren financier ik dus ook de kerken, met het mijn, door de staat afgenomen belastinggeld.

   Like

 5. droevige mof zegt:

  Ondertussen wordt de linkse kardinaal van Keulen, Rainer Maria Woelki, aangevallen door zijn eigen linkse vrienden. De grote asielliefhebber heeft een op zijn verzoek opgesteld rapport over pedofilie in het aartsbisdom Keulen thuis verborgen en wil het niet aan zijn kudde laten zien. Booze Woelki.
  Zelfs als je geen Duits verstaat, is de foto van deze filantroop zeer verhelderend:

  https://www.welt.de/regionales/nrw/article225282683/Kirchenkrise-Glaeubige-rebellieren-gegen-Kardinal-Woelki.html

  Geliked door 1 persoon

 6. Ravian zegt:

  Deugmensen deugen de hele wereld naar de kloten…

  Like

 7. Julia zegt:

  Ik heb die geestelijke beesten al langer door misbruik is al jaren de norm. Vandaar dat ik van mij geloof ben afgestapt en alleen nog in vliegende schotels geloof.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Die drie zogenaamde “bisdommen” hebben hun ziel en zaligheid al aan Satan verkocht want Jezus Christus waarschuwde in de Bijbel allang: “Er zijn teveel mensen die doen of ze mijn boodschappers zijn maar in werkelijkheid zijn het valse huichelaars en verleiders!” Zelfs in het Wilde Westen had je genoeg predikanten rondlopen die zogezegd het geloof wilden verspreiden maar in werkelijkheid vaak God noch gebod kenden!

   Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  Vreselijk! Hebben die habbezakkers dan echt geen historisch besef t.a.v. hoe pislam tegenover non-muzels (i.e. echte mensen) staat.Volstrekt onverzoenlijke haat en vijandschap voor eeuwig vastgelegd in de Koran. Onbegrijpelijk hoe komen zulke nudniks toch op zulke posities, waar ze heel Europa in gevaar brengen met hun met hun door de duivel zelve geïnspireerde handelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s