Dit zijn de 10 meest belachelijke argumenten waarmee links geweld gerechtvaardigd wordt

(Door: “FlinkFeed” – Vertaling: E.J. Bron)

Even ter herinnering: de linksen zijn de goeden!

10. Wij zijn intolerant tegenover intolerantie!

De vrijheid van meningsuiting van je tegenstander afpakken door hem ervan te beschuldigen intolerant te zijn – heel praktisch! Maar serieus: daarvoor is niemand veilig. Uiteindelijk slaan twee kanten elkaar de koppen in en beweren dat ze alleen maar intolerant zouden zijn, omdat de tegenpartij intolerant zou zijn. Dat klinkt net zo kinderachtig als: “Jij begon ermee!”

9. Links geweld is alleen maar een reactie op een rechtse fascistenstaat

Wat betreft haar relatie tot de overheid is de Antifa heel flexibel. Enerzijds heeft ze haar als vijandbeeld nodig om een revolutionaire stemming op te wekken. Anderzijds krijgen linkse NGO´s enorm veel subsidie.

Bezijden de anti-lockdown-demonstraties doen linksextremen zich graag voor als staatsgetrouwe blokhoofden, die bezoekers van demonstraties met geweld dreigen als ze geen mondkapje dragen. De volgende keer wordt dan het “fascistische smerisvarken” weer met stenen bekogeld. De waarheid is: Linksen spelen gewoon graag de slachtofferkaart.

8. Je bent tegen de Antifa! Dan ben je een fascist!

Met dit argument dient praktisch iedereen beschermd te worden tegen kritiek die zichzelf een “Antifascist” noemt. De tactiek is echter gemakkelijk te doorzien. De DDR bijvoorbeeld noemde de Muur een “antifascistische beschermingswal”.

Natuurlijk alleen maar om net te doen alsof de Muur ertoe zou dienen om binnendringers buiten te houden. In werkelijkheid werd de eigen bevolking opgesloten en werden talrijke mensen bij vluchtpogingen vermoord. Volgens de Antifa-logica is elke vijand van de “antifascistische beschermingswal” een fascist.

7. Fascisme is geen mening, maar een misdaad!

Tja, hebben we nu wel of geen vrijheid van meningsuiting? Het probleem bij beperkingen van de vrijheid van meningsuiting is dat diegene die de macht heeft de begrippen definieert. Bijvoorbeeld wanneer linkse journalisten constant benadrukken dat patriottisme een voorportaal naar het fascisme is.

Dat is de rest heel eenvoudig: patriotten zijn in feite fascisten, fascisme is geen legitieme mening, dus begaat iedereen een misdaad die patriot is. “Mijn familie werd bedreigd, alleen maar omdat ik mijn mening heb gezegd!” “Wat jij zegt, is fascistisch. Dus eigen schuld!” Klinkt logisch, of niet?

6. Wie elk extremisme gelijkstelt, bagatelliseert het rechtse!

Dat is een verdraaiing van de feiten. Wanneer men extremisme niet fundamenteel afwijst, is men niet objectief en behoort men eerder tot diegenen die bagatelliseren. Dit bagatelliseren is echter salonfähig geworden.

Bij het ZDF zegt men bijvoorbeeld dat linksen steeds onschuldiger en rechtsen steeds erger zouden worden. Linksen zouden niet meer met Stalinisme te maken hebben, maar veel AfD-politici zouden in feite Hitler zijn. Wij denken: wie mensen overvalt, hun auto´s in brand steekt of met stenen gooit, is gevaarlijk – onafhankelijk van zijn vlag.

5. Linksen vermommen zich om zichzelf te beschermen tegen rechtse klopjachten

Dat is een bijzonder perfide bewering. Niet alleen, omdat de vermomming en de zwarte kleding heel duidelijk dient voor de camouflage van gewelddadigheden. Maar ook omdat geen enkele groepering het zo geperfectioneerd heeft om mensen te fotograferen, privé-informatie te verzamelen en deze te publiceren.

Er bestaan Antifa-sites die er uitsluitend toe dienen om namen, gezichten en adressen van politieke tegenstanders te publiceren. De bovengenoemde bewering is dus de definitie van huichelarij.

4. Links geweld voorkomt geestelijke brandstichting!

Linksen gaan er serieus van uit dan praktisch elk lichamelijk geweld door links minder erg is dan rechtse meningen. Elke patriottische kritiek op de vluchtelingenpolitiek mondt volgens het linkse narratief uit in brandende asielzoekerscentra.

Wie dus een AfD-politicus het ziekenhuis inslaat of de auto van iemand in brand steekt, heeft daardoor het Vierde Rijk voorkomen en ontelbare mensenlevens gered. Deze onzin spreekt voor zich, toch?

3. Elk concentratiekamp werd door antifascistisch geweld bevrijd!

Of men de jonge mannen die ten strijde zijn getrokken, kunt vergelijken met vermomde Antifa-knokkers? Niet echt. Een groot deel van de linkse propaganda leeft van een horrorscenario: de bewering dat patriotten in regeringsverantwoordelijkheid een genocidaal regime zouden oprichten. Zo kan men zich ondanks Skinny Jeans en sojagezicht natuurlijk als een moedige bevrijder van concentratiekampen voelen, terwijl men de plaatselijke gemeenteraadsleden van de AfD in elkaar schopt.

2. In tegenstelling tot rechts geweld zet het linkse zich voor het goede in!

Zo stond dat daadwerkelijk nog op de website van de “Overheidscentrale voor politieke vorming”. Daar stond letterlijk: “In tegenstelling tot rechts-extremisme delen socialistische en communistische bewegingen de liberale ideeën van vrijheid, gelijkheid, broederschap – interpreteren deze echter op hun eigen wijze.”

Nou, een hele geruststelling. Wie dus een keer door links-extremisten overvallen wordt, zou zich moeten troosten met de gedachte dat elke klap en elke trap alleen maar een “interpretatie” van “vrijheid, gelijkheid, broederschap” is. Na kritiek werd de passage door de Overheidscentrale gewijzigd. Desondanks geloven velen er in.

1. Linksen steken auto´s in de fik, rechtsen steken mensen in brand! Your choice!

Links geweld heeft constant mensen tot doel. Personen worden met stenen of molotovcocktails bekogeld, in het nauw gedrongen of in elkaar geslagen. En ook een in brand gestoken auto kan op het verkeerde tijdstip het bestaan en het inkomen van een gezin bedreigen als de verzekering niet uitbetaalt.

Of wanneer iemand om politieke redenen zijn baan kwijtraakt en niet weet hoe hij geld voor zijn gezin moet verdienen. Zelfs in die gevallen, waarin linksen “alleen maar” voorwerpen beschadigen, is de aanval gericht op een mens, die geïntimideerd en geruïneerd moet worden!

Helemaal afgezien daarvan: geen enkele conservatief zou op het idee komen om brandaanslagen op vluchtelingencentra goed te keuren of ze te relativeren onder verwijzing naar links geweld.

Bron:
flinkfeed.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Dit zijn de 10 meest belachelijke argumenten waarmee links geweld gerechtvaardigd wordt

 1. Pingback: Dit zijn de 10 meest belachelijke argumenten waarmee links geweld gerechtvaardigd wordt! | eunmask

 2. koddebeier zegt:

  De grootste moordenaars waren links:

  Geliked door 1 persoon

 3. Klaas zegt:

  Like

 4. Jean zegt:

  Conclusie:
  Links is regelrecht de afgrond in
  Rechts is regelrecht richting veiligheid en welvaart

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Links veroorzaakt oorlogen, tweedeling en berust op leugens. Links speelt een grote rol in de zogenoemde rellen https://www.ninefornews.nl/ken-je-die-mop-van-dat-enschedese-ziekenhuis-dat-werd-bekogeld/ Kortom Links is besmettelijker een gevaarlijker dan welke virus ook zij zitten vol haat en zijn voorstanders voor de ondergang van Nederland en de rest van Europa.

  Geliked door 1 persoon

 6. Ravian zegt:

  Het begint er al mee dat ze roepen dat Hitler en zijn trawanten fascisten waren; Mussolini en zijn trawanten waren fascisten, Hitler en zijn trawanten waren Nazi’s.
  Vervolgens wensen ze ook niet te accepteren dat Nazisme, Fascisme, en Communisme drie vingers aan dezelfde hand zijn; het zijn allemaal socialisten, ze zijn dus allemaal “links”.
  Zaken als nationalisme en kapitalisme staan hier dus volledig los van, de tegenwoordig als “extreem rechts” weg gezette partijen hebben niets te maken met al die socialistische slachtpartijen van de vorige eeuw.
  Stalin, Mussolini, Hitler, Mao, Pol Pot, tezamen hebben deze socialistische klootzakken meer dan 200 miljoen mensen vermoordt.
  De zich “antifascisten” noemende zijn gewoon de nieuwe fascisten.
  Het zijn de socialistische knokploegen van weleer in een vers jasje gehesen, en ze gebruiken exact dezelfde tactieken als de nazistische, fascistische, en communistische knokploegen van de vorig eeuw.
  Het is gewoon tuig van de richel, een eng bruinhemden clubje in dienst van de socialistische partijen in het algemeen, en Groen Links in het bijzonder.
  En degenen die deze socialistische partijen ondersteunen, door op ze te stemmen, door hun propaganda te helpen verspreiden, en door ze te financieren, zijn dus de nieuwe NSB’ers.
  Socialisme is de maatschappelijke kanker van deze tijd, het vreet onze vrije welvaartsmaatschappij van binnen uit op, en het enige dat redding kan brengen is het tot de laatste cel te vernietigen.

  Like

 7. Jan zegt:

  deze namiddag werden 488 vreedzame burgers als misdadigers behandeld door de Brusselse politie. ze werden in kleine groepjes afgezonderd en omsingeld, individuele tegenstanders werden op de grond neergeslaan. met paarden werden groepjes uit elkaar gedreven, opgepakt en afgevoerd in politiebussen met zwarte ruiten. akelige strategieën en machtsvertoon.
  eenvoudige, eerlijke burgers die hun ongenoegen wensen te uiten over de toenemende LINKSE DICTATUUR in België en de EU worden door politici en politie het zwijgen opgelegd en dat niet enkel in Brussel!
  de linkse dictatuur rukt op in snel tempo. de EU – met de liberalen aan het stuur – heeft de touwtjes in handen en wil elke tegenstand in de EU platwalsen. uw aandacht voor deze twee artikels uit een recent amendement van 27/1/2021 van de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa:
  7.3.3. vroegtijdig effectieve maatregelen te nemen om misinformatie, desinformatie en aarzelingen ten aanzien van Covid-19 vaccins tegen te gaan; (‘vroegtijdig effectieve maatregelen’ daar kunnen ze alle kanten mee uit)
  7.3.4. transparante informatie te verspreiden over de veiligheid en mogelijke bijwerkingen van vaccins, en met sociale media platforms samen te werken en deze te reguleren om te voorkomen dat misinformatie wordt verspreid; (‘met sociale media platforms samen te werken en deze te reguleren’ ook daar kunnen ze alle kanten mee uit)
  regelrechte bedreiging voor de democratie en de vrije meningsuiting. erg zorgwekkend!!!
  hoelang zal deze website nog kunnen blijven bestaan??? de webmaster heeft ons emailadres. graag verdere berichten om ons te informeren via email zodra deze website plots zou verboden worden.

  Like

  • Knalkopje1 zegt:

   Dat politieoptreden in Brussel was fascisme in de praktijk. Het is in dezelfde stad ook voorgekomen dat mensen die op straat geen mondkapje droegen door de politie in elkaar werden geslagen. En dat terwijl het dragen van mondkapjes (en de 1,5 m) in de buitenlucht nergens op slaat. Je kunt je afvragen wanneer onze Geliefde Leider Opperkameraad Rutte ook in ons land het dragen van mondkapjes in de buitenlucht verplicht stelt.

   Like

 8. Sinyo zegt:

  Er waart rond de term Ja-knikker. Anders gezegd een “bruine arm” halen (term uit mijn vrijwillig verplichte periode van 21 maanden in de vorige eeuw).
  Maar tijdens het lezen van de punten 10 t/m 1 KNIKTE ik ook JA (zo is het NIET toevallig ook eens een keer). https://www.youtube.com/watch?v=2q5P0tvtejs

  Geliked door 1 persoon

 9. Knalkopje1 zegt:

  Ik ben tegen Antifa, dus ben ik volgens hun definitie ook een fascist (punt 8). Ik zeg echter dat oprechte antifascisten een afstand van 1,5 km (niet 1,5 m) moeten houden van Antifa. Zij steken je namelijk aan met het hoogst besmettelijke virus van het rood fascisme.

  Like

 10. Boike zegt:

  Vrijheid in het tijdperk van het ruttige “nieuwe normaal” betekent dat je je eigen mening voor je moet houden en ja en amen moet zeggen tegen wat ruttig wordt voorgeschreven. Als je je eigen mening verkondigt, ben je kennelijk een staatsgevaarlijk sujet. En dan krijg je met de Hermandad van doen. Er wordt van je verwacht, dat je ruttig met de stroom meedrijft. Als je dat doet, donder je vanzelf bij de waterval naar beneden. En de ruttige machthebber schaterlacht reeds duivels.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s