Vooruitgang . . .

De geneeskunde heeft in de afgelopen decennia zo´n vooruitgang geboekt, dat er praktisch geen gezonde mensen meer zijn.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “F.G.”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Vooruitgang . . .

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. Yvonne zegt:

  Helaas kost ik handen vol geld 5 ampullen insuline kosten jaren terug al € 100 , wie weet is er een andere oplossing voor dit dure medicijn maar ja de geneesmiddelen industrie wil verdienen, er zijn geloof ik in Nederland 10 miljoen chronisch zieken ben je niet ziek dan wordt je dat wel met de Corona maatregelen dit is zo schadelijk voor mensen en niet om vol te houden na bijna 1 jaar

  Geliked door 1 persoon

 3. LUCIA zegt:

  Misschien Sorry voor jou maar ik hoop toch echt dat Rusland gevrijwaard blijft van datgene wat wij nu hier moeten doorstaan… een echt fascisme niet eens meer verstopt onder de rokken van democratie.
  Zolang er nog landen zijn die een tegenwicht bieden krijgt het sociaal-fascisme van de NWO-elite geen kans een echte pandemie te worden want dat is het enige echte virus.

  Like

 4. LUCIA zegt:

  Nog even reactie op het artikel zelf..ergens is er ooit een hele foute afslag genomen en is menselijk lijden een verdienmodel geworden.
  Er is bijna geen mens die niet wijs gemaakt is dat ze een of andere pil nodig hebben..alles is gevaarlijk wat Big Pharma je voorschrijft, ze doen aan zeer actieve klantenbinding, genezen is er niet bij en meer een kwestie van management van lijden en als het effe kan… en dat is zeer zeker het geval… wordt uw lijden verergerd doordat uw medicijnen u de volgende nieuwe kwalen bezorgen. Enfin voor Big Pharma geldt: Eens een klant altijd een klant

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s