Frans overzees departement vraagt hulp van privépersonen om migranten te stoppen

(Vertaling: E.J. Bron)

Mediapart” meldt dat de prefectuur van het Franse overzeese departement Mayotte (een deel van de Oost-Afrikaanse eilandengroep Comoren) onder het voorwendsel van de pandemie een samenwerking is begonnen met privéondernemingen om de zeegrenzen van het eiland te bewaken. Het zou om een tijdelijke maatregel gaan, kon de plaatsvervangend prefect garanderen.

Woensdag 20 januari kregen meerdere ondernemingen in dit overzeese departement, zoals duikclubs, touroperators of cruisemaatschappijen, van de prefectuur van Mayotte een uitnodiging via sms en e-mail, waarin de “plaatsvervangend prefect Gimonet uitnodigde voor een informatiebijeenkomst over de grensbewaking in de strijd tegen de illegale immigratie”. Een van de agendapunten: een oproep aan vrijwilligers om de Franse wateren te bewaken tegen boten van migranten van de naburige Comoren-eilanden.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Frans overzees departement vraagt hulp van privépersonen om migranten te stoppen

 1. Hovawart zegt:

  En plotsklaps heeft de hele wereld een gezamenlijk probleem, alle landen gebukt onder de terreur van de islamitische splijtzwammen…..agenda of koran,….of en.

  Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Geef die vrijwilligers dan ook voldoende wapens en bevoegdheden om de invaders ook daadwerkelijk tegen te houden en de boten lek te schieten en de slachtoffers te negeren.

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Precies Scherpschutter !
   Als ze in de buurt komen , gewoon schieten totdat ze omkeren !
   Of terugzwemmen .
   Die komen geen tweede keer .
   Eigenlijk zouden we al die lui vogelvrij moeten verklaren , dan lossen de burgers het zélf wel op !
   Want van de overheid valt niks te verwachten .
   Dingen zélf regelen werkt altijd het beste .

   Like

 3. antiislamnu zegt:

  Zonde van al die mooie vacantie bestemmingen waar we ook al niet meer heen hoeven te gaan met al die asielparasieten.

  Like

 4. hannah zegt:

  een vriend van mij werkt bij de prefectuur van Mayotte in Mamoudzou en hij vertelde mij dat mensen van de andere comoreneilanden met een roeibootje naar Mayotte komen,vaak verdrinken, als ze daar een jaar zijn krijgen ze een verblijfsvergunning. de bedoeling is dat ze naar Frankrijk gaan … regelmatig zijn er rellen met de Fransen die daar werken als ambtenaar … mijn vriend is bijna 62, dan kun je met pensioen in Frankrijk, hij is blij daar weg te zijn, corruptie is ook daar net als op de Antillen vrij normaal en het is er erg onveilig ….

  Like

 5. Runners zegt:

  O ja wie heeft er een puinhoop gemaakt in die landen Frankrijk was er een van .Dus blaren op je kont is moeilijk zitten .De vluchtelingen krijg je er gratis bij dat geld voor heel veel landen het besten er mee.

  Like

 6. Bas zegt:

  Ondertussen in Denemarken
  https://www.gatestoneinstitute.org/17025/denmark-asylum-seekers

  Denemarken: “Ons doel is nul asielzoekers”

  “Ons doel is nul asielzoekers. We kunnen geen nul asielzoekers beloven, maar we kunnen de visie voor een nieuw asielstelsel vastleggen en dan doen wat we kunnen om het uit te voeren. We moeten oppassen dat er niet te veel mensen naar ons land komen. , anders kan onze sociale cohesie niet bestaan. Ze wordt al uitgedaagd. ” – Deense premier Mette Frederiksen.

  “Helaas denk ik dat de versoepeling zal resulteren in een toename van het aantal asielzoekers in Denemarken als de Covid-19-crisis voorbij is. We kunnen alleen kijken naar de Canarische Eilanden, die nu worden overspoeld met vluchtelingen. De vraag is of we een nieuwe migratiecrisis zullen meemaken, vergelijkbaar met die in 2015, als de coronacrisis voorbij is. ” – Pia Kjærsgaard, parlementslid, Deense Volkspartij.

  “De strijd tegen het islamisme gaat over het voortbestaan ​​van de verzorgingsstaat. Denemarken mag zich niet aanpassen aan de islam. De islam moet zich aanpassen aan Denemarken.” – Deense minister van Immigratie Mattias Tesfaye.

  Like

 7. Bob zegt:

  De europese overheden zijn de grote
  mensen smokkelaars.
  Het is dus hypocriet om burgers te
  vragen om immigranten tegen te houden.
  Dat is nu al te zien degene die hieraan voldoen
  worden als schuldigen aangewezen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s