Iedereen die in maart 2021 op de VVD, PvdA, GroenLinks, D66, CDA, FvD stemt, is medeverantwoordelijk voor de islamisering, en dus de ondergang, van Nederland

(Door: “Balkanske priče”)

Met de massa-immigratie is de politieke oorlogsdoctrine, de islam, West-Europa binnen gedrongen. De westerse bevolking heeft niet door dat ze inmiddels opgerold, uitgebuit en gekoloniseerd wordt door een kwaadaardige boevenbende die de islam heet. De Nederlanders zijn zo met zichzelf bezig, dat ze niet doorhebben dat belangrijke onderdelen van hun cultuur door de islam worden bedreigd. Nederland verliest – zonder dat het land het bewust doorheeft – de eigen culturele normen en waarden, en daarvoor in de plaats krijgt het normen en waarden die gelden in de Koran. Voordat de islam kwam, was Anatolië 99% christelijk. Irak? 95% christelijk en 5% joods. Iran? 95% Zoroastrisme. Pakistan? 90% Boeddhistisch. Nu zijn die allemaal 99% islamitisch…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Iedereen die in maart 2021 op de VVD, PvdA, GroenLinks, D66, CDA, FvD stemt, is medeverantwoordelijk voor de islamisering, en dus de ondergang, van Nederland

 1. Hovawart zegt:

  Het echte zuur moet nog komen, de economie is zwaar gehavend en de desastreuze gevolgen zullen een reële nekkenbreker zijn voor de maatschappij, de torenhoge kosten zullen worden verhaald door absurd hoge accijnzen en boetes op bezittingen en spaartegoeden, wie er nog een baan heeft zal finaal worden uitgemolken voor het ‘groene dealtje’ van de pvda. Werkend Nederland fietst letterlijk een collosale crisis in, de miljoenen werkelozen als steuntrekkers ziek thuis in afzondering…..de toekomst is grimmiger dan welk excuus van een Carola-scenario dan ook…..als Rutte faalt dan faalt hij hard, zonder een traantje te laten…….al duurt het decennia.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Het ‘Groene Dealtje’ van de PVDA, oftewel de ’Groene Grabbelton’ van Timmermans en Samsom.
  Wat de Islamisering met hun gerichte terreurdaden (nog) niet heeft aangericht, dat sloopt de PvdA wel met hun EU-terreur…..

  Geliked door 1 persoon

 3. Stef zegt:

  Stuur het aan vriend en vijand. Ons geluk hangt er van af !

  Like

 4. Bas zegt:

  Even tussendoor
  De baantjescaroussel

  Like

 5. Bas zegt:

  Geliked door 2 people

 6. Bas zegt:

  Like

 7. Bas zegt:

  Ondertussen

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Terwijl ik dit artikel zit te lezen hoor ik bij toeval dat Linkse informatie/voorliechtens programma op NL 1, tussen 12 en 1.
  Het gaat over de asielige kindertjes die nu geen les krijgen en opgesloten zitten in ’t asiel of in te kleine behuizingen.
  Ja dat is heel erg, maar wat ook erg is ? ?
  De opvoeding [ als je ’t al zo kunt noemen 1 ] van muslim kinderen is totaal anders dan bij Nederlandse kinderen…………
  / / /

  Geliked door 1 persoon

 9. Bas zegt:

  https://pbs.twimg.com/media/EtD_VhYWMAQBXUx?format=jpg&name=900×900

  Gerard de Boer
  Rutte heeft al eerder laten blijken dat hij de weilanden wil leegtrekken om te gaan bouwen. Dat is wel nodig voor het aantal niet-westerse allochtonen die tot 2040 worden geïmporteerd (prognose PBL/CBS). Vandaar dat de boeren onder het mom van klimaat nu al weggetreiterd worden.

  Like

 10. Julia zegt:

  We weten allemaal dat de massa Nederlanders neigen naar facisme zij zijn links geïndoctrineerd, verraden liefst eigen volk en land en zaaien tweedeling. Een volk dat laf en onderdanig is. Nu komt de volgende ramp op binnen onze democratie (voorzover hier nog een sprankje van over is) de racistische en haatzaaiende club van Sylvana Simons gaat aan de kamerverkiezingen mee doen https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/ramp-voor-nederland-bij1-heeft-alle-ondersteuningsverklaringen-binnen-en-mag-aan-kamerverkiezingen-meedoen/ Nog zo een akelige partij die tegen blanke Nederlanders is en onze cultuur met hun dictatuur totaal de nek wil omdraaien, hiernaast nog partijen als Groen Links, D66 en PVDA dan weten we zeker dat Nederland is overgeleverd aan fascisme en totaal geen democratie meer is en overgeleverd aan links dat niets uit de weg gaat om hun ziekelijke macht te behouden en absoluut geen enkele tegenspraak duldt. Ben benieuwd naar maart hoeveel Nederlanders hier sterke voorkeur voor hebben maar ik vrees heel veel Nederlandse Stupido Bankzitters. ˙

  Geliked door 2 people

 11. Willem zegt:

  Het is te triest voor woorden, ik ben bang dat enkel PVV stemmen niet genoeg zal zijn.

  Geliked door 1 persoon

 12. ronjaspers zegt:

  Balkanske price.Ik mag u artikelen graag lezen,maar stemmen heeft totaal geen zin.Ik zal mij beperken tot europa,in nederland en europa heeft de (nazi) bilderberg groep (schaduwregering) de macht.Politici (marionetpoppen) worden door de bilderbergers gechanteerd of omgekocht of het zijn vrijmetselaars,ze voeren braaf de communistische N.W.O. agenda uit.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s