Vuile schuldafschuiver . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Vuile schuldafschuiver . . .

 1. Het is al erg genoeg dat het volk als proefkonijn wordt gebruikt, maar om te sjoemelen met hun medicatie-verstrekking is schandalig!

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Je kunt wel terdege een conclusie trekken Nederland het land van falen en blunders. Niets maar dan ook niets gaat goed. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/eerste-vaccinfaal-van-februari-nu-al-een-feit-lege-prikstraat-want-incompetente-ggd-kende-eigen-locatie-niet/
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/datalekkend-ggd-steekt-met-chocoladerepen-middelvinger-op-naar-heel-nederland-deel-dit-met-niemand/
  Maar wat kunnen we ook verwachten met een stel onbenullen die geen enkele capaciteit hebben om iets goed te laten verlopen. Rutte een pathetische leugenaar en een trekpop van de elitaire machtswellustelingen die grof gezegd geen moer om Nederland geeft dus laat staan om de volksgezondheid maar ondertussen met weer een verlenging lockdown Nederland naar de totale afgrond helpt en De Jonge die hooguit een mager IQ heeft van een verkoper van bloemschoentjes. Een OMT dat nu ook een onderzoek krijgt vanwege lekken en waar virologen in zitten die alleen banksaldo zien aanvullen omdat zij puur belangenverstrengelingen hebben. Ze moeten zich werkelijk kapot schamen en morgen nog worden ontheven uit hun functie en strafrechtelijk worden vervolgd. Nimmer zo een stel klunzen meegemaakt in dergelijke posities. Succes Nederland maart a.s. en stem vooral op Rutte zodat u medeschuldig bent aan de ondergang van Nederland maar wel voor uw eigen ondergang tekent. Hoe kan een mens überhaupt nog vertrouwen hebben in een vaccinatie die het volk wordt aangepraat door een stel falende klunzen maar waarvan nu al duidelijk is dat er toch een aantal mensen door overlijden of zeer schadelijke gevolgen hebben. Uiteraard worden vele publicaties hierover door de linkse media en de propagandazenders verzwegen.

  Geliked door 2 people

 3. Gerrit zegt:

  Zag Zondag voor het eerst de Minister van Volksgezondheid Tamara van Ark gezien op de TV. Deze VVD minister maakt zich al een jaar volkomen onzichtbaar ( is opvolger van Bruno Bruins die ingestort was) en laat Hugo de Jonge de Corona klappen opvangen. Heel handig, leerde ze van Mark. Blijf weg bij problemen. Mijn naam is Haas……….

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Tamara van Ark is geen Minister van Volksgezondheid, maar Minister voor Medische Zorg. Een verzonnen ministerie, omdat er voor iedereen uit die meerpartijencoalitie geen posten genoeg waren. Dan verzin je er gewoon een ministerie bij, de belastingbetaler betaalt wel.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 4. Hovawart zegt:

  Berg die trukendoos maar op in een achterkamertje, de Nederlanders zijn het gegoochel zat, dit kabinet trekt geen volle zalen meer…….Nexit!

  Geliked door 2 people

 5. Harry zegt:

  Hoe is het toch GVD mogelijk , dat zo’n incompetente halve zool gewoon kan blijven zitten ?
  De hele “ overheid “ is een falende bende minkukels , die soortgenoten de handen boven het hoofd houdt .
  Alleen zal die smerige Rutte het doen om zijn coalitiepartij in een kwaad daglicht te stellen , om er zelf beter uit te komen .
  Zó smerig doortrapt is hij .
  Hij sloopt iedere andere partij in zijn coalitie op zó’n geniepige manier dat die machtsgeile idioten er steeds kopvóór in trappen !
  Ook die vrome kloten van het cda .
  Stem nooit meer VVD , mensen !
  En zeker niet op die ándere linkse partijen .

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Komt er binnenkort nog een dwingend advies vanuit Brussel wie met welk merk vaccin ingeënt is en naar welke landen men niet of wel mag reizen, want de corruptie viert hoogtij en daar horen keiharde handelsafspraken bij, zelfs het merk vaccin.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Hovawart als al dat soort bewijsbriefjes net zo goed beveiligd is als allerlei andere digitale overheidszaken, kunnen we ze straks gewoon ergens kopen, misschien voor een prikkie zonder prikkie???

   Like

 7. Heniusz zegt:

  Het “nieuwe” rekenen in de praktijk… We tellen niet meer, we schatten het aantal wel… Zou Hugo ook zo rekenles op school hebben gegeven? Dat belooft dan nog wat!

  Geliked door 2 people

 8. htskday zegt:

  Er wordt al een jaar lang gekloot, gelogen en gedraaid met álle cijfers die met dat verschrikkelijke besmettelijke dodelijke virus te maken hebben.

  Dat moet ook wel, want anders wordt het ook voor al die wappies te duidelijk wat er (niet) aan de hand is.
  Dus,.. lekker vaag en onduidelijk houden, en de wappies geloven het wel.

  Het lijkt wel politiek…

  Like

 9. Cathja zegt:

  Hij raakt verstrikt in zijn eigen leugens. Wat een toneelstukjes voert die man op. Vanavond ook weer zo’n ‘pretmoment’, als de ‘twee wijzen’ ons gaan uitleggen wat het beste is voor ons. Wij kunnen dat zelf uiteraard niet bedenken….

  Sarcasme-knop uit…

  Geliked door 2 people

 10. Bob zegt:

  Hugo zou leerkracht zijn.
  Als een leerkracht al niet kan tellen
  weet je hoe slecht het nederlandse onderwijs is.
  Dus Hugo ga leren tellen.

  Like

 11. LUCIA zegt:

  Vraag het maar aan alle accountantsdiensten; Mensen kunnen gewoon niet rekenen alle accountantsdiensten worden ook nog een gedubbelcheckt het zit hem in het begrip logica daar zit de fijne kneep. Ik zeg het niet graag maar de kans dat het verkeerd berekent is door anderen dan Hugo is echt groot.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s