De paus wil met de grootimam van Cairo “Werelddag van de broederschap” vieren

Paus Franciscus en grootimam Ahmad Al-Tayyeb

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Paus Franciscus zal deze week (4 februari) met een digitale ontmoeting samen met de soennitische grootimam van Al-Azhar in Cairo, Ahmad Al-Tayyeb, voor het eerst de “Werelddag van de broederschap”, een soort belangrijk feest van de “Nieuwe Wereldorde”, vieren. Aldus een mededeling van de Pauselijke Raad voor de Interreligieuze Dialoog van afgelopen zondag.

De “Internationale Dag van de Broederschap” – ook wel “Dag van de Broederschap” genaamd – is een islamitisch-Vaticaans bedenksel. De dag wordt in Abu Dhabi gevierd en wordt georganiseerd door sjeik Mohammed Bin Zayed.

Het idee van dit feest klinkt in eerste instantie onschuldig in de officiële woorden van de autoriteiten van het Vaticaan: “Dit feest is er een antwoord op dat paus Franciscus de hele mensheid er helder en duidelijk toe heeft opgeroepen om door deze ontmoeting met de anderen aan de opbouw van de vrede in ons heden mee te werken”, aldus kardinaal Miguel Ángel Ayuso Guixot, de president van de Pauselijke Raad voor de Interreligieuze Dialoog.

Met ondersteuning van de islam “Nieuwe Wereldorde” creëren

Tegelijkertijd benadrukte de kardinaal echter ook dat deze feestdag op basis van de encycliek “Fratelli tutti” mogelijk werd.

Over de voorgeschiedenis van dit schrijven van Franciscus, dat katholieken in de hele wereld choqueerde: Op 4 februari 2019 ondertekenden paus Franciscus en Ahmad Al-Tayyeb de “Verklaring over de broederschap van alle mensen”. Deze verklaring vond daarna in oktober 2020 een voortzetting door de encycliek “Fratelli tutti”. Hiermee wil Franciscus met ondersteuning van de islam een “Nieuwe Wereldorde” creëren.

Ondanks ischias

Dit principiële idee dient nu op 4 februari heel officieel vanuit een centrum van de islamitische wereld in de hele wereld gevierd te worden. Insiders gaan er van uit dat deze viering niet – zoals de religieuze vieringen rondom Kerstmis – vanwege de ischias van Franciscus wordt afgezegd. Ook bij ziekte – dat weten we met het oog op de coronacrisis – moet men gewoon prioriteiten stellen.

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op De paus wil met de grootimam van Cairo “Werelddag van de broederschap” vieren

 1. dutchess43 zegt:

  Helemaal niks interesseert het mij wat deze smerige Jezuiet in Rome allemaal uitspookt, hoewel ik streng katholiek ben opgevoed en een paus bij ons thuis bijna vereerd werd als een God,, maar hij zou er beter aan doen om de vervolging van christenen eens aan de kaak te stellen en publiekelijk te veroordelen, in plaats van verlekkerd te zoenen met een moslim, die nog liegt als hij slaapt.

  Geliked door 7 people

  • Jules Vismale zegt:

   Een spotprent uit WO II waarop Adolf Hitler en Jozef Stalin als bruid en bruidegom staan afgebeeld is nog veel mooier dan de manier waarop de paus zijn Judaskus met die iman uitvoert! Overigens mocht hij dat niet eens doen want anders zullen ze elkaar met het coronavirus besmetten!

   Like

  • jetse47 zegt:

   Beste dutchess43, Ook de paus liegt al als hij ademhaalt , dus de twee leugenaars zijn het met elkaar eens.

   Like

  • Franco zegt:

   Deze afschuwelijke man die zich Paus mag noemen heeft één grote hobby. Islam en de moslims!! Geen genoeg kan hij ervan krijgen. Begint bijna ongezond te worden! Christenen zijn voor hem secundair. Vervolging? Valt best wel mee. Islam is toch vrede, islam is toch prachtig, moslims zijn toch lief voor hun Christen broeders en zusters?? Elke keer zit hij met zo’n mossel met een lange jurk aan te zoenen! Draai je even om en hij doet het weer!! Bij veel Italianen gaan de ogen ook open maar het gros van de christenen, ook buiten Italie, blijven in hem de vertegenwoordiger van God op aarde zien. Dat is hij beslist niet!! Eerder de vertegenwoordiger van Satan op aarde. Bekijk foto’s van hem eens, als hij zich onbespied waant en let op zijn ogen en de uitdrukking op zijn gezicht……..

   Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   dutchess43.Zowel donald trump als vladimir putin hebben deze satanist in zijn gezicht gezegd dat hij geen man van god is.Deze satanist en het vaticaan zijn de satanskerk en sodom en gomorra,heeft niks met het christendom te maken.Ze zijn onderdeel van de communistische N.W.O. agenda.

   Like

 2. karton zegt:

  Volgens mijn bescheiden mening is deze “paus” doorlopend straal bezopen, mogelijk door teveel snoepen uit de hoorns-des-overvloeds ?
  Deze Ali-Baba + al z’n rovers, haalt willens en wetens de grootste vijand der mensheid juichend binnen : het islamisme ! En maar verwonderd kijken omdat de kerken leeg stromen !
  Deze ouwe dwaas had reeds lang geleden opgesloten moeten worden in een inrichting voor zwaar demente bejaarden.

  Geliked door 4 people

  • Yvonne zegt:

   Hij is Argentijn ze hadden hem destijds uit een vliegtuig moeten gooien, dit moet God zijn vertegenwoordiger op aarde zijn ! Zoenen met de moslims , wie ook met de moslims heulde was heer A.H met het bloksnorretje
   Mocht tzt Rome vallen ontzien zijn zgn vriendjes hem echt niet

   Geliked door 4 people

   • willie zegt:

    @Yvonne : Ontzien ?? Niemand gaan ze ontzien, en dit is niet alleen door islam hoor, lees hier eens uit de Protocollen En dat is GEEN sprookje : die protocollen worden NU ten dage uit gevoerd
    Wanneer wij met behulp van de door ons overal op dezelfde dag voorbereide revoluties – en nadat alle regeringen haar onbekwaamheid hebben erkend – eindelijk aan de macht zijn gekomen (het zal misschien nog een eeuw duren) – dan zullen er voor zorgen, dat tegen ons geen samenzweringen worden gericht.

    Tot dit doel zullen wij allen ter dood laten brengen, die de komst van onze regering met de wapens in de hand begroeten. Iedere nieuwe oprichting van het een of andere geheime genootschap zal eveneens met de dood worden gestraft. De thans bestaande ons bekende geheime genootschappen, die ons goede diensten bewezen hebben en nog bewijzen zullen wij opheffen. Hun leden zullen naar ver van Europa gelegen delen der aarde worden gezonden.

    Op deze manier zullen we handelen met hen die tot vrijmetselaarsloges behoren en daarvan te veel weten. Diegenen, die wij om de een of andere reden zullen sparen, zullen onder de voortdurende druk staan van te worden uitgewezen. We zullen een wet uitvaardigen, volgens welke alle oud-leden van de geheime genootschappen uit Europa, de zetel van onze regering, verbannen zullen worden. De besluiten van onze regering zullen definitief zijn en zonder mogelijkheid tot hoger beroep.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ Yvonne op 2-2-2021 om 17.35 u.
    Toen ik in eerste instantie die foto bekeek dacht ik nog dat die twee in jurkjes gehulde verwijfde typetjes elkaar in ’t oor fluisterden welk wasmiddel zij gebruikten om hun jurkjes weer smetteloos in de kast te kunnen hangen.
    Vriendjes ? Deze vent heeft géén vriendjes ! Als je je heil moet zoeken in de moslim-wereld dan heb je geen échte vrienden meer, maar dan ben je wel héél diep gezonken.

    Like

   • Harry Willemse zegt:

    Rome en met name de toenmalige paus heulde met diezelfde bloksnor.
    Dat is ook de reden dat er zoveel nazi`s naar Argentinië zijn gevlucht met behulp van het Vaticaan. Dus gewoon een pot nat.

    Geliked door 1 persoon

   • Henk zegt:

    Waarom? zie ik twee pedo homo,s.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    Het is trouwens nog een geluk dat de vooroorlogse paus NOOIT heeft geheuld met een zekere heer J.S met een walrussnor!

    Like

   • Ravian zegt:

    Dat was ook lastig geweest.
    Communisten zijn atheïsten, en het communisme bestrijd ALLE religiën.
    Dat de Islam ook een ideologie is die ALLE religiën bestrijd snapt de huidige hoofd-imbeciel van de katholieke kerk vervolgens niet.
    Die denkt dat islamieten net zoiets zijn als protestanten.
    En voor de realiteit stopt hij zijn kop in het zand, of beter gezegd het achtergat van de grootimam.

    Like

 3. Jean zegt:

  Wanneer wordt die vent nu eens eindelijk opgesloten in een psychiatrie? Of heeft hij nog niet genoeg schade toegebracht?
  Ik heb een probleem met venten in vrouwenkleding omdat ik enorm respect heb voor vrouwen.
  Religie is zolang de wereld bestaat steeds de oorzaak van brutale perverse gewelddadige oorlogen.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Het is trouwens nog een geluk dat deze sullige paus niet is te vergelijken met een bruine Afro-Amerikaan kerel die in een filmpje van Dailymotion, ‘Twisted Christmas 2016 Bad endings’ optrad! Die lange vent zocht op het einde van dit filmpje een aantal leuke Amerikaanse meisjes op, waaronder een zekere Pepper, en deze laatste was gekleed in een soort superheldinnen-kostuum!
   Pepper leek haast op een vrouwelijke Spidergirl ofschoon haar kledij rood/zwart van kleur was met een masker waar van boven haar lange bruine haar uitstak. De vrolijke meiden werden toen in een slaapkamer “bewusteloos” geslagen door de vent waarna hij opeens Pepper over zijn schouder nam en haar wegdroeg uit het appartement!
   Alleen leek hij geen seks met Pepper te willen en zag hij de jongedame meer als een soort Kerstcadeau en toch was die man veruit boven Paus Franciscus te verkiezen!

   Like

 4. Harry zegt:

  Stelletje smeerlappen !
  In alle opzichten !
  En dat geteisem kan ongestoord hun gang gaan , niemand legt ze wat in de weg .

  Geliked door 4 people

 5. Bas zegt:

  De genocide op zijn eigen broeders en zusters schijnt de paus volkomen te zijn ontgaan…..

  https://www.bbc.com/news/uk-48146305

  Christelijke vervolging ‘bijna op genocide niveau’

  Volgens een rapport van minister van Buitenlandse Zaken Jeremy Hunt is de vervolging van christenen in delen van de wereld bijna op het niveau van “genocide”.

  De recensie, geleid door de bisschop van Truro de rechtse eerwaarde Philip Mounstephen, schatte dat een op de drie mensen lijdt aan religieuze vervolging.

  Christenen waren de meest vervolgde religieuze groep, ontdekte het.

  De heer Hunt zei dat hij het gevoel had dat “politieke correctheid” een rol had gespeeld bij het niet aanpakken van de kwestie.

  Het tussentijdse rapport zei dat de belangrijkste impact van “genocidale daden tegen christenen exodus is” en dat het christendom dreigde te worden “weggevaagd” uit delen van het Midden-Oosten.

  Het waarschuwde dat de religie “dreigt te verdwijnen” in sommige delen van de wereld, wijzend op cijfers die beweerden dat christenen in Palestina minder dan 1,5% van de bevolking vertegenwoordigen, terwijl ze in Irak waren gedaald van 1,5 miljoen vóór 2003 tot minder dan 120.000. .

  “Bewijs toont niet alleen de geografische verspreiding van antichristelijke vervolging aan, maar ook de toenemende ernst ervan”, schreef de bisschop.

  “In sommige regio’s komt het niveau en de aard van de vervolging aantoonbaar in de buurt van de internationale definitie van genocide, volgens die van de VN.”

  Geliked door 4 people

 6. Boike zegt:

  Als twee geloven samen kussen, dan staat de duivel er tussen !!!

  Geliked door 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  De paus….., de antichrist! Vanaf het begin van zijn pausschap heb ik hem al gewantrouwd. Zijn blik stond me niet aan, maar ook zijn houding tegenover de islam stond me totaal niet aan.
  En nu deze smerige foto weer… Bah, wat walg ik van die man!
  Deze paus is een vijand van de christenen, wereldwijd. Wanneer horen we hem zijn zorgen uitspreken over het geweld tegen christenen? Nee, ‘meneer’ wast en kust liever de voeten van de gelukszoekers.

  Het wordt tijd dat hij zijn ambt neerlegt. Hij is een grote verrader! Een Judas!

  Geliked door 4 people

 8. karton zegt:

  Waarom heet zo’n moslim-vent eigenlijk “grootimam” ? Bestaat er ook een “kleinimam” ?
  Aan de hand waarvan wordt zo’n potsierlijke naam bedacht/gegeven aan een vent ?
  Mogelijk afhankelijk van de lengte van de man zelf of uhh…………..of van de lengte van iets anders ?

  Like

 9. Ravian zegt:

  Heulen met de vijand noem je dit in ordinair Nederlands.
  De regels met betrekking tot dit soort gedrag zijn vrij simpel.
  Iets met een hoge boom en een kort touw.

  Geliked door 1 persoon

 10. LUCIA zegt:

  Beide geloven hebben ontzettend veel bloed vergoten en zijn de 2 meest wrede geloven ter wereld van mij mogen ze beide verzuipen in alle veroorzaakte leed.

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  Een spreekwoord zegt; Twee geloven die elkaar kussen daar ontwaakt de duivel tussen……

  Like

 12. LUCIA zegt:

  @ Hovawart : Ik ken hem als twee geloven op een kussen, daar ligt de duivel tussen of heb jij er aan gesleuteld?? Hoe dan ook hij is leuker dan het origineel maar dat is jou wel toevertrouwd.

  Like

 13. Bob zegt:

  Leuk samen de mensen verneuken
  en de wereld hegomonie terug winnen.

  Like

 14. M. zegt:

  Wereld Viespeuken dag ?

  Geliked door 1 persoon

 15. Hovawart zegt:

  De verbroedering van beide geloven schijnt maar één verbindende factor te hebben, namelijk pedofilie.

  Geliked door 1 persoon

 16. karton zegt:

  Zou deze foto moeten dienen als “bewijs” voor een onbevlekte ontvangenis door deze twee
  primaten ?
  (ik wens de binnenzijde van hun jurkjes NIET te zien !!)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s