De technodictatuur

(Door: H. Numan)

U hoort het vaak: we zouden eigenlijk overal experts op moeten zetten. Niet gekozen politici. Dus een generaal op volksgezondheid, een boer op defensie en een dokter op landbouw. De experts hebben er voor geleerd, en weten alles. Zoiets noemt men een technocratie. Nou heb ik mogelijk  een nieuwtje voor u: dat is dus precies wat er gebeurt. De EU is opgezet als technocratie vanaf het moment dat de EGKS opgericht werd. De Tweede Wereldoorlog was afgelopen. Men besloot dat de natiestaat als instituut gefaald heeft. Natiestaten kunnen een dictator (Keizer Wilhelm, Adolf Hitler) de gelegenheid bieden rotzooi te trappen. Dat nooit weer!

Er werd besloten om een nieuw Europa op te bouwen, zonder naties. Dat kan natuurlijk niet direct, maar stapsgewijs werd er aan gewerkt. Het LEEK te werken. Maar schijn bedriegt. Op dit moment hebben we problemen die juist door die experts veroorzaakt en verergerd worden. Al die experts zijn benoemd (niet gekozen!), omdat ze de juiste opleiding en praktische ervaring in hun veld van expertise hebben opgedaan. Ze voelen zich allemaal “wereldburger”. Niet Duitser, Belg, Nederlander of Italiaan. Maar wereldburger. Sterker nog, ze kijken op de rest van de wereld neer die zich geen wereldburger voelt. Want zij weten hoe het moet. U, de domme burger, loopt dwaas achter een vlaggetje aan.

Ik zie het dagelijks om me heen. Zoals u weet, woon ik 25 jaar in Thailand. Ik heb het erg naar mijn zin daar, maar ik ben nog steeds Nederlander. Met al z’n voors en tegens. Natuurlijk probeer ik me zoveel mogelijk aan te passen. Even zo goed weet ik dat ik Nederlander ben. Niet omdat ik een Nederlands paspoort heb, maar omdat ik zo opgevoed ben. Dat is tenslotte mijn afkomst. De ‘betere’ Nederlanders, diplomaten en expats die voor grote bedrijven werken, voelen zich vrijwel allemaal wereldburgers. Maar dat zijn ze geen van allen. Ze zijn, net als ik, Nederlander. En gedragen zich zo. Het grote verschil is dat ik weet wat ik ben, en zij dat ontkennen.

Waar ik woon, is dat geen probleem. Zoveel Nederlanders wonen er niet in Thailand, al zijn het er heel wat meer dan de meeste mensen denken. Dat “wereldburgertje spelen” is onbekend in Thailand. Als buitenlander moet ik me ieder jaar vier keer melden bij de immigratie. Om te laten weten waar ik woon en hoe ik te bereiken ben. Buitenlanders hebben geen stemrecht. Ze mogen (in principe) niet werken in Thailand of een bedrijf leiden. Ja, het kan. Ik heb het jaren gedaan, maar je wil niet weten hoe lastig het is om hier een werkvergunning te krijgen.

Terug naar de EU. Waarom betaalt u belasting? Omdat het moet? Welnee. Een Griek moet ook belasting betalen, en doet dat niet. U betaalt uw belasting, omdat we met z’n allen besloten hebben dat sommige zaken beter door de overheid gedaan kunnen worden. Met belastinggeld. Zolang de overheid dat geld redelijk beheert, is er geen enkel probleem met belasting betalen. Grieken hebben een compleet andere ervaring. Die weten dat ze elke cent die ze aan hun overheid geven net zo goed in de plomp konden gooien. Maar de Griekse overheid beschikt over voldoende geld. Hoe komt dat? Heel simpel. Als het niet uit de lengte komt, dan maar uit de breedte. Dus voor diensten die u ‘gratis’ (u heeft er al voor betaald) van onze overheid krijgt, daar grijnst een Griekse overheidssnor: “Hoeveel schuift het?”

Wij kunnen, in ieder geval in theorie, onze regering naar huis sturen. Ik weet het, Rutte zit met keilbouten en superlijm op het pluche. Even zo goed wordt ook Kim Yung Rutte gekozen, en kan de komende verkiezingen wel eens het lid op de neus krijgen. Waarom denkt u dat hij kabinetsleden als stenen dumpte? Om zijn eigen positie te redden. Of hem dat lukt, hangt van u af. 

 Dat is dus het verschil tussen technocratie en democratie. Technocraten worden benoemd. Ze hoeven geen verantwoording af te leggen. In ieder geval niet aan u. Aan elkaar wel. Valt het u op dat beroepscolleges nogal coulant zijn ten opzichte van hun leden? Gebeurt niet zo gek vaak dat een dokter door het medisch tuchtcollege op de vingers getikt wordt. Of dat een notaris of rechter door zijn collegae veroordeeld wordt tot zakjes plakken. 

Dat creëert automatisch een ‘wie maakt we wat’ mentaliteit. Tel daar bij op het superioriteitsgevoel dat een expert altijd heeft. Plus de waan iets te zijn wat je niet bent: wereldburger. Dat is een recept voor rampzaligheid. Het gerecht is inmiddels bijna gereed…

Als we van de EU een etage hoger in het gekkenhuis klimmen, komen we bij de VN. Daar zien we precies hetzelfde, maar dan nog erger. Een groep westerse “wereldburgers” die volstrekt belangeloos zijn eigen zakken vult. En de rest, dat is de overgrote meerderheid, die net zo goed zijn eigen zakken vult, maar wel de belangen van zijn land, stam of religie goed in de gaten houdt. Dan zie je excessen als Saoedi-Arabië dat lid wordt van de mensenrechtencommissie, en Iran van de commissie voor vrouwenrechten.

De “wereldburger” experts uit Duitsland, Nederland en Zweden hebben geen flauw benul waarom Grieken hun belasting niet betalen. In theorie natuurlijk. In werkelijkheid vliegt het over ze heen. Theoretische oplossingen zijn nogal vaak onwerkbaar in de praktijk. Ook Griekse experts (die zijn er best) hebben geen flauw idee hoe ze de rest van het volk belasting moeten laten betalen.

Europa heeft een krimpende bevolking. “Nou, dan halen we vers volk uit Afrika, waar ze meer wippen dan de konijntjes. Probleem opgelost.” Nee dus. Het probleem wordt dan enkel uitgesteld, en wordt over een paar jaar flink erger. Want die wippende Afrikaantjes worden ook oud, en hebben dan ook verzorging nodig. Maar, zoals alle ambtenaren waar ook ter wereld zeggen: “Problemen? Die zijn voor mijn opvolger om op te lossen.” 

De Euro is een munt die onmogelijk kan werken. In theorie werkt het niet eens. De enige reden dat Griekenland, Italië, Portugal en Spanje de Euro kregen, was wat we ‘creatief’ of ‘Italiaans dubbel boekhouden’ noemen. Ze boden valse papieren aan. Had nooit mogen gebeuren. “West-Duitsland heeft Oost-Duitsland overgenomen zonder problemen”. Nee dus. Het kostte de Duitse burgers een godsvermogen en het assimilatieproces duurt nog steeds voort. Het verschil tussen Wessies en Ossies is minimaal, zeker vergeleken tussen Noord-Europa met Zuid- en Oost-Europa.

Europa moet multicultureler worden. Dat kan alleen een expert bedenken. Of een marxist – in de meeste gevallen is dat twee voor de prijs van een. Onze experts denken niet alleen dat ze wereldburger zijn. Zonder uitzondering zijn ze ook antireligieus. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn. Ik ben ook atheïst. Maar dat wil niet zeggen dat iedereen denkt zoals jij, en nog veel minder dat iedereen wil denken zoals jij. Ik respecteer mensen die voor het eten tegen hun bord praten of iedere dag vijf keer hun tapijtje kussen. (Ik lach ze niet vierkant uit waar ze bij staan.)  Religie is voor veel mensen, echt niet alleen fanaten, wat hun leven bepaalt. Daar moeten je serieus rekening mee houden.

De experts zijn antireligieus, dus dat moet u ook worden. We hebben vele eeuwen van godsdienstoorlogen achter de rug die ze tegenspreken. Dat waren oorlogen grotendeels binnen dezelfde religie: katholieken tegen protestanten. Oorlogen tussen verschillende religies zijn veel erger. Daar hebben onze experts maling aan, want zij zijn niet religieus. Dus religie boeit niet.

Ander puntje, ik stipte het al aan, is gebrek aan verantwoording. De experts leggen uitsluitend verantwoording af aan elkaar. Niet aan u. En zeker niet aan een gekozen parlement. Het is opvallend hoe vaak de experts elkaar de hand boven het hoofd houden. Lijken wel bankiers! Die hielden elkaar ook bij de hand om de kassen van diverse Europese staten leeg te plukken tijdens de bankencrisis van 2009.

Er wordt vaak een vergelijking gemaakt tussen de USSR en de EU. Dat is volkomen terecht. De meeste mensen weten niet dat meer dan 80% van leden van het politbureau hoog opgeleide techneuten waren. Vaak gepromoveerd op basis van hun capaciteiten. (Dat is een meritocratie.) Beslist geen domme apparatsjiks. Technocraten en het politbureau reageren precies hetzelfde op kritiek. Met arrestaties. Pas als het echt niet anders kan, kijken ze naar zichzelf.

Ze hebben ook dezelfde excuses: ze doen tenslotte zonder eigenbelang hun uiterste best voor het volk. Er is een hele goede HBO documentaire gemaakt over Tsjernobyl. Die moet u echt zien, dan ziet u met eigen ogen hoe een technocratie werkt. In de HBOdocumentaire was dat de Sovjet-Unie. Die is er nu gelukkig niet meer. De EU bestaat nog steeds, maar is uiteindelijk ook gedoemd om te falen. Precies zoals vandaag EU-technocraten dissidenten bestraffen, deed de Sovjet-Unie dat ook.

Voor een mohammedaan is er geen grotere doodzonde dan atheïsme. Iemand die niet gelooft, is veel erger dan iemand die stenen beelden aanbidt, want die kan bijscholen. Voor een EU-bureaucraat is niets erger dan zijn technocratie verwerpen. Waarom denkt u dat Brexit zo moeilijk was, en dat Polen en Hongarije als proto-fascistische staten worden afgebeeld?

Andersom kan ik de Polen en Hongaren best begrijpen. Die hebben 40 jaar ervaring gehad met een technocratie. Willen ze niet nog een keer meemaken.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op De technodictatuur

 1. Pingback: De technodictatuur – ARCHIEF VAN ZORGEN

 2. karton zegt:

  `Wereldburger` is voor mij hetzelfde als een `gender-neutraal` mens.
  Sommige mensen, daarnaar gevraagd, zeggen dat ze van `mensen` houden, man of vrouw maakt voor hen kennelijk geen verschil, zij passen zich nét zo makkelijk aan als de z.g. `wereldburger`.
  Ik zeg maar zo : `De gehele wereld is stapelgek geworden behalve ik en nog een paar anderen`.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Vervelend is dat als je een goed artikel leest waarmee je het vaak eens bent maar op een aantal punten juist niet.
  Dit is zo’n artikel, niet zomaar eventjes uit de losse pols neergepend maar er is over nagedacht.
  En toch….
  Nog niet zo heel lang geleden kwam ik erachter dat topambtenaren op ministeries via een carrousel rouleren en daarmee krijg je dus het tegenovergestelde van een technocratie, dit was om te voorkomen dat ze gingen verkokeren binnen hun eigen vakgebied.
  En zo krijg je dus de absurde situatie dat er topambtenaren zitten op gebieden waar ze totaal geen kaas hebben gegeten.
  Zoals gezegd vind ik dat een absurde situatie, in het verleden kwam het wel voor dat er in de Kamer wetten of besluiten werden aangenomen die in de praktijk onuitvoerbaar waren.
  Dan werd de minister tijdens het overleg met zijn (top)ambtenaren teruggefloten werd en terug naar de Kamer gestuurd om eerst de pijnpunten op te lossen.
  Nu gebeurd dat nog maar zelden omdat die topambtenaren er zelf de ballen verstand van hebben en moeilijkheden niet op voorhand herkennen of aan zien komen.
  Dit gebeurd met name met de belastingen, de Kamer komt zo’n beetje elk jaar weer met ingrijpende wijzigingen terwijl de vorige wijzigingen nog niet eens doorgevoerd waren.
  Waarbij aangetekend dat topambtenaren weliswaar aan de top van hun ministerie staan maar wel degelijk verantwoording dienen af te leggen aan de minister, het is niet zo dat ze maar een beetje aan mogen klooien.
  Ze staan niet naast maar onder de minister.

  Like

  • Republikein zegt:

   Volgens mij delen de DG-ers de lakens uit, en dat voeren ministers uit.
   Zei het zo’n kleine 10 jaar geleden hier ook al, het zijn allemaal rooie, net zoals de burgemeesters.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Weet zo 1 2 3 niet wie u met DG’ers bedoeld maar als het goed is geeft een minister leiding aan een ministerie en dienen de ambtenaren uit te voeren wat hij ze opdraagt.
    De minister op zijn beurt geeft uitvoering van hetgeen in de coalitie is besloten, hij treed in overleg met zijn ambtenaren om de te volgen weg uit te stippelen.
    Het is natuurlijk de bedoeling dat de ambtenaren hem daarbij helpen, in de praktijk ligt dat vaak wat anders, ze kunnen een remmende werking zijn en soms ook een sturende rol proberen in te nemen, het is aan de minister om de wind er een beetje onder te houden.
    Niet elke minister is daartoe in staat.

    Like

   • Republikein zegt:

    Directeur Generaal, zij zijn de baas en bepalen alles, zo hebben we ons eigen deep state na 1945 gecreëerd, geloof me niet, mij best, ben ervaringsdeskundige.

    Like

  • karton zegt:

   @ Tijl Uylenspiegel op 2-2-2021 om 12.37 u. Het niet op de juiste plaats zitten door hoge ambtenaren is niet alleen voorbehouden aan “hoge” ambtenaren. Ik werkte 10-tallen jaren bij justitie/politie en daar kreeg de één of andere schriftgeleerde plots een heldere ingeving : alle álle politiemensen nu eens zouden gaan rouleren dan had je over een paar jaren politiemensen in dienst die ÁLLES konden ! De chef van die schriftgeleerde, was meteen enthousiast want…….wist hij veel ?! Dus agenten die bij de afd. Verkeer werkten moesten plots rechercheur worden, of “bijzondere wetten” gaan doen , of moesten wijkagent worden. Bleek na enkele weken onuitvoerbaar, want het gevolg was dat heel veel ervaring weg ging en niet ter zake kundigen iets moesten gaan doen wat zij misschien niet eens graag wilden. Chaos alom, is nú nog merkbaar in veel korpsen. Moest ik bij mijn chef komen omdat ik wél wilde veranderen maar NIET naar een plek waar ik “overbodig” zou worden; bij het niet navolgen van z’n eis “dreigde er ontslag” zo zei hij mij; hierna vroeg ik hem om een verslag van het gesprek zodat ik een “zaak” kon gaan aanspannen in en tégen het betr. korps. Natuurlijk kreeg ik dat verslag nóóit, stelletje schijtebroeken, en dát zijn de chefs die op tv even komen vertellen dat het allemaal prima en uitstekend gaat bij Justitie/politie. Laat u niks wijsmaken ……….ambtelijk én bestuurlijk is Nederland één grote chaos, ons landje wordt “geleid” door volledig incapabele mensjes.

   Geliked door 2 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    @karton
    Dat klopt wel, ik heb lange tijd te maken gehad met streekvervoersbedrijven en op zeker moment was er een manager die bedacht dat na jaren van centralisatie de knop om moest en dat er gewerkt moest gaan worden met vele kleine vestigingen.
    Dat dit enorme investeringen met zich meebracht dat liet hem koud.
    Een hoge vakbondsman legde het mij als volgt uit;
    Zo’n manager moet zijn functie waarmaken en hij voelt dus de behoefte om met een vooruitstrevend plan te komen, het maakt hem niet uit of het contraproductief is maar het moet bovenal nieuw zijn. Het alternatief is voor hem een goed geoliede machine te onderhouden en dan zou er weleens iemand kunnen komen die hem overbodig vind. (Wat hij natuurlijk ook is !)
    Wat hij voorspelde is ook gebeurd, na een aantal jaren decentraliseren kwam men tot de conclusie dat het niet zaligmakend was en werden de kleine vestigingen weer successievelijk opgeheven en teruggegaan naar de centralisatie.
    De reden ?
    Er was een andere manager gekomen !

    Like

 4. M. zegt:

  Technocratie, een mooi woord voor wereldslavernij.
  Al die politici die BUIL BACK BETTER uit hun corrupte smoelen braken bedoelen te zeggen dat ze uw land en leven moeten afbreken.
  Reset klinkt mooier dan grootste roof ooit, en als het mooi klinkt doen hersenloze mensen graag mee om zichzelf en het land te helpen vernielen en onleefbaar te maken.
  “U zult niets hebben maar u zal gelukkig zijn.”

  Zoals men ook de kwetsbaren wil beschermen door ze medicatie te onthouden die ze kan genezen?
  Omdat men liever de angst er in houdt om mensen te kunnen dwingen tot een slecht geteste spuit die ze nergens tegen beschermd en ze ook niet minder besmettelijk maakt.
  Met een middel dat mensen kan genezen raakt men de angst kwijt en dus afsterven maar.
  Al dat medische personeel dat het protocolletje na staat te blaten weten geen van allen dat oma en opa helemaal niet in isolatie zouden hoeven als men een simpel bloedtestje zou doen voor ze op visite gaan bij opa of oma?
  Dat is de simpelste kennis. Viespeuken zijn het.
  Niemand van het medisch personeel kan bedenken dat het beter is mensen te helpen met bestaande medicatie welke bewezen werkt als er geen ander alternatief is dan te sterven omdat er nog geen slecht geteste spuit voor handen is?
  Verkoop dat maar in de Rijp.

  We martelen de bejaarden liever met isolatie dan dat we ze willen genezen met bestaande medicatie zoals hydroxychloroquine, iets waar FOUTZIE zelf van zei dat het een wondermiddel was tegen corona?
  Dezelfde FOUTZIE heeft onderzoek gedaan naar de Spaanse griep en wat bleek meer mensen stierven door de muilkorf opgelopen longziektes dan aan de Spaanse griep zelf vandaar dat men de muilkorf verplicht want u mag ziek worden of sterven.
  En u doet dat als hersenloze burger uiteraard graag want wat is er nou mooier dan jezelf en het land helpen vernietigen terwijl dat niet nodig is?

  Omdat u dat allemaal als volk geweldig vind om uzelf ziek te maken heeft hij nu voorgesteld twee muilkorven te gaan dragen, al is hij daar weer op terug gekomen.
  Maar hersenloos volk wat zichzelf graag vernietigd en ziek maakt zal vrijwillig wel twee muilkorven opdoen, alles beter dan onderzoek doen als je jezelf lekker om zeep kan helpen met een muilkorf. Of 2.

  Onbetrouwbare PCR testen, elke dode als corona optekenen, slecht geteste spuiten met garantie op NIETS en het demoniseren van bestaande medicatie die mensen kan genezen omdat men liever uw vrijheid afneemt en oudjes en burgers pest en laat afsterven met een ziekmakende muilkorf en isolatie.
  Opgedrongen schijnveiligheid omdat u er zo lekker ziek en besmettelijk van word en u wilt uiteraard niets liever.
  Vandaar dat gekruip van die angsthazen.
  Als u weer eens uw hersenloosheid staat te etaleren met uw geschreeuw dat een mondkapje verplicht is bedenk dat dat u slechts uw eigen suïcidale gedrag probeert op te dringen aan anderen.

  Misschien uw hersens eens gaan zoeken?
  Uw angstige hersenloosheid begint irritant te worden en is zeer schadelijk voor iedereen.

  Geliked door 3 people

  • M. zegt:

   https://www.bitchute.com/video/1ugcvfI7p4o/

   Vooral blijven kruipen voor ‘deskundigen’ die zichzelf continu tegenspreken en u uitvoerig laten zien dat men u graag treitert omdat u zich nou eenmaal zo graag massaal laat treiteren met ziekmakende muilkorven.
   Minimaal 3 muilkorven voor een 3x keer snellere vernietiging van u gezondheid en straks ook nog een anale swap erbij en u bent als hersenloze zonder vrijheid weer helemaal gelukkig dat u zichzelf in gevangenschap mag vernietigen.
   Kruipen maar weer……..lekker hersenloos jezelf de ziekte in laten treiteren uit angst voor ziekte?
   Veel hersenlozer kan het haast niet worden.

   Geliked door 1 persoon

 5. Qvic zegt:

  Wat mij allang is opgevallen is dat mensen die een zogenaamde hoge opleiding hebben genoten. Vaak niet zelf kunnen nadenken d.w.z. alles vanuit het boekje geleerd hebben en nooit buiten dat boekje iets hebben gedaan. Want alles daar buiten is niet aangeleerd. Als je zulke mensen in dienst hebt, dan zijn ze enkel aangenomen omdat zij de juiste papieren hadden. Maar in de praktijk vallen dit soort mensen regelmatig door de mand door hun onkunde. Wordt er groepsmatig gewerkt, dan kunnen dit soort mensen het heel lang onder de radar blijven. Maar als zij een oplossing voor bepaalde problemen moeten oplossen op hun gebied, om tot een goed product of werkwijze te komen, ja dan heb je aan dit soort mensen vaak helemaal niets. Ze laten de ene naar de andere puinhoop achter, waar niemand op zit te wachten. Daar zij zelf hun handen in onschuld wassen, moeten er andere hun puinhopen weer eens rechttrekken. Dit soort mensen zie je vaak in het management of in de politiek terug. Ik heb dit verschijnsel psychisch geanalyseerd hoe dat überhaupt mogelijk is, dat mensen met hogere opleidingen zo immoreel kunnen denken en handelen. Mensen die een narcistische aanleg hebben, voelen zich altijd beter te zijn, dan andere. Dat komt omdat zij een aangeboren gave hebben van een tijdelijke fotografisch geheugen.(dit verdwijnt naar gelang zij ouder worden) Als zij uit een boekje moeten leren, nemen zij die lesstof op als ware een spons. Hierdoor behoeven zij meestal geen enkele moeite te doen om die lesstof eigen te maken en halen makkelijk hoge cijfers met repetities of examens. Dit geldt alleen voor theoretische vakken. De keerzijde is dat die lesstof nooit in hun langer termijn geheugen hebben opgeslagen, omdat zij er nooit echt moeite voor hebben moeten doen. Vele van deze mensen haken vroegtijdig af op scholen, omdat het te gemakkelijk is voor hen en denken vaak dat zij dat onderwijs niet eens nodig hebben. Wat deze mensen ook aangeboren hebben is dat zij zeer goed kunnen communiceren, waardoor zij met veel woorden eigenlijk niets kunnen zeggen, voor een leek heel interessant overkomen en het geloofwaardig klinkt. Maar voor de echte experts door de mand vallen. Omdat deze narcistische juist deze echte experts monddood willen maken, omdat ze anders door de mand vallen van hun onkunde op het gebied. Dit fenomeen zien we nu duidelijk terug in het corona beleid, de echte experts worden monddood gemaakt met allerlei censuur e.d. en de narcistische kwakzalvers die met list en bedrog hun positie proberen te redden en te handhaven ten koste van alles en iedereen. Want narcistische mensen denken werkelijk dat zij beter zijn dan de rest en vinden dat zij daarvoor rijkelijk voor beloond moeten worden. Als we dan in het hogere bedrijfsleven en de politiek bekijken. Zie je nog enkel dit soort mensen, die door hun wanbeleid op alle vlakken in de maatschappij terug komen. Deze mensen kunnen alleen in het verleden en het nu bekijken, de toekomst is ongewis voor hen, daarom nemen zij nooit verantwoording voor hun eigen handelen en geven altijd andere de schuld van hun eigen onkunde als het mis gaat en pronken ook vaak met andermans kennis.

  Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   MIJN HEMEL QVIC

   Qvic zegt:
   2 februari 2021 om 18:01

   WAT EEN GEWELDIGE , WEERGALOZE UITLEG ,

   DANK U , DANK ….

   WAT EEN WAARHEDEN ALS EEN KOE, ALLES UIT EEN BOEKIE

   IK HEB HELE COLONES VOORBIJ ZIEN KOMEN IN MIJN 37 JAAR WERKEN

   WERKELIJK ONGELOFELIJK

   IK NOEMDE HJET “” DE OMHOOG GEVALLENEN …

   VERGETEN DAT ZE MET 3 BROERS OP EEN PIEP KLEIN SLAAKAMERTJE LAGEN

   IN EEN ACHTER BUURT , EURO 25 MEER GINGEN VERDIENEN ..

   EN OMEENS NAAR DE HOKKKIEEE MOESTEN

   EN HUN EIGEN FAMILIE NIET MEER ZAGEN STAAN

   GEWELDIG, HEERLIJK OM TE LEZEN

   OME BOBZELLUF

   Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Des te hoger het niveau van scholing des te hoger het niveau van de leugens die men wijsgemaakt word.
   Iemand die op laag niveau is voorgelogen op school komt nog eerder bij de waarheid dan de hoger geschoolden die zichzelf erg wijs vinden omdat ze de waarheid niet kunnen zien.
   Dan valt hun ego in elkaar.

   Geliked door 1 persoon

 6. Ravian zegt:

  “Als we van de EU een etage hoger in het gekkenhuis klimmen, komen we bij de VN.”

  Bingo!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s