LONGREAD: Hoe medeplichtig ben jij aan de coronaschade?

(Door: Vicki Van Lommel)

Vele mensen faciliteren een klimaat waarin de overheid de ruimte krijgt om misdaden tegen de menselijkheid te laten herhalen. Hoe medeplichtig ben jij aan de mensonterende schade die de overheid met haar coronabeleid aanricht?

In de afgelopen 25 jaar tot en met het jaar 2019 was er een gemiddelde jaarlijkse sterftekans in Nederland van 0,88%, behalve in de periode van 2004 tot en met 2014. In die periode lag de sterftekans rond de 0,825%. Er stierven dus 11 jaar lang vele mensen minder dan gemiddeld. In absolute getallen stierven er in die periode circa 95.000 mensen minder dan gemiddeld en dat ondanks de vergrijzing die gestaag toeneemt sinds de eeuwwisseling. In 2004 stierven ongeveer 6.500 mensen minder dan gemiddeld, in 2005 circa 7.000, in 2006 ruim 8.000, in 2007 bijna 11.000, in 2008 ruim 9.000, in 2009 bijna 11.000, in 2010 bijna 10.000, in 2011 bijna 11.000, in 2012 bijna 6.500, in 2013 bijna 6.500 en in 2014 bijna 9.000 minder. Niemand alarmeerde over die ondersterfte. De media wijdde er geen woord aan en de overheid geen debat. Er werd geen euforie gekraaid, terwijl volgens de maatstaven van vandaag dat wel had gemoeten. Immers toen gebeurde het omgekeerde van wat nu plaatsvindt. 

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op LONGREAD: Hoe medeplichtig ben jij aan de coronaschade?

 1. Bas zegt:

  De schuldige….china dus

  Like

 2. uitstekend betoog ; heel wat anders dan Peppi en Kokki (Rutte en de Jonge) ons dagelijks vertellen

  Like

 3. Hovawart zegt:

  De ‘Eurozone stevent af op nieuwe recessie’, de klimaatleugen word één grote strop….arm Europa.
  De Carolamaatregelen slechts een andere methode omdat er voor de klimaatakkoorden te weinig steun bleek te zijn om met het Groene Dealtje het kapitalisme te kunnen ophangen….

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Een klimaat is enkel een omstandigheid of gesteldheid waarin men over een langere periode een situatie schetst aan de hand van schattingen en aannames om bepaalde belangen in die periode te kunnen behartigen en bewerkstelligen……een klimaat scheppen zeg maar.
  De klimaatakkoorden hebben dan ook weinig te maken met het voorspellen van het weer…….

  Like

  • LUCIA zegt:

   Blijkbaar is iedere reden even legitiem, ponderabel en moverend als het de laatste resten uit onze portemonnee zuigt. Geef mij dan de klassieke struikrover, ik ga voor eenvoud !!!

   Like

 5. Henk der Niederlánder zegt:

  Daarnet viel me iets in.
  Een tijdje geleden las Ik ergens dat een aantal mensen vond dat de mensen die zich niet in willen laten spuiten met het mRNA vaccin maar geweigerd zouden moeten worden in de ziekenhuizen en eventueel op de IC als ze zich weigeren in te laten spuiten.
  Maar laten we het eens anders bekijken.
  We weten nu ongeveer dat er relatief veel mensen overlijden na inspuiting van het vaccin.
  Mag Ik dan ook stellen dat mensen die zich hebben laten vaccineren en zich daardoor als proefkonijn laten gebruiken om die ook maar hulp buiten gesloten moeten worden, want als je het werkelijk op de juiste manier bedenkt zijn ze toch vrijwillig proefkonijn geworden.
  Of mankeert er iets aan mijn gedachtengang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s