VIDEO: Ondermijning van vrijheid werd 35 jaar geleden al voorspeld door ex-KGB-agent

Wij mensen hebben een zwakte: we kunnen gemakkelijk de problemen van anderen zien, maar erg moeilijk die van onszelf. Je kunt wel stellen dat de meesten van ons bijna blind zijn voor onze eigen problemen. Maar als we zouden onderzoeken hoe onze vijanden naar ons kijken, dan krijgen we misschien wat hints, en volgen daaruit misschien bepaalde inzichten. Om actuele wereldgebeurtenissen – inclusief het omgaan met het coronavirus – te kunnen begrijpen, kan het nuttig zijn om door de ogen van een vijand te kijken waarvan velen dachten dat deze al overwonnen was.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Balkanske priče”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO: Ondermijning van vrijheid werd 35 jaar geleden al voorspeld door ex-KGB-agent

 1. LUCIA zegt:

  Links is alleen maar handig als ruimtelijke aanduiding, als politieke heeft het alleen maar geleidt tot genocide en ellende.Vrijheidsberoving is altijd Qut ook in een ideologische kooi.Het is altijd een afslag naar Dystopia!!!

  Like

 2. Julia zegt:

  Helaas is de voorspelling van deze man uitgekomen. Nederland is verworden tot een communistische staat waar vrijheden schaars zijn en de dictatuur ongekend is en meedogenloos wordt voorgezet, rijkdom wordt niet geaccepteerd en alles zal in de toekomst door de staat worden toegeëigend en de bevolking zal tegen minimumlonen of basislonen verplicht te werk worden gesteld. Kijk wat voor een maatregelen momenteel worden getroffen zonder enige perspectief al die maatregelen zullen worden gehandhaafd want deze sluipen er als een sluipmoordenaar in.Men ziet het aan het dragen van mondmuilen de massa vindt dit al normaal en hebben hier geen moeite meer mee. Dit gaat met vale dingen gebeuren. Het eerste kamp wordt geopend nota bene in een ziekenhuis dhet UMC Groningen zich hiervoor ruimte beschikbaar stelt om mensen te verplicht te plaatsen die zich niet aan de quarantaine regels houden. Schande terwijl die Kuipers dagelijks in Op1 loopt te janken over overvolle ziekenhuizen en te weinig bedden. Dus ik zou zeggen daar in Groningen bedden bij plaatsen maar geen ruimt beschikbaar stellen die als kamp dient. Het begin van het opzetten van meerdere kampen die straks mensen moeten gaan bergen die zich niet willen laten vaccineren of laten testen. Dit binnen een democratie het is je reinste zwaar communisme. Het neer knuppelen van mensen die vredig staan te demonstreren die tegen het beleid van het huidig communistisch regime in Den Haag zijn maar wel Rusland veroordelen vanwege het neer knuppelen van demonstranten. Ze zijn hier geen haar beter. De huidige zogenoemde waanzin van de gisteravond gepresenteerde routekaart die geen enkel perspectief toont alleen aangeeft dat het communistisch en fascistisch regime haar plannen meer en meer zullen blijven doordrukken en onze vrijheden voor de komende jaren flink zullen inperken. Als het volk nu niet op staat en eist om Rutte, De Jonge en dat zooitje binnen het OMT op te laten pakken en voor een tribunaal te dagen dan zijn wij allen reddeloos verloren. Kijk eens met realisme naar alle enorme en desastreuze schade zowel economisch, maatschappelijk en sociaal Rutte en overige waanzinnige trekpoppen binnen die Haagse maffia de samenleving heeft toegebracht. Onvergeeflijk en absoluut niet meer toelaatbaar. Schande mensen die niet in quarantaine willen plannen voor smeden om op te pakken en op sluiten en ongecontroleerde binnen wandelende profiteurs, woestijnratten en afrikaantjes vrij laten rond banjeren binnen de grenzen. De waanzin is binnen de politiek totaal toegeslagen en leidt tot de ondergang van ons land en onze welvaart.

  Like

 3. Bob zegt:

  Wat hier gezegd wordt is de metafoor
  van Kaín en Abel.
  De Kannieten zullen zorgen dat de
  Abellieten(VOLGERS van TRUMP)
  vernietigd worden.
  De organisatie van de G 7 staat onder de
  VN( een zeer discriminerend orgaan).
  Door de vernietiging van hen die de
  wereld aantrekkelijk proberen te maken
  krijgen zij de macht dus hun zin.
  Alles wat wordt beweerd de wereld vrede
  te handhaven verzorgd geweld.(BLM.
  Antifa. Terrorisme)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s