Vorig jaar kregen 600 mensen asiel in Denemarken

(Door: “DissidentNL”)

Vorig jaar kregen 600 mensen asiel in Denemarken, meldt SVT. Dit terwijl Nederland zijn grenzen open heeft staan voor de hele wereld behalve voor blanken die vervolgd worden in Zuid-Afrika.

Het aantal toegekende asielvergunningen is sinds 1992 niet zo laag geweest in Denemarken. In totaal zijn er 600 mensen bij betrokken, terwijl 1.547 asiel hebben aangevraagd, aldus het Deense Ritzau.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Vorig jaar kregen 600 mensen asiel in Denemarken

 1. LUCIA zegt:

  Nou dan vragen wij toch asiel aan in Denemarken omdat we gediscrimineerd worden in ons eigen land, de Denen willen geen islam maar moeten van de EU toch vluchtelingen opnemen.
  Nederland kan dan 600 vluchtelingen extra opnemen, dit is een win/win situatie, beginnen wij daar een Nedermarken !!We nemen een paar boeren mee… Boer maakt kaas!!

  Like

 2. R Thomasson zegt:

  De Denen begrijpen – of langzaam beginnen te begrijpen – dat het geïmporteerde afval uit moslimlanden en Afrika betekent meer dan minder mensen die huisvesting moeten vinden, het hebben van minder medische zorg en minder hulp nodig bij het vinden van een baan. Voor een volkje van amper 4,8 miljoen mensen betekent dat een ding: LANGZAME FYSIEKE UITROEIING. Zeker als het bruto aantal bestaat al voor een groot deel uit geïmporteerde drek uit het Midden Oosten. Als de oude drek gedraagt zich als beesten, ( zie div. artikels over Nørrebro en andere multiculturele horrorwijken) wat kan men verwachten van de nieuwe aanwinst uit de woestijn en de jungle? Natuurlijk wil Nederland (en andere Europese landen) geen blanke vluchtelingen uit Zuid-Afrika. Zulke vluchtelingen passen niet bij de Kalergi-plan. De Oberkomandantur in Brussel gibt bekannt dat blanke vluchtelingen uit Zuid-Afrika zijn unerwünscht, en onze kleine Arschloch is de braafste kind van de klas.

  Like

 3. Wim zegt:

  Deze vrouw heeft een variant van het Stockholmsyndroom: Kopenhagensyndroom.

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Alleen hoeven die 600 asielzoekers daar in Denemarken ook niet te verwachten dat zij een betoverde tondeldoos (een soort vuurdoos) in handen kregen uit het gelijknamige sprookje van Andersen waarin een arme soldaat van een heks dit tovermiddel in handen kreeg.
  Het bleek namelijk dat als je1x, 2x of 3x vuur uit die tondeldoos sloeg er opeens drie reusachtige honden verschenen met enorme ogen die alledrie een koper-, zilver- en goudschat bewaakten! De soldaat was trouwens ook erg ondankbaar naar de heks toe geweest die hem de tondeldoos in handen had gespeeld daar hij haar later hiervoor had vermoord. Toen ging hij met het geld een luxe leven leiden waardoor hij zelfs verkeerde vrienden kreeg en alleen hiermee door kon gaan nadat de soldaat het geheim van de tondeldoos had ontdekt en dus afhankelijk werd van de schatten die door de honden werden beheerd
  Later werd hij verliefd om een wonderschone prinses, die echter door haar ouders gevangen werd gehouden omdat zij niet met een gewone burger of soldaat mocht trouwen, en wist hij haar te bekoren met de drie honden wat de soldaat, nadat dit was uitgelekt, bijna het leven kostte in de vorm van ophanging!
  Hierna stuurde de soldaat de drie honden op de koning, de koningin en de rechters af en brachten dezen allemaal om! Het volk werd toen zo bang dat zij de soldaat hierna als koning wilden (blijkbaar waren ze al bij dat ze van die geschifte koning af waren!), hij met de prinses mocht trouwen en tijdens een groot buffet de drie honden hierbij liet plaatsnemen!
  De soldaat lijkt in dit verhaal ook een soort asielzoeker te wezen die niet altijd erg dankbaar is naar zijn weldoeners toe, de heks zou een linkse hulpverlener kunnen wezen die meer op eigenbelang uit was, maar hij wilde ook van hen afhankelijk zijn, in de vorm van de drie honden die allerlei hulporganisaties vertegenwoordigen!
  Het geschifte koningsechtpaar lijkt op rechtse bestuurders die niet dol zijn op vreemdelingen en hun volk verwaarlozen! En dan neemt uiteindelijk de soldaat daar de macht over met hulp van zijn bondgenoten omdat het volk te bang is om daar verzet tegen te plegen!
  Ik denk overigens dat als die 600 asielzoekers dit sprookje kenden en zich met de hoofdpersonen identificeerden zij alleen NOOIT graag die reusachtige honden als weldoeners zouden willen hebben!

  Like

 5. Bob zegt:

  De immigratie in de EU is begonnen
  toen de fabrieken werden gesloten om die
  naar landen met goedkope arbeids krachten
  weer op te zetten.
  Het sprookje dat de Nederlander te lui
  was om te werken werd door de kudde
  die in de corona sterfte gelooft ook
  geabsorbeerd.

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Ik raad iedereen aan een vuurwapen aan te schaffen.Die pigment gehandicapten op de foto werken niet bij rijkswaterstaat.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s