Bomen voor terroristen

(Vertaling: E.J. Bron)

De Palestijnse Autoriteit plant bomen ter ere van 35.000 sjahieds (“martelaren”), waaronder ook zelfmoorddaders. De Palestijnse Autoriteit (PA) heeft een project in het leven geroepen om alle Arabieren te eren die sinds 1917, toen het Britse leger het land Israël van het Ottomaanse Rijk bevrijdde, als zogenaamde sjahieds, als martelaren in de strijd tegen de ongelovigen, gestorven zijn.

De PA is van plan om 35.000 olijfbomen in de PA-gebieden aan te planten, waarbij elke boom naar een “martelaar” genoemd dient te worden.

“Palestinian Media Watch” (PMW), die de ophitsing tot het terrorisme door de PA controleert, stelde vast dat dit project “het grootste systematische project van de PA ter verering van terroristische moordenaars” is dat ze nu gedocumenteerd heeft.

PMW verklaarde dat de PA alle terroristen die bij aanvallen op Israëli´s gedood worden als “martelaren” definieert.

De bevordering van de terreur is door de Israëlische verordening voor veiligheidsbepalingen verboden en de PMW heeft de verantwoordelijke Israëlische autoriteiten over dit “PA-terreurbevorderingsprogramma” geïnformeerd.

De secretaris van het centraal comité van Fatah, Jibril Rajoub, die ook voorzitter van de Hoogste Raad voor Jeugd en Sport van de PLO is, startte het project met de titel “Levendig en verzorgd” in naam van de PA-voorzitter Mahmoud Abbas. Hij zei tegenover PA TV dat “deze martelaren het heiligste zijn wat we hebben.”

Volgens een bericht van het officiële dagblad van de Palestijnse Autoriteit, “Al-Hayat Al-Jadida”, verklaarde Rajoub dat het doel van het project zou zijn “de martelaren vereeuwigen”. Ook dient er een monument opgericht en marmeren gedenkplaat met hun namen aangebracht te worden.

Haji Ismail Jaber, lid van het centraal comité van Fatah en Abbas´s adviseur voor districtsaangelegenheden, prees het initiatief eveneens en zei dat dit de martelaren vereert, die het waardevolst zijn wat de Palestijnen hebben. Bovendien drukte hij zijn bereidheid uit om via de districtsgouverneurs alle noodzakelijke hulp te bieden om het succes van het project te garanderen.

Het initiatief werd ook begroet door familieleden van gedode terroristen.

PMW verklaarde dat dit “de interpretatie van de islam door de PA weerspiegelt, dat alle Palestijnse terroristen die Israël aanvallen, alle moordenaars van Israëlische burgers – inclusief zelfmoorddaders – een religieuze verplichting zouden vervullen door Israëli´s en Joden te doden of proberen hen te doden.”

“Wanneer de terrorist bij de daad sterft, krijgt hij of zij de hoogst mogelijke status in de islam: hij wordt een sjahied – een martelaar die voor Allah gestorven is – en wordt met eeuwig licht beloond, waarbij alle behoeftes door Allah zelf ´verzorgd´ worden”, voegde PMW er aan toe.

Meerdere instellingen van de PA nemen deel aan het initiatief. De PA richt zich met haar boodschap expliciet tot de Palestijnse jeugd, omdat een van de plekken waar de bomen geplant zullen worden, schoolpleinen zijn. Inmiddels werden padvindersgroepen, leerlingen en jeugdclubs uitgenodigd om mee te doen.

De directeur-generaal voor jeugdaangelegenheden bij de Hoogste Raad voor Jeugd en Sport van de PLO, Muhammad Sbeihat, verklaarde dat het er “niet om gaat om stekjes te poten, maar ook dat ze voor onze kinderen, onze studenten, onze jonge mannen en vrouwen zichtbaar worden.”

“Deze focus onderstreept de politiek van de PA om terroristen als voorbeelden voor de Palestijnse jeugd te stimuleren en er bij hen op aan te dringen als martelaren voor Palestina te sterven”, benadrukte PMW.

De directeur van PMW, Itamar Marcus, becommentarieerde dat “de PA haar meest creatieve kant laat zien als het er om gaat moordenaars te vereren.”

“Ze hebben jarenlang scholen, straten en sportevenementen naar terroristen genoemd, daar hebben ze nu bomen aan toegevoegd. Een vredesproces zal pas dan echt beginnen wanneer de PA besluit om de energie en de creativiteit die zij aan de stimulering van de terreur besteedt, om te leiden naar de stimulering van de vrede”, zei hij.

Bron:
israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Bomen voor terroristen

 1. karton zegt:

  Als ze dan ook nog eens aan elke boom 4 terroristen ophangen, dán schiet het een beetje op.

  Geliked door 3 people

 2. Boike zegt:

  Die terroristische martelaren hadden al 72 maagden, die altijd maagd blijven, van hun godheid gekregen. En nu ook nog een olijvenboom, toe maar, het kan niet op !!!
  P.S. Is er ook aan die maagden gevraagd, of ze dat ook willen. Of moeten ze verplicht ???

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Boike op 3-2-2021 om 16.06 u.
   Dat heeft u goed gezien : 72 maagden én een olijvenboom !
   Ik kan u zeggen : ik doe het voor minder !
   Ik heb ff zitten rekenen : 3 maagden p/u, dan ben ik in 24 u. door m’n maagden heen, maar …………red ik het nog : 3 p/u en dat één dag lang; antwoord : nee, dat red ik niet (meer). Een olijvenboom kan héél oud worden en levert jaarlijks geld op ; dan bewaar ik één maagd en die laat ik de olijven plukken, terwijl ik in de zon lig om uit te rusten van die andere 71 maagden.
   Maar ik vrees nú , dat ik m’n fantasie teveel op de loop laat gaan, sorry.
   Ik hoef helemaal niks, geen maagd en óók geen boom, ik ben tevreden met mijn Rhododendron e’n m’n echtgenote.

   Like

 3. ronjaspers zegt:

  Er bestaat geen palestina of palestijnen,het is een verzonnen volk.Het zijn arabieren afkomstig uit omringende landen die in israel gedumpt zijn,om politieke druk op israel te houden en de jodenhaat in leven te houden.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  Woodrow Wilson, de 28e president van de Verenigde Staten, heeft eens gezegd “One Man’s Terrorist is Another Man’s Freedom Fighter”, terrorisme is een wijds begrip en een terrorist kan iedereen wel zijn volgens de UN, die wagen zich zelfs niet aan een beschrijving of omschrijving, de Hollandse definitie schijnt zelfs een minister of staatssecretaris te kunnen zijn……aldanniet gelieerd aan een buitenlandse of binnenlandse terreurorganisatie,……
  Heck! er worden zelfs jaarlijkse subsidies geschonken voor steun aan het terrorisme…….bananen!

  Like

 5. gerrit zegt:

  Was D66 er ook??????? of hebben die vlak voor de verkiezingen verstek laten gaan.

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Hopelijk word het park met bomen een exacte kopie en een doorslaand succes als het oerNederlandistaans Smulbos, waar allochtonen de mogelijkheid krijgen om in de natuur eetbare noten, vruchten, bessen en paddenstoelen te plukken of te verzamelen……succes.
  (Pas wel op voor Diederik, die kapt het bos voor z’n biomassakachel vanwege de Groene Grabbelton van Timmermans)

  Geliked door 1 persoon

 7. Dré zegt:

  Volgens mij mis ik een M in de titel. ” Bommen voor terroristen” toch?

  Like

 8. Astrid zegt:

  “…“Wanneer de terrorist bij de daad sterft, krijgt hij of zij de hoogst mogelijke status in de islam: hij wordt een sjahied – een martelaar die voor Allah gestorven is – en wordt met eeuwig licht beloond, waarbij alle behoeftes door Allah zelf ´verzorgd´ worden”, voegde PMW er aan toe.”
  ———
  Deze meneer kletst vierkant uit zijn nek. Helaas komen de fanatieke mossels daar pas achter nadat ze ge-explodeerd zijn, wanneer de beloftes van het ‘zo beneden’ heel anders uitpakken in het ‘zo boven’. Fanatiekelingen, zoals de moslimextremisten, gaan na de fysieke dood naar de allerlaagste, etherische sferen, waar ze in het donker terecht komen. Zij hebben bij leven op Aarde namelijk geen innerlijke groei doorgemaakt, wat een absolute voorwaarde is voor de evolutie van de ziel. Er zijn daar ook nauwelijks vrouwelijke energieën, laat staan dat hordes maagden hen op zouden wachten. Nee, het ‘zo boven’ van moslims bestaat uit zeer donkere sferen waar men, net als op Aarde, elkaar het leven zuur blijft maken. Dat is tevens de reden dat de meeste zielen die wederom na een reincarnatie in een moslim-omgeving terugkomen, reeds opgefokt zijn. Dat gaat zo generatie, na generatie, na generatie etc. Ik heb die etherische sferen diverse malen bezocht tijdens mijn vele uittredingen en het zijn werkelijk de allernaarste sferen van al. Religies en dogma’s zijn er oververtegenwoordigd. Mohammed, de paus en veel van die zogenaamde koninklijke lieden zitten daar met elkaar opgescheept en het is de eigen dwangmatigheid en aardgebondenheid die hen daar vasthoudt. Ik zeg het wel vaker: de eersten zullen niet zozeer de laatsten zijn, maar de ‘allerlaagsten’ en ze hebben het helemaal zelf over zichzelf uitgeroepen. Niks geen straf van ‘bovenaf’ van het een of andere godje, nee, ze hebben gewoon nog steeds geen eigen bewustzijn gekweekt. Op Aarde kun je met een hele hoop onzin wegkomen, maar na de fysieke dood ben je precies wie je was bij leven, zonder de vele ego-maskers. En dat is onze enige troost, wanneer we de vele wrede egoïsten die thans het wereldtheater overheersen, hun gang zien gaan en onze levensveugde afpakken voor eigen gewin. Zij spelen voor god, maar zijn nog verre van goddelijk. Ooit zullen ze tot inkeer moeten komen, willen ze duurzaam gelukkig zijn en evolueren.

  Like

 9. Harry zegt:

  Gek , ze planten die bomen ergens waar gras groeit .
  Doen ze dat dan in Israël , want waar ik palestijnen zie op tv , is enkel zand en kale rotsen .
  Palestijnen , die iets aan opbouw doen , het moet niet gekker worden !
  Ik zou er met een drone round-up over sproeien , als het hier gebeurde .
  Rotvolk ! Zelfs de andere arabieren hebben een hekel aan die lui !

  Geliked door 1 persoon

 10. Bob zegt:

  De joden hebben elk jaar een dag voor de
  bomen. Israel bestaat ruim 70 jaar.
  Arabieren moeten vaak geholpen worden
  met wat ze doen.
  Om in het door Israel gecontroleerde de van Judea en
  Samaria bomen te gaan planten komt van de Brussel en
  de aanverwante regeringen.
  Terroristen verereing is terroristen steunen.
  Wie terrorisme steunt is terrorist.
  Conclusie de EU is een terroristen beweging.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s