Coronakamp . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Coronakamp . . .

 1. Hovawart zegt:

  De treinen rijden weer,……naar het oosten.
  De gezichten zijn verandert, het verhaal anders ingekleurd, de oude coalities weer samen en het bondgenootschap paraat, de achterliggende ideologie is dezelfde en de omstandigheden weer als voorheen, de gelijkschakeling loopt op wieltjes als in de Götterdämmerung van Wagner.
  Opdat wij nooit zullen vergeten.

  Geliked door 1 persoon

 2. Rini Stegeman zegt:

  lijkt wel verdomd veel op de TBC “tehuizen “van jaren geleden.Toen werd men ook “gesepareerd “

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  De nederlandse spoorwegen hebben in de 2 de wereldoorlog de nazi,s meegeholpen om de joden te transporteren naar de vernietigings kampen.Ook heeft de K.L.M. heel veel hooggeplaatste nazi,s geholpen met ontsnappen naar zuid amerika,hoofdzakelijk argentinie.Nog iemand trots op nederland.

  Geliked door 1 persoon

  • Julia zegt:

   ronjaspers Veel Nederlanders kennen de geschiedenis blijkbaar niet. We moeten ook niet vergeten dat 1 op de 3 Nederlanders tijdens WOII fout was dat zit blijkbaar nog steeds in de genen. Welke gezond denkende Nederlander staat nog achter Rutte die met liefde de trekpop is van Merkel, de algehele EU en ons land inmiddels al grotendeels heeft overgeleverd. Waar ter wereld krijgt een echtgenote geïmporteerd uit Argentinië met een niet al te beste reputatie omtrent haar vader de titel Koningin. Dit kan in Nederland met toestemming van de regering en vinden heel veel Nederlanders dit prima en buigen zelfs voor onze Koningin der Nederlanden. Helaas trots ben ik allang niet meer op Nederland zeer zeker ook voor wat betreft het verleden maar ja Nederland bestaat ook niet meer. Die rood/wit/blauwe vlag heb ik allang gestreken en als souvenier met als herinnering aan een eens zo mooi land in de kast gelegd.

   Geliked door 2 people

  • scherpschutter1943 zegt:

   Je kan in nederland net zo goed het duitse volkslied afspelen en de duitse vlag uithangen, want ook hier worden de duitse maatregelen slaafs gevolgd en mevrouw merkel naar de ogen gekeken. Rutte wordt niet voor niets de schoothond van merkel genoemd. Dus trots op nederland? ik zou het niet weten. Als ik jonger was dan was ik allang uit nederland vertrokken. Nou is het voor mij te laat. jammer.

   Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   En niet te vergeten het Koninklijk Huis van Oranje-Nassau.(van Duitse bloed)
   Koningin Wilhelmina had er geen scrupules om de oorlogsmisdadiger Kaiser Wilhelm in Doorn netjes te huisvesten. Later kwam de SS-er Bernhard zu Lippe-Biesterfeld bij de familie.
   Nadat de oorlog gewonnen was (Wie was eigenlijk de winnaar?) was hij gastheer van de eerste Bilderberg conferentie. Hij domineerde en bedroog zijn vrouw Juliana tot op hoge leeftijd.
   En om de goede contacten met dubieuze Duitsers niet af te breken zijn er nu vriendschappelijke contacten met Klaus Schwab, ze kreet rezett.

   Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  Westerbork, kan zo weer worden ingericht.maar dan wel voor de economieslopers van deze tijd .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s