Merkel geeft toe: er zal een gedwongen vaccinatie komen…

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

… via de achterdeur

Merkel is in haar totalitaire amokpartij nu definitief niet meer te stoppen. Na de uitspraak van gisteren over de “nieuwe vrijheden”, die duidelijk aantoont dat zij het fundament van onze grondwet al lang heeft verlaten, heeft ze zich gisteravond in het ARD-programma “Kleur bekennen” ook duidelijk uitgelaten over de gedwongen vaccinatie: “Wie zich niet wil laten vaccineren, kan bepaalde dingen niet doen.”

De facto zal er een gedwongen vaccinatie komen

Dat betekent daadwerkelijk: de facto zal er een gedwongen vaccinatie komen, ook al heet deze niet zo. Desondanks zullen de apologeten van het systeem Merkel blijven beweren: “Er bestaat toch geen gedwongen vaccinatie!”

Harde consequenties voor vaccinatietegenstanders

Hier wordt een zelfde soort drammerige, huichelachtige argumentatie toegepast die al voldeed bij de geleidelijke afschaffing van de vrijheid van meningsuiting o.a. door de “netwerk doorzoekingwet”: “U kunt toch alles zeggen wat u denkt! Maar dan moet u ook gewoon rekening houden met de consequenties!”

Consequenties, die reiken van de verwijdering van sociale netwerken, de totale sociale uitstoting, via het vogelvrij verklaard worden door officieren van justitie tot aan het tot zelfmoord gedreven worden toe.

“… die kan bepaalde dingen niet doen”

Merkel heeft het met de onschuldig klinkende woorden “die kan bepaalde dingen niet doen” aangekondigd: net zo perfide zal het ook gaan met haar impliciete vaccinatiedwang.

Corona-fanatici mochten in de afgelopen weken in de mainstream media hun desbetreffende sadistische ideeën al verbreiden. Ik weet zeker dat Merkel ook nog zorgvuldig uitgewerkte concepten betreffende de gedwongen vaccinatie via de achterdeur te binnen zullen schieten….

“Eventim”: deelname aan concerten alleen met vaccinatiebewijs

Zojuist komt er bij “philosophia-perennis” een nieuwe melding binnen: “De ticketverkoper ´CTS Eventim´ wil de deelname aan concerten en manifestaties verbinden aan een coronavaccinatie. Dat meldt de ´Neue Westfälische´.”

Bron:
philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

46 reacties op Merkel geeft toe: er zal een gedwongen vaccinatie komen…

 1. Yvonne zegt:

  Daar gaan we weer, niet gedwongen hoor maar wel uitgesloten worden van gewoon kunnen functioneren in de maatschappij
  Het wachten is op Rutte want wat deze walgelijke vrouw doet aapt hij haar in alles na

  Geliked door 9 people

  • Peter zegt:

   Beste Yvonne,hij aapt haar niet na,hij voert de bevelen uit ,Rutte is een heel vervelend verwend jongetje ,de braafste van de klas,heeft maar een doel ,belangrijk gevonden worden ,net zoals Soder in Duitsland ,marionetten van de grote heren ,en er graag bij horen .

   Geliked door 1 persoon

  • henrymulder zegt:

   Wat je zegt Yvonne, gaat geheid gebeuren. Daar kun je feitelijk op wachten. Rutte loopt toch retevast aan de leiband van dit achterlijke gedrocht. Ik ga het tot het uiterste drijven om geen vaccin te nemen. Dan maar wat afzien. Kijken hoever ik kan komen. Maar er zal een moment komen dat ik niet anders kan dan toegeven. Ik hoop het. gezien mijn leeftijd niet mee te hoeven maken.

   Geliked door 1 persoon

   • guusvelraeds zegt:

    Ik word alleen gevaccineerd als ik met 6 man vastgegrepen wordt en men mij onder dwang de vaccinatie zet die geen vaccinatie is maar een algoritme dat je DNA aanspoort een bepaald pike eiwit te produceren. Never en nooit word ik gevaccineerd.

    Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   ten eerste bedankt voor jullie likes, zat er wel in hier willen ze ook proberen in te voeren dat je zonder vaccinatie bewijs niet overal in mag, gaat goed in dit land met je privacy dit is geen leven in vrijheid
   Waarom is er nooit zoveel hysterie rond de griepprik geweest en nu al deze maatregelen ?
   het lijkt wel op een spel vroeger ik zie ik zie wat jij niet ziet, nou dat is het onzichtbare dodelijke virus die rond waart, alleen ik zie het niet !

   Geliked door 1 persoon

 2. scherpschutter1943 zegt:

  Merkel overweegt ook om gedwongen euthanasie toe te passen op iedereen die zich niet wil laten vaccineren, teneinde besmettingsgevaar in te dammen. En ja, de duitsers hebben daar zo hun methoden voor. Niet meer dat gas enz, dat is zo ouderwets.

  Geliked door 2 people

 3. Ravian zegt:

  Zo, Angela Mengele is dus ook rijp voor het tribunaal, en daarna een rendez-vous met de guillotine.

  Geliked door 6 people

  • Jules Vismale zegt:

   Of moet Angela Merkel anders aan een vleeshaak worden opgehangen met een strop van pianosnaar om haar nek heen?

   Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   An sich zou dat goed zijn Ravian.
   Maar geloof nou niet dat er een tribunaal komt want je moet een ding weten dat rechters en aanverwant spul zich in de zakken bevinden van de “elite” en er dus geen enkele kans is dat er recht gaat geschieden.
   Daarbij komt dat het tegenwoordig nogal kek is om je buren te verraden, je weet waar Ik op doel.
   Op het moment dat het namelijk voor het gajes dat wij dan zo graag “elite” willen noemen ook maar enigszins gaat denken dat het voor hen fout kan lopen worden alle registers open getrokken en eventueel het leger tegen ons op gezet.

   Geliked door 3 people

   • Ravian zegt:

    Das allemaal waar Henk, maar revoluties worden niet door de zittende macht georganiseerd, en dit tribunaal gaat dan dus ook niet door de zittende macht georganiseerd hoeven te worden, daar gaan degenen die tegen die zittende macht in opstand zijn gekomen wel voor zorgen.
    De vraag is verder niet of maar wanneer dit gaat gebeuren.
    Geschiedenis heeft namelijk de vervelende gewoonte zich altijd te herhalen.

    Like

   • oprechtegeus zegt:

    Het wachten is nu nog op de aanstelling van de Roland Freislers (google maar even) door Merkel. Versneld worden wij het Vierde Rijk ingeloodst. Alle ingrediënten vallen op hun plaats, inclusief het opsluiten en euthanaseren van onwilligen.

    Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Revolutie Ravian.
    Welke revolutie.
    Die revolutie die op de bank met een zak chips en een fles bier uitgevochten wordt bedoel je hopelijk toch niet.
    Want om een revolutie te starten zou het volk in beweging moeten komen, en dat is nou net datgene wat je ten ene male nooit gaat zien.

    Like

   • Ravian zegt:

    Nog niet Henk, maar er komt een keer een dag dat er geen flappen meer uit de flappentapper komen, en dat de rekken in de supermarkt leeg zijn, terwijl de elite denkt dat als het volk geen brood meer heeft ze maar gewoon cake moeten gaan eten.
    Moet je eens opletten waar die bankzitters dan allemaal nog zo toe in staat gaan wezen.

    Like

  • Alex Delarge zegt:

   Guillotine is de oplossing.

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Ophangen die fascist !

  Like

 5. Hovawart zegt:

  De Duitse Grondwet is blijkbaar afgedaan, wat zal de volgende stap worden,……..kaasblokjes, bier und bratwurst staan klaar..

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Als 80 of meer procent van het volk zich niet laat vaccineren schieten ze in hun eigen voet. Vandaar dat we dagelijks geconfronteerd worden met walgelijke vaccinatie propaganda in de media. Weinigen staan te trappelen. Alles wat we tot nu horen over de bijwerkingen van zeer ernstig tot licht is naar mijn vermoeden het topje van de ijsberg.

  Geliked door 1 persoon

 7. Hebk zegt:

  98% wordt amper ziek van een covid19 besmetting en de gemiddelde leeftijd van een corona dode is 81 jaar,…………………..

  Geliked door 1 persoon

 8. Jules van Rooyen zegt:

  Als Merkel of welke corrupte regering leider dan ook, een vaccinatie willen verplichten, dwz. de schending van de integriteit van het eigen lichaam van burgers, dan moet de wet worden veranderd, inclusief de grondwet ; en daar ontbreekt ook Merkel de tijd voor. In September, zijn er verkiezingen.

  Like

 9. Maria zegt:

  Ze hebben allemaal een klap van de malle molen gekregen. Gestoord zijn ze.
  🤪😜

  Like

 10. Julia zegt:

  Zeer gevaarlijke ontwikkeling die ook door de trekpop Rutte in ons land zal worden doorgevoerd. Dit zat er aan te komen uiteindelijk stelt het het UMC Groningen voor om een ruimte binnen het ziekenhuis te willen realiseren waar mensen verplicht naar toe moeten die zich niet aan de quarantaine houden. Hier begint het kwaad van kort gezegd het oprichten van kampen. Maar Merkel ja die zal voorop lopen want kampen en dwang zijn die Duitsers gespecialiseerd in en hebben daar heel veel ervaring mee. Je kunt je nu toch echt wel afvragen wat het doel van de algehele vaccinatie is heel kort gezegd een ieder met beperking, te oud alles wat geld kost een niets meer opbrengt dient een enkeltje te krijgen naar boven. Het plan is gestructureerde genocide zoals ook al door Gates is verkondigd de wereldbevolking drastisch te reduceren. Als de massa binnen Europa niet snel actie onderneemt dan zal dit plan de komende jaren worden ingezet en gaat dat elitaire waanzinnige tuig niets te ver om dit doel te bereiken. Dan is het aan het volk want uiteindelijk heeft het volk de macht. Vergeet niet wie voor tirannen zwicht zal lijf en goed verliezen dan dooft het licht. Merkel is de nieuwe fuhrer die Europa totaal zal vernietigen en aan dictatuur zal ondergaan. Tweemaal hebben die Duitsers het al geprobeerd dan moet het volk maar zeggen driemaal is scheepsrecht en radicaal afrekenen met dit soort ziekelijke machtswellustelingen.

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Niet voor het een of ander, maar concentratiekampen zijn een Britse uitvinding.
   Het is belangrijk om in het oog te houden dat Merkel Duitsland niet dient, net zoals Rutte Nederland niet dient.
   Dit crapuul staat elders op de loonlijst.
   Zij dienen de globalistische elite.

   Like

   • Julia zegt:

    Ravian Inderdaad was het een Britse uitvinding maar de Duitsers hebben van deze uitvinding intensief gebruik gemaakt. Dit even terzijde maar dat Merkel Duitsland niet dient is niet geheel waar sterker nog zij dient heel Europa. Rutte op de loonlijst hij maakt wel in opdracht van de elitaire machtswellusteling de Nederlandse bevolking kapot door het ontnemen van alle vrijheden hij bepaalt. Wij hadden ooit een Koningshuis die het voor het zeggen hadden maar helaas dat is een in stand gehouden sprookje en de Koning heeft totaal niets meer in te brengen. Dus dat Rutte op de loonlijst staat zegt niets ondertussen sloopt hij heel Nederland en wordt door niemand tegengehouden dat is alleen het volk wat dit nog zou kunnen doen maar helaas wij hebben geen volk dat zich verzet de massa bestaat uit volgzame Nederlandse Stupido Bankzitters en alles doen wat Rutte op draagt en hiervoor zelfs al hun vrijheden hebben opgegeven.

    Like

 11. Julia zegt:

  Wat mij betreft mag deze smerige gewetenloze machtswellusteling per direct voor een oorlogstribunaal en de zwaarste straf worden opgelegd zodat de samenleving van deze waanzinnige machtswellusteling voor goed is verlost. Lees de geschiedenis hoe waanzin volkeren hebben uitgemoord tijdens WOI en WOII ze zijn gewetenloos en niet meer te tolereren. Het lijkt mij niet dat niemand zit te wachten op een herhaling zoals deze destijds hebben plaatsgevonden. Het was de grootste en onvergeeflijke misdaad tegen de menselijkheid. Deze gewetenloze vrouw is een gevaar voor heel Europa.

  Geliked door 2 people

 12. Ivanneau zegt:

  Het EP heeft juist vorige week een wet aangenomen die voordelen voor gevaccineerden verbied. Dat hebben ze Merkel blijkbaar nog niet verteld.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Ja maar worden expliciet nadelen voor niet -gevaccineerden verboden??? Besef wel dat het links-fascistische tuig zich slecht verhoudt tot logica .

   Like

 13. 12gauge zegt:

  Mooi…er bestaat geen reden tot verplichte vaccinatie. Dit is wetenschappelijk niet te onderbouwen.
  Wat ik wel weet is dat het mRNA megaheftig reageert op de in de toekomst verspreide corona-varianten. Zo heftig dat je daar instant van sterft. Het is bij autopsie bijna niet na te gaan dat je aan een heftige reactie van het mRNA bent overleden. Daar komt bij dat autopsie al beperkt/verboden is door de WHO.
  Als je het vaccin toelaat in je lichaam, ben je na 2 tot 5 jaar dood, dat vertellen ze niet.
  Ze zeggen dan dat er weer een nieuwe “dodelijkere” variant is opgedoken. En dat die verspreid wordt door mensen die niet gevaccineerd zijn.
  Ik en mijn gezin nemen hem NIET, NEVER NOOIT NIET.
  Daarin zijn wij niet alleen, je moet maar rekenen dat er ca 3miljard mensen op de aardbol zijn die hem ook niet willen nemen, no matter what.
  Als je hem neemt ga je dr aan, onthoud dat.

  Geliked door 2 people

 14. THJ zegt:

  Dit kan alleen komen als teveel slapers meegaan en onderdanig alles toelaten en maar naar de
  “Tell a Vision” blijven kijken”

  Better Dead than Red!

  zo denken veel mensen erover, wakkere mensen zijn hier voor het tijdlijn gevecht om al dit soort dingen tegen te houden,

  helaas zijn onze grootste vijanden de systeemvolgers die zoals in de scene van de Matrix van de rode jurk zo wanhopig afhankelijk van het systeem zijn dat ze er alles aan zullen doen om dat systeem te verdedigen en dat maakt ze tot onze vijand….

  Like

 15. bobzelf zegt:

  EN NA DE ???????? VERGIFTIGDE NAVALNU , DIE HET MAAR VERROT
  OM DOOD TE GAAN ……
  MAKEN DIE RUSSEN OOK JEUKPOEDER OFZO ??
  WAT EEN KUT SPUL MAKEN DIE RUSSEN
  IK ZAL MIJN OOM EENS EFFE WAARSCHUWEN

  NIETS WERKT ER DAAR ??

  HOEWEL DE RECHTBANK WEL HOOR , MIJN OOM DOET NIET LULLIG

  LEEST U EVEN MEE ??

  De oplichter Navalny, veroordeeld tot 3.5 jaar voorwaardelijk, werd gisteren berecht en veroordeeld tot 2 jaar en 8 maanden in de echte gevangenis.
  Omdat hij 50 keer ???
  OOOH IK DACHT DAT ER STOND 50 X .
  WAT GEK ??
  de voorwaardelijke wet heeft overtreden – verscheen hij niet twee keer per maand op strikt afgesproken data voor de deurwaarder,

  en dit omvat niet de tijd waarop hij, zogezegd na vergiftiging, behandeld werd in Duitsland! !!!
  GOH
  MAAR geen enkele westerse leider, inclusief de president van de Verenigde Staten heeft hier geen aandacht aan besteed:
  ze herhalen net als papegaaien over een of andere politieke vervolging van deze dief en oplichter!
  Het is grappig om van hen te horen over ′′ miljoenen Russen die Navalny steunen als oppositieleider Poetin!”
  een schapenstaart en de lucht VAN DUNNE STRONT, NAVALNY !!!
  Navalny is als politicus compleet nul.
  Navalny is een project van het Westen
  en de flashmob van buitenlandse diplomaten
  van gisteren tijdens een bijeenkomst van de rechtbank in Moskou
  over het veranderen van de onderdrukking van straf voor Navalny is een levendige bevestiging hiervan!

  20 buitenlandse diplomaten, waaronder de 2 e Secretaris van de Britse ambassade, was enkele uren aanwezig bij het proces! Geen van hen heeft de mediavraag beantwoord – met welk doel? Om druk uit te oefenen op de Russische rechtbank? Zorg goed voor je dieven en boeven, dan pakken we die van ons zelf af!

  JA OME BOB KOMT WEL EENS WAT TEGEN

  OOOH KLAAS ER KAN WEER EEN ANTI PUTIN PLAATJE MET GRAP ONDER HOOR

  OOM 2JAAR EN 8 MAANDEN !! EN SNEEUWBALLEN MAKEN

  Geliked door 1 persoon

 16. koosv8 zegt:

  DIE DUITSERS PIKKEN OOK ALLES TEGENWOORDIG.

  Like

 17. Harry Willemse zegt:

  Dat betekent daadwerkelijk: de facto zal er een gedwongen vaccinatie komen, ook al heet deze niet zo. Desondanks zullen de apologeten van het systeem Merkel blijven beweren: “Er bestaat toch geen gedwongen vaccinatie!” Verander Merkel in Rutte en voilà. Want dat is de bedoeling in de hele EU.

  Like

 18. Helena zegt:

  Gek toch dat de zich boven ons gestelden niet getroffen worden door dit killer virus. Zou het dan toch een hoax zijn??

  Like

 19. Pingback: Merkel geeft toe: er zal een gedwongen vaccinatie komen… | eunmask

 20. delamontagne zegt:

  Als je je niet laat vaccin………………

  Like

 21. hans zegt:

  Die communistisches stasi hoer heeft geen idee dat ze binnen een week dood is als het zover moet komen. Ze denken echt dat ze onaantastbaar zijn!

  Like

 22. pepo Copyright zegt:

  De eerste resultaten zijn binnen van de eerste vaccinaties 6 weken geleden. 🙈
  https://www.bitchute.com/video/g3duhTFgeP2z/

  Like

 23. gerrit zegt:

  DE Nazi trekjes blijven in een Duitser zitten.

  Like

 24. Edwin Vissers zegt:

  Ferdinand Grapperhaus met gezin

  Like

 25. Cathja zegt:

  Al zou ik dan ‘bepaalde dingen niet meer kunnen doen’, dan is dat maar zo, maar die gifspuit komt er bij mij niet in!! Mijn leven en gezondheid zijn me meer waard dan allerlei ‘leuke dingen voor de mensen’. Ze zoeken het maar uit.
  In een artikel bij Xander staat te lezen hoeveel mensen er inmiddels al overleden zijn, ná de vaccinatie met het Pfizer-vaccin. En toch stug volhouden dat er ‘geen verband’ bestaat met het vaccineren….. Een jonge en gezonde arts, een jonge verpleegkundige, en vele, véle anderen zijn inmiddels van de wereld afgeholpen. ‘Dankzij’ de gifspuit van Bill Gates, die, zoals ik heb gelezen, ca. 200 miljard euro verdient aan zijn dood-en-verderf-spuiten. Er zijn mensen die deze satan een ‘weldoener’ durven te noemen….

  Waarom horen we van Rutte en De Jonge niets over het feit dat de huidige vaccins een experiment zijn? Ik hoor alleen maar vertellen dat er versoepeling verwacht kan worden als heel veel mensen ‘het vaccin’ hebben gekregen. Kennelijk gaan ze er vanuit dat de ingekochte vaccins werkelijk bescherming gaan bieden, terwijl deze vaccins niets tegen een virus kunnen beginnen. Daarover is inmiddels voldoende bekend. Emeritus Hoogleraar Pierre Capel kan daarover heel veel vertellen. Ik geloof wat hij daarover heeft gezegd.

  Geliked door 2 people

  • Tistochwat zegt:

   Cathja 4 februari 2021 om 07:05

   Hulde voor deze reactie.
   Maar ik vrees dat als je die smerige gifspuit niet neemt (IK WEIGER HEM OOK!) je niet eens meer met je huisdier naar een dierenarts kunt, of zelf naar o.a. de tandarts.
   En wat als je dan ook geen eten meer kunt kopen voor jezelf en voor je huisdieren?
   Reken maar dat de rotzakken tot het uiterste gaan met hun duivelse plan.

   Geliked door 1 persoon

 26. droevige mof zegt:

  Nu zullen in Duitsland de ambtenaren die in direct contact met de burgers staan bij voorkeur worden gevaccineerd. Dit zijn politieagenten, rechters, officieren van justitie, leraren, beroepsmilitairen, enz.
  Dit wordt spannend. Een minderheid wil niet gevaccineerd worden. Een meerderheid wel. Dan zullen er in enkele gevallen vervelende vaccinreacties zijn tot en met sterfgevallen aan toe. “Trouw tot in de dood”
  Ouderen moeten nu niet worden ingeënt omdat het vaccin van Astra Zeneka niet werkt bij mensen boven de 65. Intussen zijn er een aantal sterfgevallen bij ouderen na vaccinatie. Ze stierven aan Covid 19, natuurlijk. De nabestaanden hebben twijfels, sommigen zeggen openlijk dat het niet waar is. Merkel laat een verdeeld, ziek land achter.

  Geliked door 2 people

 27. F1802 zegt:

  Als ze geen burgeroorlog wil moet ze maar lekker zo doorgaan. Zulke extreem linkse ideeën zet de bevolking lijnrecht tegen elkaar op. Elk normaal denkend mens wil helemaal geen, nog te weinig getest, vaccin. Buiten het feit dat er te weinig bewijzen zijn dat dit vaccin überhaupt werkt. Er is straks bijna geen uitweg meer dan alleen nog maar op rechtse partijen te stemmen. Hopelijk zullen de gematigde linkse mensen dit op tijd inzien!!

  Like

 28. P. Puk zegt:

  Heeft dat tyfuswijf nou nog niet genoeg verziekt? Wegwezen met dat monster.

  Like

 29. Bob zegt:

  In 1940 kon ik nog niet lezen maar er stonden
  bepaalde verbods borden.
  Die komen er nu met een andere tekst.
  Daarna volgt de robot verklaring voor de Europeaan.
  Is Duitsland verandert?

  Like

 30. svalan2013 zegt:

  75 jaar geleden klonk het nog wel eens: “An die Wand!”.

  Geliked door 1 persoon

 31. tomodachi zegt:

  Die man met dat snorretje werd toch ook steeds krankzinniger met zijn ideeën.
  We hebben de 75 jaar vrijheid net niet kunnen vieren. Ik vrees dat Merkel ook zwaar onder de medicijn zit. Vandaar die voorkeur dat iedereen een spuitje moet krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s