Tweet van Geert . . .

Het is van een ongekende botheid. Het kabinet wil wél een hogere beloning voor commissarissen bij staatsbedrijven, maar heeft geen cent over voor salarisverhoging zorgpersoneel. Onacceptabel! #StemZeWeg #PVV #Wilders

Kabinet herhaalt: geen extra salarisverhoging in de zorg

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Tweet van Geert . . .

 1. guusvelraeds zegt:

  Is toch logisch! Straks hebben ze zelf een commissariaat. Regeren is vooruitzien en niemand van ze gaat in de zorg werken na de politieke loopbaan. Fred Teeven die nu op de bus zit en naast zijn chauffeurs loopbaan een eigen bedrijfje runt is een absoluut unicum.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Ondertussen
  Wat is nou dat build back better…???

  Zie hier de partijen die GEEN #BuildBackBetterDebat wilden: CDA, VVD, CU, 50+, PvdA, SP, D66, PVV

  Like

 3. Boike zegt:

  Commissarissen bij staatsbedrijven dat zijn toch die lieden, die het onbetaalde vrijwilligerswek hebben uitgevonden, maar zelf wel grossieren in goed betaalde bijbanen. Het schijnt, dat elk bijbaantje meer opbrengst dan wat normale mensen aan loon, uitkering of AOW ontvangen. Herinnert u zich die VVD-coryfee, Nellie Smit-Kroes met haar meer dan 30 goed betalende bijbanen, nog ??? Waar haalde ze de tijd vandaan voor eigenlijke werk ???

  Hoe durft het ruttige kabinet dit voor te stellen !!!

  Waarom wordt dat geld niet aangewend om bijvoorbeeld probleem van de daklozen op te lossen.

  En ik heb ook nog recht op geld !!!

  Ik heb destijds 18 maanden militaire dienstplicht (lichting 70-4) moeten vervullen voor een zakcentje. Daarna moest ik nog 8 maanden lanterfanten, eer ik mijn studie in september kon oppakken. Dat waren dus 26 maanden van afgeblaft en gekleineerd worden en geen inkomen en niet aan mijn carrière en pensioen kunnen werken. Dankjewel alsjeblieft !!!

  Dat zakcentje noemden ze soldij. Ik kon er in het weekend maar amper het treinkaartje naar huis van betalen. Maar ja, het was toen ook “koude oorlog” !!! En de dienstplichtigen “Neerlands laatste hoop” waren immers maar “kanonnenvlees”, voor als de Russen zouden komen.

  Er werd ons dienstplichtigen officiëel wijs gemaakt, dat als we ons zouden laten afkeuren, we nooit van ons leven nog in aanmerking konden komen voor een overheidsfunctie. Dat was een hele grote leugen. Dienstweigeraars werden aangesteld in de hoogste functies van het Land. Minister president Jan-Peter Balkenende), minister van Financiën, Wouter Bos (kreeg ook nog een lintje als officier in de orde van Oranje-Nassau), en zelfs als minister van Defensie, Relus Terbeek. En hoe zit het met premier Mark Rutte. Waarom heeft hij geen dienstplicht vervuld ??? Toen hij afstudeerde in 1992 was dat nog niet afgeschaft, (pas in 1996 afgeschaft) !!! Op internet staan wel foto’s van Geert Wilders op een militaire kazerne (auteursrecht).

  Dit zit mij inderdaad nog heel erg hoog, zekers in deze tijd van korte lontjes !!! Het wordt hoog tijd, dat de overheid de dienstplichtigen alsnog gaat betalen. Ik stel voor levenslang een flinke heffingskorting op de Inkomstenbelasting van minstens € 1000,00 !!!

  Geert Wilders zet het maar rap op de politieke agenda !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s