Held! Oscarwinnaar Denzel Washington veegt vloer aan met BLM: ‘Heb niks met mensen die de politie zo behandelen!’

(Door: Michael van der Galien)

Acteur Denzel Washington heeft in een interview duidelijk gemaakt dat hij de politie altijd zal steunen… en dat hij helemaal niets heeft met de links-radicale politiehaters van Black Lives Matter. Hij vindt het wanstaltig dat de BLM-protesten zo tegen de politie waren, aldus Washington, al was het maar omdat de demonstranten alleen maar in staat zijn te protesteren omdat politieagenten hun vrijheid waarborgen.

In Nederland doen de mainstream media vaak net alsof de Black Lives Matter-beweging op grote schaal gesteund wordt in Amerika ‒ en zeker door alle belangrijke zwárte Amerikanen. Niets is echter minder waar. Heel veel Amerikanen vinden BLM vreselijk. En ja, dat geldt ook voor Afro-Amerikanen. De kritiek vanuit juist die hoek op BLM is vaak niet mals.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Held! Oscarwinnaar Denzel Washington veegt vloer aan met BLM: ‘Heb niks met mensen die de politie zo behandelen!’

 1. dutchess43 zegt:

  Niet alleen een dappere zwarte die openlijk zijn niet linkse mening durft te verkondigen, maar ook nog eens een grandioos acteur.

  Like

 2. Ravian zegt:

  Dat is allemaal mooi en aardig, maar wat vind vriend Denzel van de rest van het BLM “gedachtegoed”?
  De ervaring leert namelijk dat succesvolle zwarte mensen, als puntje bij paaltje komt, er toch allemaal van overtuigd zijn dat zwarten achtergesteld en gediscrimineerd worden, en dat dit allemaal aan de boze blanke man te wijten is.
  Het vermogen tot zelfreflectie blijkt toch telkens weer niet in het zwarte DNA voor te komen, ook niet bij diegenen die maximaal van de blanke beschaving profiteren en geprofiteerd hebben.

  Like

 3. Bas zegt:

  https://thenationalpulse.com/news/biden-is-putting-migrant-kids-in-cages-and-now-aoc-doesnt-care/

  Biden stopt migrantenkinderen in kooien en nu kan het ‘AOC’ niets schelen.

  Joe Biden heropent een detentiecentrum voor migrantenkinderen, maar het kan de gevestigde media noch de linkse politici schelen. De reactie is heel anders dan toen president Trump de detentiecentra exploiteerde die hij erfde van de regering-Obama-Biden.
  De verhuizing zou een direct gevolg zijn van de versoepeling van de grenshandhaving, een verbluffende bekentenis in CNN-rapporten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Altijd weer die linkse leugens en bedrog
  https://www.foxnews.com/politics/aoc-under-fire-amid-details-that-she-wasnt-in-capitol-building-during-riots.amp?__twitter_impression=true

  AOC krijgt te maken met terugslag als critici aangeven dat ze niet in het Capitool was tijdens de oproer

  Rep. Alexandria Ocasio-Cortez, D-N.Y., Wordt geconfronteerd met kritiek over de aanvankelijke beweringen die ze maakte over de oproer in het Capitool van 6 januari, waarbij velen opmerkten dat ze niet eens in het Capitool was toen het plaatsvond.

  In reactie op het incident zei het congreslid: “Ik wist niet of ik het einde van die dag levend zou halen.” Ze beschuldigde senator Ted Cruz, R-Texas, er ook van dat ze haar bijna had ‘vermoord’, waarbij ze de beschuldigingen raakte dat Cruz en anderen de aanval hadden aangezet door hun retoriek over de verkiezingen.

  “Ik kan je vertellen dat ik een ontmoeting van heel dichtbij heb gehad waarvan ik dacht dat ik dood zou gaan”, zei ze vorige maand in een video.

  In haar recentere video bood ze een emotionele herinnering aan hoe ze zich achter een badkamerdeur verstopte en de politieagent hoorde inbreken in haar kantoor.

  ‘Ik dacht dat ik dood zou gaan,’ zei ze, en ze merkte op dat ze aanvankelijk niet besefte dat de persoon die haar kantoor probeerde binnen te komen, politie was. “Ik ben nog nooit zo stil geweest in mijn hele leven.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s