VV(D) en C(D)A willen avondklok verlengen: “Onacceptabel”

(Door: “9ForNews”)

Als het OMT het kabinet adviseert om de avondklok te verlengen, zullen VVD en CDA daar steun aan geven. CDA-fractievoorzitter Heerma wil ‘liever nu doorzetten’ dan later weer versoepelingen terugdraaien. Klaas Dijkhoff (VVD) zei in het Kamerdebat over de coronacrisis dat er “extra tikken nodig zijn” vanwege de Britse variant. “Daarom denk ik dat het nodig zal zijn om de avondklok te verlengen”, aldus de fractievoorzitter van de VVD. Op 10 februari loopt de avondklok af. Morgen komt het OMT met een advies over het effect ervan.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op VV(D) en C(D)A willen avondklok verlengen: “Onacceptabel”

 1. Hovawart zegt:

  Hoeveel maanden gaat het duren voordat de avondklok zal worden ervaren als het ‘Nieuwe Normaal’……?
  (zogenaamd tegen een mogelijke besmetting maar eigenlijk vanwege de klimaatwetten en de torenhoge boetes die anders zullen worden opgelegd,…..hahaha stelletje bureaucraten)

  Like

 2. Peter zegt:

  De ideeen van dit kabinet is net als hondestront aan je schoen ,je komt er heel slecht vanaf .
  Stem met verstand,17 Maart,en laat dit zooitje nooit meer aantreden .

  Geliked door 1 persoon

 3. Yvonne zegt:

  We lijken wel levende zombies , de zgn VRIJHEID is ver te zoeken
  Als koeien mag je even aan het gras ruiken en hoppa terug de stal in
  Dit gesol met het volk moet STOPPEN

  Like

 4. Julia zegt:

  Niet verwonderlijk Rutte VVD het schoothondje van Merkel als Merkel blaft luistert Rutte en volgt de eisen en dictatuur van bazin Merkel klakkeloos op, De jonge de falende bloemschoen CDA die totaal de weg kwijt is en kans heeft gezien om Nederland onder aan de lijst te plaatsen gelijk aan Bulgarije waar vaccins nog met paard en wagen bezorgd worden. Wat een stel vreselijke ongekwalificeerde onbenullen die alleen maar ons land slopen en het maatschappelijk leven totaal onleefbaar maken met alle gevolgen van dien. Kwakbeleid inzake vaccineren was te verwachten een enorme ongeorganiseerde en ongestructureerde chaos. https://www.ad.nl/binnenland/verbazing-over-rij-hoogbejaarden-in-regen-en-kou-voor-prik-niet-de-bedoeling~a15de156/
  Niet zo verwonderlijk bij de GGD werken willekeurige mensen blijkbaar ingezet maar weten niet met de chaos om te gaan. De volgende blunder GGD https://www.tubantia.nl/achterhoek/blunder-volgens-ggd-de-schuld-van-rivm-geen-naalden-bij-coronapriklocatie-ouderen-weggestuurd~a3719856/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F Dan nog de onvergeeflijke data die zijn gelekt doordat willekeurige medewerkers GGD zonder meer de systemen konden raadplegen. Nu nog tweederangs burger worden als men zich niet laat vaccineren horeca, scholen, evenementen, etc. kunnen straks weigeren als u geen vaccinatiebewijs heeft. Kortom het is een treurige smerige dictatuur die onze vrijheden heeft beroofd en straks is de overheid de baas over uw lichaam.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De corona golven stoppen pas als het OMT en het RIVM opgeheven worden !!

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Weet u nog op wat voor manier en door wie Pim Fortuijn werd vermoord ? Hij had het beste met Nederland voor. Zijn moordenaar loopt allang weer vrij rond. Ik vraag mij dus af waarom de leden van dit smerige kabinet nog niet afgeschoten zijn. Zij verdienen het als geen ander. Rutte maakt ieders leven tot een Hel en eenieder (kabinet, oppositie en volk) laten hem maar zijn gang gaan. Geven de Nederlanders dan nog steeds zoveel krediet aan Rutte en zijn kabinet van ciminelen ? Dat beloofd wat met de verkiezingen. Samen met de stembusfraude (net als in de US) levert dat ons een Rutte 4 kabinet op, of desnoods een Kaag 1, of welke andere rotzak dan ook als minister president !

  Like

  • Corrie Bruin zegt:

   Ik heb ook nog niet begrepen dat die zwakzinnige Rutte nog aanwezig is op deze aardbol
   zoals de man alles aan vernietigen is aan Nederland en zijn bevolking en die labiele die op hem stemmen zijn net als hij de vernietigers.

   Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  De volgende achterbakse streek van de MP Rutte waar de massa zo van is gecharmeerd. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/filmpje-bizar-rutte-geeft-toe-dat-lockdownbeleid-winkels-letterlijk-uit-de-duim-is-gezogen/ Die algehele poppenkast van die avondklok is puur burgertje pesten en heeft niets met meer of minder besmettingen te maken. Wekelijks wordt in dat Catshuis bedacht hoe we de ondernemers en burgers meer en meer kapot kunnen maken. Dat hele coronabeleid is een chaos van maatregelen die nergens op slaan drukke supermarkten open, kleine MKB-er met veelal kleinere ruimten en veel minder publiek dicht. Kunt u het nog verklaren. Overvolle natuurgebieden waar mensen op een klitje lopen zonder enige afstand te bewaren en geen eenrichtingsverkeer maar drukke winkelstraten zijn taboe. Overigens terecht dat mensen naar natuurgebieden of stranden trekken omdat voor de rest in het hele land zowel voor jong en oud geen fuck te beleven is en er een ongezonde doodse stilte is gevallen. Dan nu nog blunder op blunder rondom het vaccineren bij dat ongeorganiseerde zooitje dat GGD heet en de chaos is compleet. Nee Rutte VVD en De Jonge CDA zijn de toppers voor wat betreft wanbeleid en zitten vol leugens neem ook a.u.b. de paniekzaaiers Kuipers )die alleen maar zanikt over overvolle ziekenhuizen maar het nimmer heeft over de desastreuze gevolgen voor miljoenen mensen), Osterhaus, Van Dissel en de rest van de OMT mee naar huis. Wat mij betreft weg met deze ongekende ongekwalificeerde onbenullen. Dit soort mensen behoren niet op zo een belangrijke crisis daar behoren toppers onder artsen, wetenschappers, psychologen en economen het beleid te bepalen.

  Like

 9. Bas zegt:

  Build back better….

  Aan de lippen van klaus schwab:
  https://pbs.twimg.com/media/EtUgkxnXUAEA6mV?format=jpg&name=medium

  Build back better?

  Like

 10. Henk der Niederlánder zegt:

  Als de ondernemers nou eens eerst zouden beginnen met afstand te nemen van het MKB want die gaan bij Rutte en de Jonge zitten en knikken ja nee en amen en zijn zeker niet bezig voor de bedrijven maar om hun eigen baantjes te behouden.
  Dan ten tweede net als in Italië met zijn allen de winkels en horeca open gooien zodat er voor de overheden geen beginnen aan is om boetes uit te schrijven en de boetes die wel uitgeschreven worden aanvechten voor de rechter.
  Ik wil wel eens zien wat er gebeurd als er in een klap 100.000 rechtzaken bijkomen.
  Helemaal niets namelijk want bij de rechtbanken lopen ze nu al te kreunen dat er te veel zaken op de plank blijven liggen.
  Het hele rampenkabinet ligt dan gelijk op zijn kont en kan niet meer doen als toegeven aan dit soort burgelijke ongehoorzaamheid.
  Een andere manier is niet mogelijk want moet je het van de regering hebben dan ben je genaaid want die vinden het prachtig om het zaakje voor het WEF op te knappen.
  Helaas ben Ik bang dat ook de ondernemer zijn zaak liever naar de kloten ziet gaan dan in opstand te komen

  Like

 11. Julia zegt:

  Rutte en de rest van de VVD een schaamteloze en gewetenloze maffia bende vol onmenselijke streken https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/rutte-heeft-een-hart-van-steen-familie-mag-niet-op-ziekenhuisbezoek-bij-kankerpatient-want-avondklok/ De grootste maffia baas heeft meer hart dan Rutte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s