Aan Khadija Arib

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Arib,

Kamerlid Henk Krol waagde het om zich, middenin de grootste crisis sinds de Tweede Wereldoorlog, af te vragen of dit wel het goede moment was voor de Kamer om vijf weken met vakantie te gaan.

Hij vond van niet. Ik ben dat met hem eens. Ja, van die ruim vijf weken is twee weken de ‘reguliere’ voorjaarsvakantie. En de rest noemen jullie ‘verkiezingsreces’. Dus strikt formeel is de “vijf weken vakantie” van Henk Krol niet de juiste benaming voor de periode van 12 februari tot en met 22 maart waarin slechts een kleine minderheid van de Tweede Kamer heel af en toe zal vergaderen over de coronacrisis en het werk verder stil staat.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Aan Khadija Arib

 1. ttroubadour zegt:

  U hou dt Uw arrogantie maar voor zich,voorzitter van onder mijnvoeten.

  Like

 2. andre zegt:

  Mevrouw de voorzittert met haar rare acssssssent viel Krol ook in de reden toen hij ging doorvragen over build back better. Mevrouw de voorzittert haalde onze faalhaas minster van volksverneukerij ook al van de haak nadat hij een klein uurtje wat simpele vragen moest beantwoorden en dit gewoonweg niet kon door zn drugsgebruik en omdat de Rutte club zich compleet heeft vastgelogen maar toch als echte communisten lekker blijven zitten. Beroepsleugenaars Kuipers en Jaap van Dissel met zn OMT hebben al aangegeven dat midden Maart de Britse variant gaat pieken. Kuipers heb ik niet gehoort over voorbereidingen in de zorg op deze 3e golf op te vangen nee want dat is ondergeschikt. Het is belangrijker om de Rutte club demissionair door te kunnen laten beuken op het klootjesvolk.

  Like

  • Cleo zegt:

   Helaas moet ik u gelijk geven;
   psychopaat Rutte, zijn volgzame coalitiepartijen, de onder druk gezette Van Dissel’s, Gommers’, Kuipers’ etc.
   gaan rücksichtslos door met het COMPLEET VERNIETIGEN van onze winkels, bedrijven, restaurants, kapsalons, sportscholen, etc., de (psychische) gezondheid van onze kinderen, onze jongeren, etc.
   WIE O WIE STOPT DEZE MOORDENAARS!?

   Geliked door 1 persoon

 3. Cleo zegt:

  Jan Dijkgraaf heeft helemaal gelijk; in deze crisis-situatie kun je het niet maken om 5 weken je werk als Kamerlid te laten liggen.
  Kamerleden en de regering DIENEN het volk, maar dit zooitje heeft duidelijk lak aan de Nederlanders.

  Like

  • M. zegt:

   Men dient hier alleen de vijanden van het volk en viespeuken met een nog smerigere agenda en het uitvoeren van een agenda en eerlijke verkiezingen gaan niet samen.
   Maar men denkt het wel even weg te stemmen omdat men nou eenmaal graag gelooft in dingen die al decennia niet werken en nog steeds lekker naief denkt dat iedereen op de eigen ondergang blijft stemmen.
   Men blijft liever vruchteloos bezig met een potloodje en een vuilnisbak om de stem in te gooien waardoor de vijanden van het volk mateloos populair blijven, dan dat het volk om een nieuw stemsysteem gaat roepen.
   Men wil zeker graag genaaid worden.

   Like

 4. Rene zegt:

  Zo ongelooflijke ondemocratische bitch hoop dat ze snel opflikkert met haar twee paspoorten.

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Een paar opmerkingen. Ik vind Khadija Arib een leuke vrouw en ik vind ook dat ze de taak van Kamervoorzitter prima uitvoert. Maar…
  De voorzitter dient toch wel een vrij hoge mate van onpartijdigheid aan de dag te leggen en daarin ging Arib over de schreef. Het voorstel van Krol had ze, zonder commentaar, aan de Kamer ter beoordeling moeten laten. Het is haar taak om de debatten te leiden, niet om eraan deel te nemen.
  Overigens, hoezeer ik Arib ook mag, vind ik dat ze, met haar twee nationaliteiten en dus haar twee loyaliteiten, de functie van Kamervoorzitter niet zou behoren te hebben. Ze heeft dit zelf bewezen door haar opmerking tegen Henk Krol. Ze maakte duidelijk dat ze toch nog altijd PvdA-kamerlid is. Bij een volgende gelegenheid zal ze mogelijk haar Marokkaanse hart laten spreken en een soortgelijke opmerking maken tegen iemand die iets, in haar ogen verkeerds, zegt over Marokko. Onacceptabel!

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 6. M. zegt:

  Een kamer vol met waarheidsschuwe viespeuken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s