Demonstratie in Berlijn: Antifa valt Beatrix von Storch (AfD) en de “Freie Welt” aan

(Vertaling: E.J. Bron)

Extreemlinkse demonstranten willen critici van de Merkel-lockdown tot zwijgen brengen: bij een demonstratie in Berlijn vielen zij Beatrix en Sven von Storch , de “Freie Welt” en de AfD aan. Maar Beatrix von Storch (foto) had al een tegendemonstratie georganiseerd, die de linkse haat het hoofd bood.

In Berlijn hebben extreemlinkse demonstranten weer laten zien aan welke geest zij ontsproten zijn. Donderdagavond trokken ze door Berlin-Mitte om tegen critici van de totalitaire Merkel-lockdown te demonstreren. Ze stellen kritische burgers als “coronaontkenners” in een kwaad daglicht.

Extreemlinkse aanval op de vrijheid van meningsuiting

Nadat kritische burgerinitiatieven betreffende de Merkel-lockdown en het alternatieve mediaplatform “KenFM” in het vizier werden genomen, trokken de extreemlinkse demonstranten in Berlin-Mitte naar het redactiekantoor van de “Freie Welt”.

Daar vielen zij met hun protest Beatrix en Sven von Storch, de “Freie Welt” en de AfD aan – evenals de vrijheid van meningsuiting zelf, want het was het doel van de demonstratie om critici van de totalitaire Merkel-lockdown te intimideren en monddood te maken. Zij hebben hun antidemocratische instelling getoond door als handlangers van de machtigen in te houwen op elke opkomende burgerlijke oppositie.

Absurde beschuldigingen en verdraaiingen van de extreem linksen

Op hun website “Indymedia.org” beschuldigen de extreem linksen Beatrix en Sven von Storch ervan “discriminerende, racistische of samenzweringsideologische ideologieën te verbreiden”, omdat zij zich inzetten voor de bescherming van het gezin, de vrijheid van meningsuiting, voor het ongeboren leven en burgerlijke vrijheden.

De extreem linksen beschuldigen Beatrix von Storch ervan aan de christelijke en proleven “Mars voor het leven” te hebben deelgenomen. Zodoende zou Von Storch zich regen de abortusbeweging gekeerd hebben.

Bovendien wordt de kritiek op de “Great Reset” neergezet als samenzweringstheorie.

Politici van de AfD worden door de extreem linksen “parlementaire helpers van de georganiseerde coronaontkenning” genoemd.

Moedige burgers boden het hoofd aan de linkse haat

Beatrix von Storch had voor het redactiekantoor van de “Freie Welt” een tegendemonstratie georganiseerd Er kwamen ongeveer 150 moedige burgers, die aan de kant van de vrijheid van meningsuiting, de menselijkheid en de rede gingen staan en het hoofd boden aan de extreemlinkse protesten. Beatrix von Storch en meerdere sprekers keerden zich openlijk tegen de linksradicale protesten en spraken zich uit voor de vrijheid van de burgers en de vrijheid van meningsuiting.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Demonstratie in Berlijn: Antifa valt Beatrix von Storch (AfD) en de “Freie Welt” aan

  1. ronjaspers zegt:

    Het extreem linkse nageboorte is al sinds de jaren 70 bezig met hun haat agressie geweld, en moordzucht.Het zijn de stormtroepen van de satanische globalistische elite oftewel nuttige idioten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s