FOTOSHOPPER

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Bas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTOSHOPPER

 1. Goede vriend van Koningin Marxima, de Globaliste.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Linda.En lid van de (nazi) bilderberg groep,die achter deze corona hoax staats/machtsgreep zitten.Ons nep koningshuis zit vuistdiep in deze bilderberg groep,mede oprichter nazi/sser nepprins bernhard,beatrix van amsberg decennialang voorzitster en nu ook W.A. en maxima bilderbergers.

   Like

   • Julia zegt:

    ronjaspers Dat klopt ook onze rechtstaat is corrupt en niet voor de burgers. Vandaar dat Rutte ook de Oranjes hun hielen likt en er vele miljoenen aan belastinggeld op de rekening van de Oranjes wordt gestort alleen de jaarlijkse bijstandsuitkering wordt openbaar gemaakt maar de declaraties, gratis reisjes t.b.v. familie bezoekjes aan Argentinië, naar vakantieverblijven, onterechte kosten voor interieur en onderhoud aan privé bezit en bootjes worden vergoed, zelfs Beatrix geniet nog op onze belastingpot door o.a. gebruik te maken van het regeringsvliegtuig naar haar optrekje in o.a. Italië. Kortom ga zo maar door maar dit zijn kosten die Rutte niet openbaar maakt maar wel heeft gegraaid uit onze belastingpot. Kortom ook die Oranjes deugen voor geen meter kijk o.a. naar het verleden. Willem van Nassouwe ben ik van Duitse bloed. Nou voor mij vertrekken ze morgen nog naar Duitsland die zijn toch zo gecharmeerd van die Oranje kliek maar dan ook de kosten dragen voor dit in stand gehouden sprookje. Dan kan de besparing hierop o.a. worden gestort in de gezondheidszorg. Bilderberg clan zum kotzen.

    Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Zorg dat Rutte zo snel mogelijk wordt opgepakt en wordt gedaagd voor een tribunaal. Deze man is een schaamteloze en gewetenloze misdadiger tegen de menselijkheid en een trekpop van de Bilderberg (waar ook de Oranjes in vertegenwoordigd zijn) en de EU. Deze man heeft geen geweten https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/rutte-heeft-een-hart-van-steen-familie-mag-niet-op-ziekenhuisbezoek-bij-kankerpatient-want-avondklok/ Als één van mijn familieleden, vrienden of kennissen iets overkomt of mij vragen om hulp zal ik niet schromen om daar naar toe te gaan en gooi ik de maatregel avondklok totaal over boord. Het is werkelijk te absurd voor woorden hoe die gewetenloze rat met de mensen om gaat en een schande dat heel veel Nederlanders achter deze gewetenloze misdadiger staan. Het zou ze zelf maar overkomen kijken of ze nog zo een fan van deze misdadiger zijn. Het is werkelijk te triest voor woorden.

  Geliked door 2 people

  • ronjaspers zegt:

   julia.Die kutte is lid van de (nazi) bilderberg groep,die komt nooit voor een tribunaal.Wetten en regels gelden alleen voor ons,paupers,plebs,nutteloze uitvreters oftewel de burgers.

   Like

  • LUCIA zegt:

   Helemaal met je eens Julia, Ik zou er ook schijt aan hebben, gewoon gaan, geen boete betalen, gewoon voor de rechter laten komen en hopen dat het geen devil in disguise D66ér is.

   Like

 3. Julia zegt:

  Die gewetenloze rotzak Rutte laat eigen volk letterlijk en figuurlijk in de kou staan https://www.ad.nl/economie/ook-bij-10-graden-mogen-klanten-de-niet-essentiele-winkel-niet-in~a58699951/ Zullen we Rutte, De Jonge en heel veel aanhang binnen die Haagse Maffia maar eens in de kou achter een loket zetten of urenlang in de rij buiten in de kou laten staan. Deze NAZI gewetenloze, schaamteloze die zich MP noemt gaat nu werkelijk alle grenzen te buiten. Ongehoord dit vraagt om ellende. Onmenselijk en gewetenloos kan er niets anders meer van maken en ben alle respect voor deze gewetenloze misdadiger tegen de menselijkheid met zijn jarenlange leugens en bedrog verloren.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ravian zegt:

  Een bloksnorretje past hem nog veel beter.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s