Landverraders en islamknuffelaars drijven Nederland richting Sharia of in een burgeroorlog

(Door: “Balkanske priče”)

“Is de regering hier in Nederland nog wel het gezag of is met die verschrikkelijke Marokkaanse maffia, dat vergif van de Nederlandse samenleving, dat vanuit Dubai en Spanje de boel bestuurt, het gezag wel de baas?”, vraagt PVV-leider Wilders na de zoveelste liquidatie in Nederland. Jarenlang is weggekeken van de misdaad in de Marokkaanse gemeenschap uit angst om te stigmatiseren, uitgescholden te worden en Wilders in de kaart te spelen. Mark Rutte ontkent krampachtig het Marokkanen-probleem, anders komt het politiekcorrecte proces tegen Wilders ook in gevaar. Volgens de PVV heeft Nederland een enorm Marokkanen-probleem. We zien de extreme cijfers over crimineel tuig met een Marokkaanse achtergrond (van de Marokkaanse jongens komt 65% in aanraking met de politie). Het gaat daarbij niet alleen om criminaliteit, maar ook om bijstandsafhankelijkheid, om antisemitisme, homofoob geweld en noem de rijtjes maar op. Al die problemen samen vormen natuurlijk het Marokkanen-probleem. De totaal mislukte integratie als gevolg van de islam vormt de basis voor dit probleem…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Landverraders en islamknuffelaars drijven Nederland richting Sharia of in een burgeroorlog

 1. Laura van der Storm zegt:

  Helemaal mee eens. Fantastisch verwoord. Dit roep ik al 30 jaar, maar ik ben, zoals zovelen, een roepende in de woestijn. De gezag hebbers en de elites van Nederland en ook Europa, laten het helemaal afweten. Waarom zien zij het grote islam gevaar niet, of waarom willen ze het niet zien? Waarom denken zij niet aan hun kinderen en kleinkinderen? Uiteindelijk gaat dit uitlopen op een diepe, diepe ellende (burgeroorlog??!!!

  Like

 2. John van antwerpen zegt:

  We hebben niets van de geschiedenis geleerd. Kennelijk zijn velen vergeten wie Europa
  veroverden. Nu proberen ze het van binnen uit. Net als een gezwel dat de gezonde organen
  aantast. Dat er oorlogen komen is zeker, punt blijft van wie we dan hulp krijgen.

  Like

 3. ronjaspers zegt:

  De dodelijke corona vaccinazi,s in combinatie met een oorlog met de soldaten van allah is een gegarandeerde gruwelijke geweldadige dood.

  Like

 4. Edwin Vissers zegt:

  Real eyes,realize, real lies…!! The 🐑🐑 beLIEving the MSM lies are doomed!!! 💯

  Like

 5. Julia zegt:

  VVD, D66, CDA, SGP, Groen Links de meest grote knuffelpartijen die meer en meer binnen halen we hebben er weer een zieligheidsindustrie bij https://www.telegraaf.nl/nieuws/284004828/veel-asielzoekers-lopen-rond-met-onbehandeld-trauma Goh vervelend helaas is onze geesstelijke gezondheidszorg totaal kapot bezuinigd dus geen plaats meer en personeel om al deze zielenpootjes te gaan screenen en laat staan te begeleiden. Nou deze partijen zullen snel een oplossing vinden. Wat ik heel zielig vindt is namelijk hoe het is gesteld met onze jongeren https://www.ad.nl/gezond/tachtig-procent-van-jongeren-zit-door-corona-tegen-burn-out-aan~aaa7d954/ Wie trekt zich hier wat van aan, wanneer volgt er een debat hoe dit zo snel mogelijk te gaan oplossen. Dit allemaal veroorzaakt door de gewetenloze en schaamteloze trekpoppen Rutte VVD en De Jonge CDA ook niet te vergeten die gewetenloze zogenoemde deskundigen binnen het OMT. Let op als uw kind een snotneus heeft mag het niet naar school alleen kinderen onder de vier jaar mogen met snotneus naar school. Hoe normaal is het dat kinderen vooral in de winter een snotneus hebben namelijk geen paniek waardig. Die gewetenloze misdadigers halen nu werkelijk alles uit de kast om het volk jong en oud in volledige gevangenschap te zetten en werkelijk alle plezier en vrijheden ontnemen. Een ongekende misdaad tegen de menselijkheid. Miljoenen mensen die zich laten intimideren door een stel gewetenloze misdadigers hoe triest is dit. Vergeet niet waar dit op gaat uitdraaien een ziekelijke waanzinnige machtslust leidt tot de meest wrede oorlogen. Wie voor tirannen zwicht verliest lijf en goed en dan dooft het licht. Allemaal nog niets geleerd. Dat hele zooitje dient te worden opgepakt en voor een oorlogstribunaal te worden geleid. Onvergeeflijk wat zij (mede ook de voorstanders van dit waanzinnig beleid) de samenleving aandoen dat zij nog een oog dicht doen dan blijkt toch echt dat het gewetenloze trekpoppen van de elitaire machtswellustelingen zijn. Nederland en vele andere Europese landen zullen en moeten worden overspoelt door invasies van migranten en verder worden gesloopt. In maart a.s. zal blijken hoeveel burgers nog achter deze misdadigers tegen de menselijkheid staan.

  Geliked door 1 persoon

 6. LUCIA zegt:

  Ga allen maar het boek lezen van Daniel Estulin ; The shadowmasters en Confessions of an economic Hitman dan leer je te zien, als je dat nog niet wist of vermoedde dat de staat de grootste terroristische organisatie is en bewust terroristische groeperingen steunt, helpt op te zetten en financiert en alleen maar om het volk in bedwang te houden met terreur of om ze als stootgroepen te gebruiken om tegenstanders uit de weg te ruimen.
  Het beleid t.a.v. uit de klauwen lopende problemen met het islamitische geloof, is hier een schrijnend voorbeeld van, er is geen enkele poging ondernomen om dit aan te pakken, het heeft er alle schijn van weg… dat dit eerder gepromoot wordt.
  Voor wat betreft Zelfcorrigerend Vermogen, ik zal u even een verhaal uit de doeken doen, was een stad in Spanje of kan ook een ander warm land geweest zijn, is jaren geleden gebeurd waar ieder voor of najaar een grote groep Nederlandse Hells Angels neerstreek en zich behoorlijk misdroeg daar werden toen alle Nederlanders op aangekeken, omdat zij er niets tegen deden… waarom omdat ze DOODSBANG waren voor die gasten.
  Ik weet, want ik praat met iedereen, dat een flink aantal jonge Marokkanen en Turken die hoogopgeleid zijn en een goede baan hebben, ja…. ze bestaan, sympathie hebben voor Wilders, want ze willen ook dat het tuig aangepakt wordt.
  Vergis je niet, de Mokromaffia voert een waar schrikbewind, ook onder eigen volk… al jaren ..en nu wordt via Taghi eindelijk, omdat ze niet anders konden een voorbeeld gesteld maar hoever moest het komen, voordat het terroristische nette tuig in den Haag ingreep en een staaltje symboolpolitiek neerzette.
  Het zal nooit een structurele aanpak worden, want dat soort zaken kost geld en het Haagse tuig doet alleen maar zaken, die geld opleveren, vooral van het soort wat onder de radar aan de strijkstok blijft hangen.
  Die pluche plakkers zitten er niet voor de idealen maar voor de poen en voor de rest van hun ff..gg leven op rozen zitten..dat is pas georganiseerde misdaad die loont… al eeuwen.
  Wat als eerste aangepakt had moeten worden, dat is dat jonge kinderen, zonder enig onderscheid in denken of doen… noch enige mogelijkheid om de stap te overwegen, voor de rest van hun leven Moslim zijn of Katholiek…
  Over misdaad gesproken… dat is zo een ingrijpende iets, noem het een soort culturele en geloofsverkrachting…. en niemand doet er wat aan.
  Daarna laat je toe, als overheid.. dat ze ook nog als jonge kinderen verder gebrainwashed/geïndoctrineerd worden door diezelfde geloven, ik vind dat zo een grof schandaal…ik heb daar geen woorden voor. Dit ondanks het feit dat de geschiedenis ruimschoots bewezen heeft hoe giftig en destructief deze BEIDE RELIGIËN zijn.
  De regering zal nooit iets doen, want ook deze 2 groeperingen zijn onderdelen van de bonte melkmachine en hun mensen melkvee en opportunisme tiert van alle kanten welig..toch???
  Een tip als u ooit een oude vaas aan het schoonmaken bent en er komt een geest eruit die u 3 wensen schenkt, denk dan ook aan het landsbelang, mijn 1e wens zou zijn dat het hele kabinet aan een tak over de afgrond hangt en dat ik en ik alleen over de weg ernaar toe mag lopen… de rest laat zich raden, denk ik.
  Ik kwam er op omdat ik gisteren zo’n oude antieke vaas zat schoon te maken… maar er kwam behalve stof. helaas niks uit.
  Verder vond ik het een zeer goed artikel zoals we van hem gewend zijn!!!

  Like

 7. vangie1206j zegt:

  De tekst is niet geheel correct.
  Moet zijn wie islam zaait zal de DOOD oogsten.

  Like

 8. R Thomasson zegt:

  In Nederland wonen diverse moslimgemeenschappen die geen probleem vormen voor de NL samenleving. Bijvoorbeeld: Hindoestaanse moslims, Molukse moslims, Javanen, Javaanse Surinamers, Egyptenaren enz. Allemaal mensen die in de NL samenleving functioneren. Zelfs een groot deel van de Turken horen bij deze categorie. Marokkaanse Berbers vallen onder andere categorie. Zij worden door Arabieren -en vooral door Marokkaanse Arabieren – beschouwd als menselijk afval. De reden dat de vorige Koning van Marokko zijn best deed ze als “gastarbeiders” aan Eur. landen te bieden, is; hij wou van ze af. Deze nakomelingen van piraten, zijn in elk opzicht waardeloos. Dat is ook de reden waarom Noord-Afrikaanse landen willen hun Berber onderdanen, die illegaal in Europa verblijven, niet terug. Echter, de schuld aan de misère die Marokkanen in Nederland veroorzaken, is niet bij de Marokkanen zelf, MAAR DE OVERHEID DIE DAT TOELAAT! Dat is ook een EU probleem met overheden die geen vinger steken t.b.v. hun autochtone bevolking. Al wetend dat hun eigen land naar de bliksem gaat. De west- en noord Europese politici zijn zo bang om voor racisten en xenofoben uitgemaakt te worden, dat ze bereid zijn hun eigen volk als prooi te gebruiken voor geïmporteerde moordenaars, terroristen en zware criminelen. Zij kijken weg als Marokkanen op dagelijkse basis Nederlanders aanvallen, Men kijkt weg als Marokkanen salvo’s vanuit hun machinepistolen door ramen van huizen schieten, waar gezinnen met kinderen wonen. Het interesseert niemand als Marokkanen blanke meisjes op straat lastigvallen en in zwembaden molesteren of verkrachten. Men is zo stoïcijns als een zombie wanneer Marokkanen oude vrouwen halfdood slaan om hun tas te beroven. Wat kan deze politieke linkse hufters het schelen dat Marokkanen blanke Nederlanders zo maar op straat aanvallen? Hen in hun huis met veel geweld beroven en vaak, tijdens de roofoverval, zelfs vermoorden? Ach dat is toch een klein statistiek gegeven. Ja toch? En spreken wij nog niet over Marokkaanse terroristen zoals de “Bloedsuiker terrorist” die voor zijn Allah mensen probeerde omver te rijden in Amsterdam. Dan hebben wij het nog steeds niet over de moordenaar van Theo van Gogh, de Hoofstadgroep, de Syrië Ganges enz. enz. Ook wij burgers zijn er aan schuldig. WIJ LATEN HET TOE! Wij stemmen op partijen die vierkant vijandig tegen hun eigen volk staan. Partijen voor wie de EU is belangrijker dan het bestaan van Nederland, en geen probleem hebben met het ontvolken van Nederland. Wij vergeten dat deze partijen hebben ons 10X meer nodig dan wij hen. Wij hebben tijdens de verkiezing de macht ze naar huis te sturen, en partijen kiezen die voor Nederland kiezen. Partijen die geen probleem hebben om gevaarlijke Marokkanen naar Marokko te sturen of naar de Goelag.

  Like

 9. Naam Adres.. zegt:

  Voor zover er hier een volk komt wonen wat totaal disrespect heeft voor wat wij zijn maar wel hier komen leven wonen en alles wat je zei, het vaak wel zo! Dat is echt een probleem zeker!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s