Schandalig! D66 stemt tegen motie om boete kwijt te schelden voor winkeliers die hun winkel beschermden tegen plunderaars

(Door: Michael van der Galien)

D66 heeft als enige partij in de Tweede Kamer geweigerd een motie te ondersteunen waarin de boetes worden kwijtgescholden van ondernemers die hun zaken beschermden tegen de vernielzuchtige hordes die eind januari in verschillende steden ravages aanrichten. Dat is niets meer of minder dan een regelrechte schande.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Schandalig! D66 stemt tegen motie om boete kwijt te schelden voor winkeliers die hun winkel beschermden tegen plunderaars

 1. Bas zegt:

  Nog een schandaal

  Like

 2. Harry zegt:

  Zouden ze daar allemáál aan de coke zitten , zodat ze niet eens meer rationeel kunnen denken ?
  Vraag me af wat er in dat nichtenbrein van Jetten omgaat !
  Ook al ben je anders , dan hoef je toch niet óveral anders over te denken ?
  Of is het gewoon pure valsheid ?
  Toen er een paar vredelievende boeren bij hem aan de deur kwamen , voelde ie zich bedreigd !
  Maar als er een rovende horde langs je zaak trekt , met alle risico’s vandien , dan moet je maar tandenknarsend thuis af gaan zitten wachten tot de sperrzeit voorbij is .
  En dan zit er in een bedrijf oneindig veel meer waarde dan in een woonhuis , normaliter .

  Die “vent” , of wat het ook zijn moge , spoort echt niet !
  En dat zie je al aan de buitenkant !

  Geliked door 5 people

 3. Cathja zegt:

  Ik vind het prima dat die kliek van D66 hun ware gezicht heeft laten zien. Opnieuw werd het glashelder hoe zij tegenover de burgers staan. In feite staat deze minderwaardige partij aan de kant van de bende die talrijke vernielingen op hun naam hebben staan, en laten ze blijkens hun stemgedrag weten dat de mensen die hun have en goed wilden beschermen, wat hen betreft kunnen barsten.

  DUIDELIJK!

  Geliked door 4 people

 4. karton zegt:

  Maak een bekende van Grapperhaus op papier tijdelijk eigenaar van die winkel. Probleem opgelost !

  Geliked door 3 people

 5. hans zegt:

  Coginitieve dissonantie en het is wachten totdat dit er letterlijk uit geslagen word.
  Mensen zijn laaiend!

  Like

 6. Julia zegt:

  D66 de meest walgelijke partij binnen de politiek en een schande voor de democratie. Volgens mij zitten deze idioten compleet aan de coke of iets dergelijks. Normaal denken, voor eigen volk opkomen en alles afschaffen wat democratisch is. Deze partij behoort thuis in landen als bijvoorbeeld Noord Korea waar dictatuur de normale gang van zaken is maar voor ons land totaal geen enkele toegevoegde waarde heeft en zeer zeker de betekenis van het woord democratie niet kennen. Weg met dat zooitje linkse ziekelijke idioten. Sorry ik kan ook niets bedenken wat deze partij überhaupt ooit voor Nederland heeft betekend.

  Geliked door 3 people

 7. koddebeier zegt:

  D666 daar zit dus het schorriemorrie van Nederland !!

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   Daar straks die terror-lover Quag weer eens horen ouwehoeren over hoe goed háár clubje het vóór heeft met NL én de bevolking. Dit roept dat zootje al 10-tallen jaren, Kijk naar wat zij hebben “gepresteerd” in al die jaren : Jorisje Voorhoeve die ónze militairen met een windbuks naar de Balkan stuurde (wát een windbuil !) De Graaf stemde vóór een door de inwoners gekozen burgemeester, toen hij zónder stemming burgemeester van Nijmegen kon worden wist deze luchtfietser niet hoe snel hij dat moest accepteren; dus een principeloos kereltje.
   Alexje Pechtold, verwekt buitenechtelijke kinderen en eist van de door bezwangerde “mevrouw” dat zij zich laat aborteren.Pechtold ontvangt zomaar, gratis én voor niks, een appartement in Scheveningen of Zandvoort , van een vriendje van hem.
   Dat hele zootje, en niet alleen van DDR66 hangt van giften, gaven en viespeukerij aan elkaar.
   Zo,’n vals klein Franse keffertje als Jetten gun je toch van harte een échte vuurpijl in z’n achterste, kan hij daar al geen smeerlapperij meer mee uithalen !

   Like

 8. M. zegt:

  Het addergebroed, waar u voor de vorm op mag stemmen zodat u een beetje het idee heeft nog wat te vertellen te hebben met uw fop potloodje, beschermen liever criminelen dan eerlijke burgers.
  Daar is men al decennia mee bezig, alleen mensen die bewust hun ogen dicht houden zien het niet.
  Men is bezig alles van de gewone man en vrouw af te breken tot op de grond met bewezen niet werkende lock downs omdat je daar de mensen in gevangenschap mee naar hun eigen ondergang laat kijken iets waar het addergebroed nogal content mee is.
  Elke lock down sloopt weer wat bedrijven van de gewone man of vrouw.
  Het is niet de bedoeling dat het stopt en alles weer normaal word en als u dat denkt maakt u een ernstige denkfout.
  U mag niet genezen worden met gewone medicatie alleen gedwongen worden tot een slecht geteste spuit waarvan men al zegt dat het eigenlijk nergens tegen beschermd en alleen garantie geeft tot de helle poort en men blijft evengoed in angst kruipen voor deze zwijnen?

  Uw kinderen hoeven geen toekomst en geen vrijheid?
  Omdat u als angsthaas zo verschrikkelijk hard kruipt voor de zwijnen om ze te helpen het land de vrijheid en het leven voorgoed af te nemen gaat ze dat aardig snel af ???
  Omdat u bang gemaakt bent door de leugenaars op uw tv die rijkelijk betaald worden om u voor te liegen mag het hele land bloeden en tot armoede gedreven worden?
  Ga je doodschamen angsthaas!

  Ik ga over mijn nek van die egocentrische door de leugen bezeten broekenpoepers.
  Daar gaat ons land aan kapot.

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  Vreemd is het niet dat D 666 volksvijandig is,leden van D 666 zijn regelmatig op auditie geweest bij de (nazi) bilderberg groep geweest.Ze krijgen daar opdracht om nederland te slopen,net als kutte.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s