VIDEO: “Over Jeugdzorg en corruptie”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Rients Hofstra

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO: “Over Jeugdzorg en corruptie”

 1. Edwin Lauxen zegt:

  Jeugdzorg is links reli terreur, zolang men op Mark Rutte blijft stemmen zal er ook niks veranderen.

  Geliked door 1 persoon

 2. LUCIA zegt:

  Kevin Annet heeft onderzoek gedaan naar pedofilie en noemt een aantal organisaties die aanlever/aanvoercentra zijn; O.a. creches werden genoemd en opvangcentra voor moeilijk opvoedbare en weggelopen kinderen …aangezien 70% van de wereldhandel in kinderporno hier vandaan komt, een weerzinwekkende export waar echt keihard tegen opgetreden zou moeten worden… maar ook hier al jarenlang niks tegen gedaan wordt, te weinig blauw, werd gezegd.
  Gek genoeg… nu wel genoeg blauw voor Covidterrorisatie van de eigen bevolking. Er worden nu zo blikken polities opengetrokken merk reptielen z.a. BOA’s ( zet er maar rustig constrictor achter).

  Het is als je hierover gaat lezen, al gauw duidelijk dat het ronselend deel in de criminele sfeer zit o.a. drugshandel, er worden dezelfde aanvoerlijnen gebruikt maar teven ook dat de z.g elite er zwaar in verwikkeld zit… dat is door: Dutreaux , Pizzagate en Epstein toch wel aardig naar voren gekomen. Nog een reden waarom zowel in Engeland en Nederland beide Pedolanden bij uitstek, noch in juridische nog in vervolgingssferen, de pedo’s ook maar een strobreed in de weg gelegd wordt . je ziet of hoort er ook niks over in politieke partijprogramma’s…. vooral het volk niet wakker maken of erop attenderen..schandalig.
  Ik vind dat voor dit soort activiteiten maar een straf passend is en dat is de doodstraf, niets anders is voor mij zwaar genoeg, deze mensen kun je niet meer “goed” krijgen met een leger psychologen/psychiaters, deze mensen zijn gewoon puur slecht.

  Geliked door 2 people

  • Boike zegt:

   @ LUCIA 6 februari 2021 om 11:22

   Ik heb wel eens (i.v.m. affaire Joris Demmink) op internet gelezen, dat er op het ministerie van Justitie een speciale afdeling is, waar alle aangiftes over kindermisbruik en pedofilie worden onderschept. Dat zou bedoeld zijn, om de misbruiker te beschermen tegen “zogenaamde” valse aangiftes. (Het betreffende artkel is inmiddels niet meer beschikbaar en is waarschijnlijk van internet verwijderd.) De gemisbruikte komt helaas van een koude kermis thuis. En de misbruiker gaat dus vrij uit. Maar de misbruiker is vervolgens wel heel erg chantabel. En dat geeft ambtenaren op Justitie (satanisten) weer heel veel macht. Pedofilie, kindermisbruik, kindermishandeling en kindermoord gaan hand in hand met satanisme. De satanische elite dekt een en ander wel af met de mantel der liefde.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s