Alleen de leugen die binnen het electoraal gewin past, wordt in beeld gebracht

(Door: Vicky Van Lommel)

LONGREAD – “De afbraak die de relschoppers aanrichten is, volgens de Belgische schrijver Tom Lanoye, klein bier vergeleken met de afbraak onder Rutte.”

Beste Mark Rutte, beste Kamerleden en politici die het Rutte-beleid al die jaren gefaciliteerd hebben. Wat heeft u afgelopen 10 jaar feitelijk opgebouwd? Er is alleen maar afbraak te zien. Plaatsvervangende schaamte krijg je, de wijze waarop u zich nog steeds als premier van dit land presenteert. Bent u het eigenlijk ooit wel geweest, gezien u Nederland vooral heeft ontmanteld?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Alleen de leugen die binnen het electoraal gewin past, wordt in beeld gebracht

 1. Peter zegt:

  Wat voor toekomst heeft de jeugd nog na het afbraakbeleid van Rutte? huizenhuur 600-1000 per maand,koopwoningen onbetaalbaar,geen werk,avondklok, totale controle ,steunt grote bedrijven die weinig of geen belasting betalen,sloopt het MKB,stuurt van ons geld miljarden naar Brussel,die Italië,en de rest van de zuidelijke landen daarmee steunt,gelukszoekers ,allemaal jonge gasten die onder het mom van vluchtelingen een verblijfsvergunning geeft,plus een huis en maandelijkse toelage en een tegoed bon bijvoegt voor gezinshereniging,terwijl de misdaad die hierdoor toeneemt verzwegen wordt,Rutte,ik ben maar een doodgewoon iemand ,die al deze feiten bij elkaar optelt,en dat zooitje wat bij je zit in het kabinet en dit niet wil zien, horen niet het land te regeren,maar gewoon in de bak,voor het massaal afbreken van ons mooie land .

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Volgens mij is Rutte al langzaamaan aan het stikken in zijn vele leugens. Die pathetische leugenaar weet vaak niet meer wat hij heeft gezegd of kan het zich niet meer herinneren en draait dan sneller als een draaimolen met die eeuwige valse lach de andere kant op. Ik kan die huichelachtige grijns niet meer aanzien ook dat eeuwig gekloot met zijn telefoon als een kleuter zit hij bij de debatten met dat ding te klieren zonder enige aandacht voor het debat. De grootste sloper van ons land de afgelopen 10 jaar alles kapot bezuinigd, schuldig gemaakt aan affaires waar de honden geen brood van lusten en er eeuwig onderuit draait en vooral andere politici de blunders in de schoenen schuift. Het is een ongelooflijke achterbakse hielenlikker en miljarden verspiller hij steelt de algehele belastingpot leeg om de Oranjes flink van banksaldo te voorzien en vooral bij zijn EU vrienden in het goede daglicht te blijven staan. Miljarden verspilling waar deze slapjanus en draaikont wel het goed in de gaten houdt of het daadwerkelijk goed wordt besteed zoals afgesproken wat blijkt dat o.a. al het geld van o.a. steunfondsen aan de zuidelijke landen voor andere doeleinden worden verspild maar niet gebruikt zoals het bedoeld was. Kortom deze dictator met zijn onmenselijke streken moet morgen nog letterlijk en figuurlijk uit zijn zetel worden getrapt want anders is deze onbenul en sloper te arrogant om op te stappen. Weg met deze onnoemelijke huichelaar en EU hielenlikker. Wat deze vent al heeft aangericht is onbeschrijfelijk en onvergeeflijk. Ik vraag mij toch werkelijk af wat voor een dom en type mens men moet zijn om op deze sloper en huichelaar te stemmen dan heb ik daar ook geen goed woord voor over want dit soort mensen zijn dan van hetzelfde laken en pak. Een weldenkend mens dat ook aan de toekomst van onze kinderen en jongeren denkt ziet toch echt wel in dat met dit kabinet zo snel mogelijk moet worden afgerekend.

  Geliked door 1 persoon

 3. Realist zegt:

  Kees de Kort gaat los op het regeringsbeleid:

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Stik dan kreng !

  Like

 5. Bob zegt:

  De afbraak van waarde vast pensioen,
  waarop door bijna niemand is gereageerd,
  iwas de voorbode van wat er gaat komen.
  Eerst de economie(de feitelijke)naar de haaien
  en dan de totale gemeenschap.
  Ken uw geschiedenis.

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Het is gewoon een heel onaangename waarheid die men niet wenst te erkennen.
   Het is wegkijken in optima forma.
   En als ze straks met de harde waarheid geconfronteerd worden dan zijn ze “geschokt” en “snappen ze het niet meer”.

   Like

   • scherpschutter1943 zegt:

    Vanavond op NPO2, een documentaire over de oorzaak van de val van het kabinet rutte 1. De PVV wordt daarbij opgevoerd als zondebok van dit alles en daarbij voor vele jaren in het verdomhoekje gezet. Wel typisch dat in deze korte tijd nog voor de verkiezingen dit programma nog even aan het volk wordt getoond. “Opdat zij niet vergeten”. Allemaal doorgestoken kaart. Bij al die zwijnen komt ook het hoofdzwijn Opstelten nog een keer voorbij. U kent hem nog wel , de initiator voor de vervolging van Geert Wilders over zijn “Meer of minder marokkanan” uitspraak.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s