GEWELDIG! Amerikaans Hooggerechtshof behandelt verkiezingszaken in Pennsylvania, Michigan en Georgia op 19-02-2021

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Daar hebben veel Amerikaanse burgers, vooral de Trump-stemmers, niet meer op gerekend: het Amerikaanse Hooggerechtshof heeft de verkiezingszaak in Pennsylvania, de verkiezingszaak in Michigan van Sidney Powell en de verkiezingszaak in Georgia van Lin Wood voor zijn bijeenkomst op 19 februari op de agenda gezet.

Alle drie de aanklachten gaan over verkiezingsfraude, en dit is de kans dat de verzamelde bewijzen eindelijk aangehoord en bediscussieerd worden.

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op GEWELDIG! Amerikaans Hooggerechtshof behandelt verkiezingszaken in Pennsylvania, Michigan en Georgia op 19-02-2021

 1. eindelijk goed nieuws; de overduidelijke bewijzen van fraude dienen onpartijdig beoordeeld te worden door de rechters

  Geliked door 3 people

  • Wim zegt:

   Het Hooggerechtshof heeft het laten lopen toen het moment daar was. Naar verluidt niet met algemene stemmen, maar onder zware druk van de voorzitter die vreesde voor een burgeroorlog. Dat was een fout en laf besluit dat je van zo’n college niet zou verwachten. Het recht dient altijd te zegevieren… Uiteindelijk kom je uit bij de rol van de media die met veel geweld, maar prematuur, Biden tot winnaar uitriep. Daarna was de toon gezet en heel veel landen gingen er in mee (ook Nederland natuurlijk) in plaats van de koninklijke weg te bewandelen en de beslissing niet uit handen te geven aan (in dit geval bevooroordeelde) journalisten.
   Nu Biden eenmaal (meinedig) ingezworen is, is het betwisten van stemmen, c.q. het aan de kaak stellen van fraude veel moeilijker dan tijdens het lopende proces van het certificeren van de stemmen. Zo niet onmogelijk.

   Like

 2. Pingback: Hooggerechtshof USA gaat alsnog verkiezingsfraude beoordelen 10 febr.! | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 3. andre zegt:

  Bij het gepeupel borrelt het lekker. In de US toch alles maar even langs de rechtbank. In oost EU staat het voorjaar al voor de deur en willen de mensen weer naar buiten. Kiev je weet wel die stad waar Hans van Baalen samen met Guy Verhofstadt democratie hebben gebracht en totaal in puin hebben achter gelaten heeft alles al open gegooid. Het voorjaar gaat vroeg beginnen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  De vraag is wat het allemaal nog zal uithalen, zoals Julius Caesar reeds zei; “De teerling is geworpen”.
  Een weg terug is er niet meer.
  Zeker, ik ben ervan overtuigd dat er op grote schaal gefraudeerd is met de stemmen maar kennelijk hadden de Democraten de boel zo goed voorbereid dat bewijzen uitbleven, om nu te denken dat nadat Biden is geïnstalleerd er nog iets veranderd gaat worden is luchtfietserij.

  Geliked door 2 people

 5. BigLJohn zegt:

  Hier past het gezegde op; mosterd na de maaltijd. Ze hebben die frauduleuze Biden president gemaakt terwijl het ook nog eens zo is dat gedane zaken geen keer nemen. Eerst werd door het Supreme Court Trump de deur gewezen, ondanks al het harde bewijsmateriaal wat hij meebracht, en nu willen ze het opeens wel gaan behandelen ? Stelletje hypocrieten, want ze vinden het maar wat fijn dat ze Trump ook nu als een gieter zullen laten afgaan. Zie het als een trap na !

  Like

 6. P. Puk zegt:

  Wat een stelletje mongolen! Je zult er maar wonen; afgrijselijk land. Nu gaan al die “profeten” weer roepen, dat ze gelijk hadden. Misschien dat een burgeroorlog soelaas biedt; dan blijft er in ieder geval 1 winnaar over. De rol van de USA in de wereld is uitgespeeld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s