Groot-Brittannië: er stierven al 143 Britten korte tijd na de coronavaccinatie

(Vertaling: E.J. Bron)

In Groot-Brittannië zijn blijkbaar 143 mensen korte tijd na de toediening van de coronavaccinatie gestorven, meldde de geneesmiddelenautoriteit. Volgens de inspectieautoriteiten zou er geen aanwijzing voor bestaan dat er een verband zou zijn tussen de dood van de mensen en het vaccin, bericht “The Sun”.

Bij de doodsoorzaak wordt met twee maten gemeten

Het Paul-Ehrlich-Instituut (PEI) stelt gerust: vaccinaties in de coronapandemie zouden niet de oorzaak voor sterfgevallen en het overlijden van de gevaccineerde personen zijn – in Groot-Brittannië overleden de mensen vanaf één uur (!) na de vaccinatie tot 18 dagen daarna. De geneesmiddelenautoriteit zei dat de vaccinaties geen rol bij de sterfgevallen speelden, die bijna allemaal bij oudere of zieke mensen optraden. Wanneer de betreurenswaardige senioren in plaats van de vaccinatie Covid-virussen in zich zouden hebben, dan zou de waarschijnlijke doodsoorzaak corona zijn geweest, zoals iedereen weet.

22.820 vermoedelijke bijwerkingen na coronavaccinaties in Groot-Brittannië

In totaal werden er tot 24 januari 22.820 meldingen over vermoedelijke bijwerkingen geregistreerd. De MHRA (Medicines and Healthcare product Regulatory Agency) is erachter gekomen dat er bij ongeveer één op de tien mensen na de vaccinatie bijwerkingen zullen optreden. De meest gemelde bijwerkingen zijn gevoeligheid en pijn op de plaats van de injectie, hoofdpijn, moeheid, gewricht- en spierpijn, koorts, koude rillingen en misselijkheid.

Toch onderzoek naar sterfgevallen

Dr. June Raine, voorzitster van de MHRA, zei: “Vaccins zijn de meest effectieve manier om jezelf tegen Covid-19 te beschermen en levens te redden en zware complicaties door dit vreselijke virus te verhinderen.” Er waren ook 75 meldingen over gezichtsverlammingen of gedeeltelijke spierverlamming bij mensen, nadat zij de beide vaccins kregen toegediend, aldus “The Sun”. Dr. Philip Bryan, hoofd vaccinatieveiligheid bij de MHRA, voegde aan de sterfgevallen toe: “Een andere oorzaak of een andere reden was betrokken bij de sterfgevallen, en we gaan ze allemaal na.”

Volledigheidshalve zou nog genoemd moeten worden dat de vaccinatie in Groot-Brittannië deels zonder welke hygiënische maatregel dan ook via het geopende autoraam wordt uitgevoerd. “Unser-mitteleuropa” berichtte hier uitvoerig over: corona-massavaccinatie in Groot-Brittannië: “Mensen worden als vee behandeld” (video!).

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Groot-Brittannië: er stierven al 143 Britten korte tijd na de coronavaccinatie

 1. karton zegt:

  Alle cijfers , betreffende doden n.a.v. een vaccinatie, komen uit ‘t buitenland. Ik wacht nog steeds op de cijfers uit Nederland.

  Geliked door 3 people

 2. ronjaspers zegt:

  Neem de corona vaccinazi,s niet,deze zijn dodelijk.

  Geliked door 2 people

 3. duinsnip zegt:

  De enige methode om hier tegen in te gaan, is elke medewerking te weigeren aan zowel pcr-test als aan vaccintoediening. Wat er ook van komt, het blijft een persoonlijke beslissing, van het collectief kan je het vergeten. Op zelfzorg covid 19 kun je de juiste behandeling met medicijnen vinden.

  Geliked door 2 people

 4. bobzelf zegt:

  ENGLAND
  ZIT VOL MET “” MANUEL “” FIGURES
  GENIAAL

  WE KNOW NOTHING ABOUT THE HORSE ?????? MR FAWLTY !!

  WHICH HORSE ??

  CORONA HORSE ??

  YOU NITWIT ..

  IT IS QUICKER TO TRAIN AN APE

  HET GELUL, DE ONTKENNINGEN WORDEN MET DE DAG ERGER !!

  NOG MAAR EEN PAAR WEKEN , DAN MAG U WEER OP RUTTE STEMMEN .

  GOED PLAN

  DIE MAN IS VOLKOMEN BETROUWBAAR

  KANJERTJE HOOR ZO ,,, SAMEN MET HUGO SNUIFFFFFFFFF

  IS ER OOK EEN MOGELIJKHEID , GEWOON EEN BOM OP JULLIE

  ALS ZIJNDE HERSENDODEN TE GOOIEN ??

  U VERDIENDT HET WEL HE, ONDERTUSSEN

  OM UITGEROEID TE WORDEN , U DOET ER ECHT ALLES AAN

  TOEN WAS ER KOFFIE

  OOM BUKRAKET

  Like

 5. Peter zegt:

  Advies is geen spuit boven de 65,omdat de sterftecijfers al bekend zijn ,anders doen ze zoiets niet .

  Like

 6. Pingback: Lezen a.u.b., wees gewaarschuwd, neem geen Covid 19 vaccin !! | https://tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 7. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Gelijke monniken gelijke kappen. Dit zijn allemaal slachtoffers van de PLANdemie covid 19″84″ vacciNAZI’s (lockdown dictatuur)! Er wereldwijd al veel doden gevallen door de covid vaccinaties. Plus veel schade bijv. gezichtsverlammingen en en andere ellende. .

  Geliked door 1 persoon

 8. htskday zegt:

  Is jouw vaccinatie-kennis ondergesneeuwd, of wat…?

  Mogen wij je dit aanbieden..? Een prachtig VRIJWILLIG, ONBETAALD samengesteld pdf-boekwerkje, dat je ALLES laat lezen over vaccins en vaccinatie. Over de krankzinnige hoeveelheid informatie die achtergehouden wordt voor mensen zoals wij allemaal.. WAAROM? Waarom mogen we niet twijfelen aan vaccins en vaccinatie? Waarom dient het verzwegen te worden..?? Wie of wat zit daarachter.. Achter het regelrecht censureren van al die medische professionals, die ons waarschuwen voor de DODELIJKE GEVOLGEN VAN DE COVID-VACCINATIE..! Kijk helemaal onderaan nog eens naar dr. Vernon Coleman, die -na het maken van de zoveelste video-met-waarschuwing- gewoon in huilen uitbarst.. Vind je dit normaal..?

  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/is-jouw-vaccinatie-kennis-ondergesneeuwd-of-wat/

  Video dr. Vernon Coleman:
  Doctors and Nurses Giving the Covid-19 Vaccine Will Be Tried as War Criminals

  https://brandnewtube.com/v/fRdX4T

  Like

 9. andre zegt:

  Thailand heeft iets van 70 miljoen inwoners dat is ongeveer 5 miljoen meer dan in het VK maar is het virus rassist voor de blanke man en vrouw? Wie het weet mag het zeggen en of uitleggen.

  op een populatie van 70M zijn er maarliefst 23371 besmettingen en een totaal aantal doden van 79. Alleen al het naar het hiernamaals gespoten Britten zijn al meer dan het totaal aantal Cojona doden in Thailand????? Wat worden we in de zeik genomen.

  https://www.worldometers.info/coronavirus/country/thailand/

  Like

  • LUCIA zegt:

   Ja, arme landen hebben geen geld… ergo geen of minder BigPharma roofridders, die ze ondeugdelijke testen aansmeren en dito prikken!!!! Wat dat betreft “it sucks now to live in a rich country”.

   Like

 10. Julia zegt:

  Deze cijfers zullen in Nederland nimmer bekend worden gemaakt en vooral de linkse journalisten zullen geen enkele moeite doen om dit nader te onderzoeken. De propaganda rondom het gifvaccin viert hoogtij, Mede door het dagelijks angst inboezemen rondom Covid en de te verwachten nieuwe mutaties hebben mensen zo murw gemaakt dat heel veel zelfs o zo blij zijn dat zij inmiddels het gif gevaccineerd hebben gekregen en geloven hier sterk in. Ik zeg maar zo prijs de dag niet voor het avond is afwachten hoe het verder met deze mensen verloopt. In ieder geval ga mijn deur maar voorbij ik bedank voor het onbekende gif.

  Like

 11. freda110 zegt:

  Deze video maakt heel duidelijk hoe gevaarlijk die entingen zijn en niet alleen voor oudere mensen.
  https://www.bitchute.com/video/cY4VT3ARHg9s/

  Like

 12. Bob zegt:

  Een 100 jarige gaat dood corona.
  Een 95 jarige die wordt gevaccineerd
  gaat dood onderliggende ziektes.
  Als mijn moeder en mijn broer naar
  de overheid hadden geluisterd had ik
  dit niet kunnen schrijven.
  De politiek, justitie en politie is niet
  te vertrouwen.

  Like

 13. Julia zegt:

  Ach veel goedgelovige onderdanige schaapjes gaan vrijwillig naar de slachtbank en staan er zelfs voor in de rij. Maakt ze niet uit of ze zo een enorm risico nemen dood of bijwerkingen als we maar met alle schaapjes mee hobbelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s