Land van angst, zonder vreugde en hoop

(Door: Rob Kern)

Overheid kiest voor Covid-angstoffensief

Covid veroorzaakt depressie, agressie, paniek en fobieën. Gebrek aan hoop, voortdurende blootstelling aan negatieve berichten over Covid die angst oproepen en de slechte aanpak van de overheid spelen hierbij een grote rol. De preoccupatie met de IC’s verhult het desastreuze ontbreken van een vroege behandeling bij Covid. En zo wordt de psyche van de bevolking aangetast, concludeert psychotherapeut Rob Kern.

Als psychotherapeut kan ik niet om Covid-19 heen. Om te beginnen kan ik thuis mijn patiënten niet ontvangen. Alle therapieën vinden telefonisch plaats. Aanvankelijk was ik er enthousiast over dat therapie telefonisch ook werkt. Nu ben ik er in toenemende mate minder gelukkig mee. Patiënten lijken meer tevreden over deze vorm van therapie dan ikzelf. Ook kan ik geen paren behandelen, en dat mis ik.  

Lees verder>>>  

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Land van angst, zonder vreugde en hoop

 1. Julia zegt:

  Een volk bezeten door angst is een verloren volk en een verloren land. Dit is uiteraard de bedoeling om de samenleving te onderdrukken en de agenda 21/30 te verwezenlijken. Helaas zijn er massa mensen die zich de hoek in laten drukken en vrijheden laten ontnemen en plezier maken is een doodzonde. We zijn in een wereld beland waar een horrorfilm nog heilig bij is. Helaas werkt de massa hier zelf aan mee.

  Geliked door 4 people

 2. Tistochwat zegt:

  Ja, ze zijn goed bezig in Israël, maar niet heus:

  Geliked door 2 people

 3. Tistochwat zegt:

  “Vorige week gaf premier Netanyahu een interview waarin hij zei, dat het vliegveld Ben Gurion volledig afgesloten werd. Verder kondigde hij opnieuw een lockdown van een aantal weken aan. Ondertussen wordt iedereen gevaccineerd en daarna kan Israël weer volledig open. Zelfs dokter Anthony Fauci zei op 29 januari jl. tegen het Amerikaanse volk, dat zij het ergste gehad hebben en dat zij binnenkort het virus onder controle hebben dankzij de vaccinaties.

  Hoort u onze Nederlandse overheid ooit iets opbeurends of hoopvols zeggen?”

  Vaccinaties zijn ‘opbeurend’ en ‘hoopvol’?!
  Man, dat noem JIJ opbeurend en hoopvol? Waar zit je verstand?

  Geliked door 1 persoon

 4. BigLJohn zegt:

  In vroeger dagen was er nog wel een land van hoop. Iedereen kent het lied; Land from hope and glory (Engeland 2e wereldoorlog). Vandaag de dag zijn er alleen nog maar landen van angst, zonder vreugde en hoop. En omdat de meesten er aan meewerken voorspelt dat een hele hoop ellende voor nu en in de toekomst !

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s