Mededeling van huishoudelijke aard . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Madam Butterfly“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Mededeling van huishoudelijke aard . . .

 1. Yvonne zegt:

  Ja hoor ik doe 3 mondkapjes op, een bivakmuts, 2 petjes op mijn hoofd 😀
  Maar wat als de sneeuw onder mijn schoenen zit dan heb ik het griezelige dodelijke virus in huis ?
  Sarcastisch bedoeld
  Ik ben er klaar mee, we worden behandeld als stel kleine kinderen

  Geliked door 5 people

 2. Tistochwat zegt:

  Over ‘vaccineren’ gesproken:

  Ik dacht dat ze in Israël zo verstandig waren?

  Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   @Tis tochwat
   Erg ….vreselijk wat mensen aangedaan wordt en volgens mij is vaccinatie daar verplicht en het is ook een klein land dus je verstoppen of ergens anders naar toe gaan is ook geen mogelijkheid.

   Landen zijn eigenlijk veranderd in een soort ConcentratieKampen als je het goed bekijkt. Grenzen zijn dicht ..dus je kan niet weg, je huis is je cel geworden…luchten heet boodschappen doen..bovendien wordt via 5G(zuurstofreductie) en CO2 reductie( en mondkapjes is ook een vorm van en CO2 reductie en zuurstof reductie) weinig mensen weten dat 5G zuurstof als transportmiddel gebruikt.
   Zuurstof en water( H2O..wellicht omdat daarin ook zuurstof zit) zijn zeer gevoelig voor contaminatie en als ze gecontamineerd zijn kan je lichaam er niets meer mee ..ze moeten leeg zijn en intact . Zie het zo; bruikbaar water en zuurstof zijn beiden een vervoermiddel, zie het idealiter als een lege bus, als ie langskomt en vol is heb je er niks aan.

   Het menselijk lichaam zit ontzettend mooi in mekaar ; om goed te kunnen functioneren heb je een juiste verhouding; Gassen : Vloeistoffen nodig… als Circulatie/verwerking/energiecentra daarvan, heb je 2 hoofdorganen n.l; Hart en Vatenstelsel voor de vloeistofcomponent en de Longen voor de Gassencomponent, deze 2 werken ook samen en de bewegingen van de een beïnvloeden de beweging van de ander.

   4G tastte ons water/vloeistoffen systeem aan 5G ons zuurstofsysteem, noch 4G noch 5G zijn voorafgaand aan de mondiale uitrol, vooraf getest voor gebruik op mensen.
   Overigens dit is geen wappie-lul verhaal maar pure wetenschap er achter, als je dan nog denkt dat ze dit allemaal gedaan hebben en nog doen, om jou sneller iets te laten downloaden… dan ben je echt een randdebiel. Dit is een regelrechte en directe aanval op de schepping… niet alleen op ons maar op ieder dier en op iedere plant.
   Daarom nemen ze ook al die tests af, ik geloof dat ze daarmee monitoren hoever ze zijn in de bewust bedoelde schade, die ze aanrichten en in hoeverre ze dat moeten bijsturen, bovendien verzamelen ze grootscheeps DNA -data voor hun u vraagt wij draaien Kloon-programma o.a. supersoldiers etc.

   Bedenk ook bij dit alles.. dat wetenschap zwaar gecompartimentaliseerd is, dwz in kleine hokjes opgedeeld is , hokje A weet niet wat hokje B doet dus wetenschappers weten vaak niet wat het grote verhaal is achter hun kleine stukje. Iedere huidige wetenschapper weet veel van een klein beetje/stukje en heeft ongeveer tussen de 20 en dertig boeken gelezen en vaak alleen maar over hun studie… dus verwacht niet dat een wetenschapper voor u de puntjes tot een lijn gaat verbinden. Daar is hij niet toe opgeleid, dat is ondankbaar oud brood liefdewerk van boekenwurmen en nerds die verder kijken dan hun neus lang is.

   Wat ik hier allemaal mee wil zeggen is, dat de aanval op ons en alle leven al …lang geleden begonnen is en nu zijn eindpunt nadert… trekt u zelf maar uw conclusies.
   Vraag je af… zou een menselijke soort, de condities nodig voor menselijk leven, op grote schaal vernietigen.. i dont think so.

   Geliked door 1 persoon

 3. andre zegt:

  Even de regels over aanstaande sneeuw

  Het touwtje van de slee dient minstens 1,5 meter te zijn
  Je mag niet inzepen (tenzij mondkapje)
  De sneeuwballen mogen niet met blote handen worden gemaakt!
  Maar 1 sneeuwpop per persoon!
  Er mag niet worden meegeholpen bij iemand anders zn sneeuwpop
  Oudjes die vallen vraag je eerst om vaccinatie pas anders gewoon laten liggen

  Veel sneeuw plezier
  M Rutte en OMT hauptmann Jaap van Dissel

  Geliked door 4 people

 4. Julia zegt:

  Ja hoor volgende week regen en let op besmettelijk. Van het voorjaar zon let op straling is besmettelijk en vooral van de zomer de zandkorrels aan de stranden zijn zeer besmettelijk. Kortom blijf binnen sluit uw gordijnen, kijk vooral naar al die walgelijke kinderlijke spelletjes en sluit vooral u zelf op zodat u als een zombie u leven leidt en gebukt gaat onder het angstsyndroom corona. Kortom knettergek en niet meer toerekeningsvatbaar.

  Geliked door 5 people

 5. BigLJohn zegt:

  Er bestaat behalve die besmetting met sneeuw ook nog een draadloze, c.q digitale variant. Als wij TV zitten kijken en Rutte staat weer eens te eikelen, dan voelen wij ons opeens grieperig worden. Zo gauw we de TV naar een andere zender gezapt hebben voelen we ons langzaam weer beter worden.

  Geliked door 2 people

 6. Yvonne zegt:

  Haha, ik keek net naar buiten rijdt er een strooiwagen, wat een onzin , bijna iedereen moet na 21.00 uur van die doorgedraaide dwazen binnen blijven en dan gaan ze zout strooien terwijl er geen mens buiten is ik ben laat ik lig weer eens wakker door al die maatregelen, normaal slaap ik al slecht maar nu helemaal

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s