VVD . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Wil R.“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op VVD . . .

 1. Harry zegt:

  Die D van democratie kunnen ze gerust uit het logo verwijderen .
  Die V van vrijheid is ook al een gepasseerd station .
  Er is geen sprake meer van democratie in die partij .
  Onze vrijheid hebben ze ook verkwanseld .
  Het huidige karakter van die club is een mengeling van dictatuur , leugens en bedrog !
  Van goed beleid is ook al helemaal geen sprake meer , ze nemen willekeurige beslissingen , zónder kennis , zónder vakmanschap , zónder visie .
  En keer op keer pakt dat verkeerd uit .
  Iets goed organiseren en regelen is ook al niet mogelijk .
  Zie maar alles wat met Corona te maken heeft .
  Te laat , te weinig .
  Stom lachen , dat lukt nog prima .
  Wie stemt er dan nog op dergelijke minkukels ?

  Nóg grotere minkukels !

  Ik denk dat Fleur Agema het in haar eentje wél tot een succes had gemaakt !
  Géén praatjes , géén leugens , géén arrogantie .
  Een gedreven vrouw met vakkennis .
  Stem dáár maar op , twijfelaars !

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Harry De VVD is de partij Vol Van Duivels dat is een betere benaming voor deze slooppartij vol huichelaars en volksverraders die alleen de Bilderberg clan onderdanig volgt en alles uitvoert wat deze smerige elitaire machtswellustelingen opleggen. Is er uitsluitend voor het Koningshuis en de multinationals en interesseert de volksgezondheid ze helemaal niets dat hebben we de afgelopen jaren al vele malen gemerkt namelijk gezondheidszorg, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, gehandicapten zorg totaal kapot bezuinigd maar wel een nietszeggend in stand gehouden sprookje zoals ons Koningshuis rijkelijk belonen dat sprookje kost maar liefst ruim 340 miljoen euro per jaar. Terwijl de Oranjes zich totaal niet bezig houden met Nederland. Maar extra geld voor meer zorgpersoneel en het opvoeren van capaciteit van de gezondheidszorg is geen geld voor.

   Geliked door 1 persoon

 2. Harry zegt:

  Ben er van overtuigd dat ons land er heel wat beter voorgestaan had als Verdonk niet via stembedrog uit de race was gehaald .
  Toen is het grote gedonder en de schandalige liegpartij begonnen .
  En nooit meer gestopt .

  Wat heeft stemmen nou nog voor zin , als de boel steeds belazerd wordt ?
  Verdonk op valse manier verwijderd .
  Zo is ook Pieter Omtzigt aan de kant geschoven .
  Zelfs toen die halve zachte De Jonge er mee stopte , werd Omtzigt gewoon totaal genegeerd .
  En Trump , ook zo’n soort geschiedenis , op een enorme schaal !

  We worden continu bedonderd !
  Waar is de democratie waar ze hun mond altijd vol van hebben ?

  Geliked door 4 people

 3. Julia zegt:

  Tjonge, tjonge ik ben dat gezeik over corona van de Rijksoverheid in opdracht van Rutte zo spuugzat en geloof er helemaal niets meer van. Mark Rutte die heel Nederland in een ongekende dictatuur zet, het volk alle plezier misgunt speelt nu de God die onaantastbaar is het is nu echt langs het belachelijke en ongeloofwaardige af. Maar zelf zich niet heeft laten testen hoe durft hij dit nog te verkopen Dat kan Rutte natuurlijk wel heel triomfantelijk zeggen, maar deze uitspraak van onze minister-president is een uitglijder van jewelste. Want waarom moeten sporters zich wekelijks (soms meermaals) laten testen om bijvoorbeeld deel te nemen aan voetbalcompetities en dartswedstrijden? Waarom moeten televisiepersoonlijkheden dit ook doen om er zeker van te zijn dat ze de programma’s kunnen blijven maken die ze maken? En waarom laten al die mensen zich testen terwijl ze helemaal geen klachten hebben? Precies, uit voorzorg en omdat ze met heel veel andere mensen in contact komen. Mark Rutte, die de ene na de andere persoon spreekt (en daar dus mee in contact komt) hoeft zich als enige uitzondering van Nederland dus blijkbaar niet te testen. Kortom onze ongeloofwaardige clown en leugenaarj mag wel oppassen hij nog onze Koning niet besmet tijdens zijn wekelijks koffieuurtje.De smerige ongeloofwaardige dictator weet toch niet of het hij virus draagt want bij besmetting hoeft men geen klachten te hebben. Weer zo een tegendraadse uitspraak. Dus de leden van de Bilderberg geloven niet in het virus en laten zich zeker ook niet vaccineren. Hoe lang laat een bevolking zich nog in de tang houden door deze elitaire schaamteloze machtswellustelingen. Pas nu ook op met uw winterpret want de volgende joke is uit de kast gehaald https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/lol-rijksoverheid-komt-met-speciale-sneeuwregels-voor-coronatijd-sneeuwballengevechten-alleen-met-eigen-gezin/ Ik zou zeggen geniet allemaal lekker en maak er een heel leuk sneeuwballenfeest van zoals dit in het oude normaal normaal was. Rutte liegt zoveel dat hij nu echt een beetje van het padje af gaat met zijn regels het is de ene dag zo de volgende dag anders en maatregelen die vaak geen kant nog wal raken wel naar de markt voor een sinaasappel maar verboden een truitje o.i.d. te kopen. Kortom ga zo maar door.

  Geliked door 4 people

 4. Julia zegt:

  Rutte, De Jonge en het OMT lijden volgens mij aan een virus waar nog geen vaccinatie voor is. Het gaat er op lijken dat de waanzin de overhand gaat krijgen. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/02/lol-rijksoverheid-komt-met-speciale-sneeuwregels-voor-coronatijd-sneeuwballengevechten-alleen-met-eigen-gezin/ Dus Rutte dit wordt extra inzet ME, BOA’s en politie op de been om het aantal sneeuwballen te controleren en of ze minimaal van 1,5 meter afstand gegooid worden. Sorry wie nu nog niet klaar is met deze waanzin leeft toch echt onder een steen. Rutte die lult maar raak, weet niet meer wat hij zegt of kan het zich niet meer herinneren weet u nog het advies laat u allen testen ook als u geen klachten heeft. Het opperhoofd van de Staat der Banenrepubliek heeft er zelf toch echt maling aan en lacht zich innerlijk rot hoeveel onderdanige angstige schaapjes nog in hem geloven en een groot deel van de bevolking murw heeft gemaakt.

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @Julia

   Als je denkt dat het niet gekker kan, dan komt er tóch weer een ‘bevel’ van ‘hogerhand’, nu m.b.t. de a.s. sneeuwpret, al kunnen we dat ‘pret’ beter maar achterwege laten.
   Den Haag gaat zich nu dus ook al bemoeien met mensen die van de sneeuw willen genieten, eventueel samen met hun kinderen. Het wordt oogluikend toegestaan, maar er wordt wel een dreigement aan verbonden. De regels en voorwaarden kennen we inmiddels.
   Het is om uit je vel te springen! Het begint er op te lijken dat alles waar wij nog enigszins plezier in kunnen hebben, ons ontnomen wordt. De enige echte bedoeling die daar achter steekt is: het murw maken van het volk. Niets anders. Er IS geen gezondheidsrisico als je lekker buiten bent.
   Wat zou het prachtig zijn als op enig moment alle 17 miljoen mensen hun huizen zouden uitgaan. Als dat zou gebeuren, dan hebben ze ‘bonnenboekjes’ te weinig.

   Het zal niet gebeuren. Ons land heeft vele kuddes volgzame schapen.
   Triest.

   Geliked door 4 people

   • Julia zegt:

    Cathje Helemaal mee eens 17 miljoen mensen die hun maatschappelijk, sociaal leven en alle vrijheden vrijwillig opgeven (op een paar duizend na) dan staat het er inderdaad heel triest voor. Miljoenen mensen hebben lijden momenteel blijkbaar aan een dermate angstsyndroom dat zij niet meer voor rede vatbaar zijn en realistisch na kunnen of willen denken. Toch knap dat in een jaar tijd de waanzin van de elitaire machtswellustelingen een volk totaal onder de knie heeft gekregen door puur angst te blijven in zaaien en intimidatie.
    Maar ik heb al reeds eerder geschreven dat al die goedgelovige angstige onderdanen straks zo een enorme klap te verwerken krijgen en helaas dan pas beseffen wat zij zichzelf hebben aangedaan. Uiteindelijk velen zijn gezwicht onder de tirannie van Rutte, De Jonge en het OMT en beseffen niet wie voor tirannie zwicht zal lijf en goed verliezen dan dooft het licht.

    Geliked door 4 people

  • vangie1206j zegt:

   Julia er is wel een vaccin voor dat gajes, de kogel of elektrische stoel.

   Geliked door 2 people

 5. Boike zegt:

  Ja, ik herinner me die beruchte gemene streek nog goed van de onbetrouwbare Mark, de ruttige leugenaar.

  Geliked door 2 people

 6. Ravian zegt:

  De VVD is destijds gewoon door de socialisten gekaapt, jammer dat “ons soort mensen” zo dom zijn dat ze dat ook tien jaar links beleid later nog steeds niet in de gaten hebben.
  Zie hier ook de reden dat de PVV geen “leden partij” is.
  Geert is geen ezel, die stoot zich geen twee maal aan dezelfde steen.

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   @Ravian
   Inderdaad dat is reeds begonnen bij de saxofoon spelende Hans Dijkstal die net zo gemakkelijk fractieleider bij de PvdA had kunnen worden.
   Bolkestein was een van de laatste échte liberalen van de VVD helaas maakte die er een gewoonte van om de knuppel in het hoenderhok te gooien en daarna een andere functie te accepteren.
   Rita Verdonk heeft het geprobeerd maar verloor van de linkervleugel binnen de VVD en werd in de media bijna net zo gedemoniseerd als Pim Fortuyn.

   Geliked door 2 people

 7. BigLJohn zegt:

  Rutte is frauduleus verkozen boven andere en veel betere kandidaten zoals Rita Verdonk. Dit alles is zeer bewust in gang gezet om de VVD om te vormen tot de partij die ze nu is. Geert Wilders zag de bui al hangen en is toen uit de VVD gestapt om zijn eigen PPV te starten. Rutte kan met een stalen gezicht liegen alsof hij zelf er in gelooft. Het verdraaien van feiten en cijfermateriaal, laat dat maar aan Rutte over. Iedereen heeft deze ontwikkelingen kunnen volgen, dus wie nog steeds op Rutte vertrouwt is niet goed bij zijn verstand. En toch lopen er hier hele volksstammen van rond in Nederland Kennisland…..

  Geliked door 1 persoon

 8. ronjaspers zegt:

  Voor de mensen die zich afvragen hoe dit kan.Stemfraude,kiezersbedrog,manipulatie,cordon sanitair etc. kutte is geselecteerd door de (nazi) bilderberg groep,niet door de stemmers.Kutte is een vrijmetselaar en een psychopaat,gewetenloos en medogenloos.De perfecte kandidaat van de bilderbergers om nederland te slopen.

  Geliked door 4 people

 9. koosv8 zegt:

  Ja, ze had eigenlijk op de zelfde manier gewonnen als TRUMP, in het kleine Holland tenminste. Zei voegde de daad bij het woord, en dat wierp vruchten af. Maar ze werd beloond met een uitzetting, en werd naar de deur gebracht onderleiding van……..jawel onze grote kindervriend JORIS DEMMINK.
  VVD EN VELE VARIANTEN, HET GROOTSTE KILLERVIRUS VAN DE STAAT DER NEDERLANDEN .

  Geliked door 1 persoon

 10. Dr. Heinz zegt:

  Landgenoten,…

  U denkt nu, dit komt mij bekend voor.
  Wel dat klopt.
  De verkiezingen tussen Trump en Biden, ging ook op die manier!
  Hebben die democraten egh pardon socialisten aldaar in het grote land USA, die tip van de VVD lieden gekregen??
  Wat zegt u?
  Marx Rutte heeft dat zelf voor gezorgd, ging dat via de E-mails of…..

  Wat?

  Like

 11. Krieger zegt:

  Ik weet niet waarom maar ik herken een beetje Martin Bosma in het gezicht van Rutte met de lange neus!!

  Like

 12. Edwin Lauxen zegt:

  Rita Verdonk, zij heeft inderdaad een dolk in de rug gekregen door de VVD oftewel de Demmink vriendjeskliek binnen de VVD.

  Geliked door 1 persoon

 13. Yvonne zegt:

  Ik hou het kort genoeg is genoeg, dit is niet normaal meer !!!!

  Like

 14. LUCIA zegt:

  In Politiek is het nooit jouw Keuze die Wint… want jouw keuze wordt al van tevoren bepaalt door wat naar voren geschoven wordt om op te stemmen, heb daar geen enkel illusie over.
  Denk altijd aan het gezegde: Left wing, Right wing ..Same bird ..Ik bak er van; left wing… right wing… shameless bird.
  Als je in de politiek gaat geloven dan ben je echt op een dwaalspoor, als het een tijdje goed gaat hebben mensen de illusie dat het aan de “gekozen” politici ligt ..neen beste mensen.
  Ze wisselen gewoon ellende af met wat betere tijden, anders valt het zo op…. zo onderweg naar de endgame.
  Er is een grote pandemie, die van hebzucht, ik noem het de meer …meer Pandemie, mensen hebben hun ziel en zaligheid verkocht en waarvoor ..een groter mooier huis ..grotere auto meer poen op je rekening …is dat echt verraad aan alles waard??? Ik leef liever in een krot maar wel met moraal op mijn bovenste verdieping en op de 2e etage licht in mijn hart!!!

  Geliked door 2 people

  • koosv8 zegt:

   Ik ben het daar niet mee eens, Als ik mijn eigen bezit onderhouden wil, en dat het netjes is en blijft, dan is dat mijn eigen ding om trots op te zijn. Als u liever in een krot woont moet u weten, maar ga dan niet de mensen afzeiken die eigen bezit WEL waarde vinden hebben.

   Like

 15. pepo Copyright zegt:

  Zolang ze stem machines gebruikt worden zal er altijd een Bilderberger (NWO – BBB) globalist winnen met 33 % 😉

  Geliked door 3 people

 16. Julia zegt:

  Stemmen binnen onze schijn democratie doe ik geen enkele moeite voor ik stuur dat biljet terug met de tekst dat ik uitsluitend stem binnen een democratie en niet voor een dictatuur. Wat mij betreft verscheuren ze dat valse stembiljet interesseert mij niet uiteindelijk weten wie de macht blijven houden dit is binnen onze Bananenrepubliek al bepaald. Zonde van mijn energie omdat het van corruptie aan elkaar hangt maar wel durft die Haagse Maffia wel te oordelen over corruptie in andere landen nou dat is hier hetzelfde laken en pak .

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s