Een avondklok is slechts een stap op de weg naar de “Build Back Better” communistische dictatuur

(Door: “Balkanske priče”)

Het is al langer duidelijk dat er met het Covid-19 verhaal iets niet klopt. De corona “pandemie” is een gecreëerde aanleiding voor de Great Reset onder de slogan ​‘​Build Back Better​’, die​ opeens wordt gebruikt door alle regeringsleiders. Zo kon de hele wereld laatst horen hoe ​Joe Biden de slogan gebruikte​ bij zijn inauguratietoespraak. Vele (wereld)leiders (stelletje marxistische tirannen) hebben de term ​‘​Build Back Better’​ in de mond genomen, zoals Boris Johnson, Justin Trudeau, Merkel, Macron, Mark Rutte, de Chinese communistische dictator Xi, maar ook Bill Gates en Frans Timmermans. Onder het mom van ‘​Build Back Better’ zullen zij een wereldwijde gevangenisstaat creëren. De weg naar de hel is altijd geplaveid met goede voornemens…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Een avondklok is slechts een stap op de weg naar de “Build Back Better” communistische dictatuur

 1. ronjaspers zegt:

  Goed artikel,is heel duidelijk nu weten de mensen wat ze te wachten staat.

  Geliked door 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Er zijn vele manieren om naar het Covid-19 verhaal te kijken.
  Je kunt het in twijfel trekken, je kunt tekeer gaan tegen de genomen maatregelen en je kunt het zoals hier gebruiken om een wereldwijd complot aan te tonen.
  Balkanske priče begint het in dit geval eerst in twijfel te trekken door het woord pandemie tussen aanhalingstekens te plaatsen. Ten onrechte, een pandemie is een zeer besmettelijke ziekte die over de wereld raast en dat is onmiskenbaar aan de hand, er is nauwelijks nog een regio aan te wijzen waar het niet is uitgebarsten.
  Geen aanhalingstekens dus, het is een pandemie punt.
  Je kunt vraagtekens plaatsen bij de aanpak en er zijn zeker eigenaardigheden in die aanpak, mij heeft het vanaf het begin verbaasd dat men op zoek ging naar en vaccin in plaats van naar medicijnen of behandelingen om de klachten te verminderen en op den duur uit te bannen.
  Het ontwikkelen van een vaccin is normaliter een tijdrovende klus en dat blijkt ook wel als je ziet dat er zelfs na decennia nog steeds geen vaccin is gevonden tegen het verwante ebolavirus.
  Vervolgens wordt de hele problematiek die samenhangt met een pandemie gebruikt/misbruikt om een wereldwijd complot aan te tonen.
  Een wereldomvattend complot van wereldleiders terwijl ik met de beste wil van de wereld geen ‘wereldleider’ zou kunnen noemen, Xi Jinping komt nog het meest in de richting maar verder ?
  Daarbij, zet tien invloedrijke mensen in een ruimte en laat ze over politiek praten en binnen enkele minuten gaan de meningen sterk uiteenlopen en na een uur slaan ze mekaar de hersens in !
  Maar nee, in de optiek van Balkanske priče zijn ze het roerend met elkaar eens, ze willen een wereldwijde gevangenis, hoe dat er in de praktijk uit zou moeten komen te zien dat is me nog nooit helemaal duidelijk geworden.
  Marxisme is vaak de favoriet waaraan dat angstbeeld wordt opgehangen terwijl marxisme juist bij uitstek de uitvalsbasis is geweest voor allerhande ideologieën die naast raakvlakken ook verschillen laten zien, van communisme tot socialisme zijn het allemaal loten aan dezelfde tak.
  Andere favoriet is vaak de Bilderbergconferentie nota bene opgericht door prins Bernhard toch bepaald niet een intellectueel genie maar eerder een bon vivant die zijn lul achterna liep.
  En die zou dan de geestelijk vader zijn van een wereldwijd complot ?

  Like

  • Tineke zegt:

   Of je bent naief,wat ik niet geloof of je probeert ons hier te misleiden.
   Hoeveel informatie wil je nog meer hebben dan Tijl?

   Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Vandaag op het duitse tv.journaal. Een rechter heeft de avondklok in duitsland onwettig verklaard, wegens van aantasting van de burgerrechten. Omdat de schoothond van merkel in nederland, alles doet wat het baasje doet, is ook hier het wachten op opheffing van de avondklok.

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Tijl, zoek het woord pandemie eens op. Dan weet je een volgende keer waar je over praat.
   “Geen aanhalingstekens dus, het is een pandemie punt.”
   Dat is jouw mening, vertel er eens bij waar jouw mening op gebaseerd is en waarom jouw mening beter is dan die van Balkanske Priče?
   “…terwijl ik met de beste wil van de wereld geen ‘wereldleider’ zou kunnen noemen…”
   Op dit moment zijn er wel drie in de wereld: respectievelijk de president van de westelijke wereld, de USA, van Oost-Europa, Rusland en van de Aziatische wereld, China.
   “…ze willen een wereldwijde gevangenis, hoe dat er in de praktijk uit zou moeten komen te zien dat is me nog nooit helemaal duidelijk geworden.”
   Lees het boek 1984 van Geeorge Orwell, dan krijg je een aardig idee. Enne… dat het jou nog nooit helemaal duidelijk is geworden, wil uiteraard niet zeggen dat Balkanske Priče ongelijk heeft. Dat jij het niet snapt is geen argument.
   “En die zou dan de geestelijk vader zijn van een wereldwijd complot ?”
   Is het wel eens bij je opgekomen dat de van huis uit armlastige Bernard een stroman was? Die gebruikt werd om de Bilderbergconferentie op te richten, zodat de werkelijke initiatiefnemers, de Rockefellers, de Rothschilds en wat dies meer zij, buiten schot konden blijven?
   Om kort te gaan, je schrijft een heel stuk en je presteert het om absoluut geen enkel argument of bewijs aan te voeren. Je hebt je mening geuit en dat is je goed recht, maar iets overtuigends heb je niet geschreven.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    @J. C. Th. Köhler
    Bedankt voor uw reactie.
    Inderdaad u heeft gelijk, ik heb geprobeerd mijn mening op te schrijven en het zou zomaar kunnen dat ik er op punten naast zit.
    Allereerst het gebruik van het woord pandemie, volgens Wikipedia “Een pandemie is een epidemie op wereldwijde schaal” ( https://nl.wikipedia.org/wiki/Pandemie ) , het lijkt mij dat daar ruimschoots aan is voldaan en sinds 10 maart 2020 is dat ook het standpunt van de WHO.
    Dan de wereldleiders, u denkt er drie te noemen maar daar valt nog wel wat aan af te doen, de president van de USA heeft het zeker niet in zijn eentje voor het zeggen, hij is met handen en voeten gebonden en moet wel degelijk verantwoording afleggen.
    Zelfs de beruchte “Rode Knop” volstaat niet met alleen zijn handelen, daar zijn nog twee voor nodig; de minister van defensie en de hoogste legerleider.
    Poetin is waarschijnlijk een stuk machtiger maar het valt te betwijfelen of die macht niet met anderen binnen het Kremlin gedeeld wordt. Natuurlijk kan hij de doorslaggevende stem hebben maar niet de enige.
    Jinping komt nog het meest in de buurt van allesomvattende macht.
    Dan de wereldwijde gevangenis, ik zeg niet dat Balkanske ongelijk heeft, ik zeg dat ik daar anders tegenaan kijk en dat ik dat niet voor me zie, dat is een mening.
    Dan prins Bernhard, in mijn ogen was hij een onbeduidende losbol met nauwelijks enige diepgang, tijdens de oorlog mocht hij bij veel dingen aanwezig zijn maar ook niet meer dan dat, hij had geen enkele gezaghebbende functie, dat hij uitgerekend als stroman gebruikt zou zijn lijkt dan ook niet voor de hand te liggen, daarvoor was hij te onbeduidend.
    Nogmaals ik heb de wijsheid niet in pacht, verre van dat zelfs, ik heb slechts mijn zienswijze opgeschreven, mijn mening dus.
    Dat hoeft niet de uwe te zijn en het staat iedereen vrij om er anders tegenaan te kijken.

    Like

 3. Rosalie zegt:

  Voor een pandemie zijn er veel te weinig doden. Althans dat was het criterium,maar sinds 2009 heeft men de definitie van een pandemie gewijzigd van het aantal doden naar het aantal besmettingen. 2009 was ook het jaar van de Mexicaanse griep waar we bang van moesten worden en vooral op aanraden van Ab Osterhaus het vaccin moesten nemen met als gevolg dat de ingeënte personen narcolepsie kregen. We raakten niet met zn alllen in paniek van de Mexicaanse griep angstzzaierij met gevolg dat ze met de vaccins bleven zitten die toen maar ( weer ) naar het afvoerputje van de wereld werden gebracht : Afrika.
  Nu gaat het dus om besmettingen. Maar hoe worden die geconstateerd ? Via de Pcr test die onbetrouwbaar is en ten onrechte positieven geeft. De president van Tanzania had de test in een papaya gestopt en een andere in een geit en beide positief. Ja, logisch als je maar veel cycli draait.
  En wat dan nog als je besmet bent? Dan betekent dat niet dat je de infectie hebt.
  Er is maar 1 oplossing : stop met testen !!
  Rutte heeft zich ook nooit laten testen, hij zegt zelf dat je je niet moet laten testen als je gezond bent.
  En wat willen ze nu ? Kinderen op de lagere school (!!) thuis voor 5 dagen in quarantaine als er een klasgenootje zo stom is geweest om zich te laten testen. Na die 5 dagen kan je weer terug naar school als je een negatieve test kan aantonen, wil je niet getest, dan nog 5 dagen erbij.
  Dit is tirannie en we stevenen af op een dictatuur,of zitten we er al in ? Hoe dan ook als iedereen blijft testen houden we dit.
  Massaal weigeren, massaal “ vaccins” / gen therapie weigeren, horeca open, alle winkels massaal open. Als iedereen het zou doen is het nog tegen te houden.
  Helaas zie ik het niet gebeuren want hoe haal je mensen uit hun hypnotische toestand ?

  Geliked door 2 people

 4. Volgens mij is een pandemie, wanneer een virus een groot aantal van de mensheid besmet, maar bij deze corona virus is het nog niet duidelijk of hij wel aanwezig is, want sommige zeggen dat het corona virus niet geisolleerd is-dus niet bestaat.Andere probleem zijn de PCR-tests, die niet kunnen laten zien of het virus er is en deze test gebruiken ze gewoon voor manipulatie. Volgens mij trekt de Bilderberg groep- waar ook Nederlandse koninklijke familie bij hoort- de touwtjes in Europa en de Deep State in de VS. Alle dictators systemen eindigen altijd met nederlaag.

  Geliked door 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  Volgens mij is een pandemie gestoeld op hersenspoeling, van Pan, met geitenpoten, demie komt van demonic,of van mi fa sol, bekijk het maar.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s