Mark Rutte laat zich nooit testen – eist dat alle kinderen getest worden

(Door: “DissidentNL”)

Sommige varkens zijn gelijker dan andere varkens.

Mark Rutte zit de ministerraad voor, loopt op 50 centimeter tussen journalisten door en staat ze te woord zonder mondkapje. Mark Rutte mag vrijelijk de hele wereld overvliegen. U mag dat allemaal niet.

Het heeft geen zin om te testen als je geen klachten hebt. Dat zei Mark Rutte. Waarom moeten wij dan een test overleggen die niet ouder is dan 72 uur als we de grens over willen gaan? Waarom mogen wij dan niet naar de kapper en de horeca als wij geen klachten hebben?

Lees verder>>>
(h/t J.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Mark Rutte laat zich nooit testen – eist dat alle kinderen getest worden

 1. Hovawart zegt:

  Ik vrees voor de parameters die dit kabinet heeft geschapen, de maatregelen hanteert als richtlijnen voor het beperken van de vrijheid.
  Behandel mensen als kleine kinderen en men gedraagt zich vervolgens kinderachtig…isoleer mensen in hun woning en verbied ze bijna elk contact, dit kabinetsbeleid draagt niets bij aan de huidige situatie en toekomst, maar creëert enkel massale angst en onzekerheid,……..een on-Nederlandse cultuur die overigens wel past bij de megalomanie van Brussel.
  Beseft de politiek wel wat men heeft aangericht, en nog aanricht.

  Geliked door 4 people

  • ja hovawart dat weten ze zeker wel maar zolang wij toegeven aan die maatregelen ,worden de maatregelen steeds erger.doe alle mkb,s ,sportcomplexen, scholen enz, enz,gewoon open zonder mondkapjes en 1,5 meter en laat ze maar zien dat wij leven zoals wij willen leven en laat ze maar proberen alles weer dicht te krijgen,als iemand beboet wordt gewoon niet betalen ,ga naar de rechter en je krijgt gelijk dan pas stort de hele boel in en krijgen we weer vrijheid. toch?

   Like

 2. Geen Signaal zegt:

  Geliked door 3 people

 3. koddebeier zegt:

  Ze kunnen beter is het IQ van de regering en de kamerleden testen, dat lijkt bedroevend laag !

  Geliked door 4 people

 4. M. zegt:

  De mensen die letterlijk betzeten zijn door de leugen maakt het geen moer uit hoeveel onzinnigheid men ter berde brengt als het maar onzinnig is en destructief dan volgt men gewillig.
  En bijna allemaal staan ze positief tegen het zichzelf kapot maken want dat voelt goed voor een bezetene om zich kapot te maken met schijnveiligheid.
  Een schijnveiligheid die in het verleden een heleboel mensen de dood in heeft gejaagd maar dat vind de bezetene geen enkel punt.
  Als bezetene van de leugen volgt men het liefst zichzelf ziekmakende en voor het land destructieve regels op waar de regelmakers zichzelf geen van allen aan houden.
  De bezeten doet niet aan onderzoek want ze zitten al gevangen in de leugen die ze laat kruipen voor de grootst mogelijke waanzin en onlogische regels die er maar voor 1 ding zijn.
  DESTRUCTIE van uzelf en uw land.
  Daar is een bezetene allebei gek op want de bezetene wil geen waarheid horen en zichzelf niet vrij maken en van de angst ontdoen met de Waarheid.

  Omdat u de Waarheid niet wilt kennen heeft de waarheid de wereld die de Waarheid niet wil kennen een hele grote dwaling gegeven opdat u maar in de dwaling mag geloven.

  Geliked door 4 people

 5. Helena zegt:

  Hovawart 11:15 “Beseft de politiek wel wat men heeft aangericht, en nog aanricht.”
  Jazeker, dat beseft de huidige politiek (het partijkartel) heel goed, en ze genieten er van! De partij die helemaal geëlimineerd had moeten worden en moest worden overgenomen door de bekende infiltranten, heeft het overleefd en is gisteren het land in gegaan om de mensen in Apeldoorn en Doetinchem een hart onder de riem te steken. “Er is werk aan de winkel en dat zal van de bevolking zelf moeten uitgaan!” Ondanks de kou en de regen stond er het maximaal (volgens de covid regels) toegestane aantal mensen. Heerlijk om tussen gelijkgestemden te staan en te luisteren naar iemand die zich ontworsteld heeft aan het elitaire geneuzel en de taal van de bevolking wel verstaat en spreekt. Commentaar te over in de media, volgens de fuehrer van Apeldoorn waren de covid gedragsregels geschonden: “Thierry Baudet schudde handen!”

  Geliked door 2 people

 6. Julia zegt:

  Lijkt mij beter die algehele Haagse Maffia eens te testen op het verstandelijk vermogen. Welke ouder laat zo een smerige wattenstaaf in de neus van hun kinderen steken. Pure kindermishandeling.

  Geliked door 1 persoon

 7. M. zegt:

  Het volk zag de waanzin en hypocrisie van Mark en vond het goed zich nog meer waanzin en hypocrisie op te laten leggen???

  Evengoed lekker angstig en hersenloos blijven kruipen voor de hypocrisie en waanzin…….opdat u er nog meer van krijgt?

  Spuitje erbij ..op naar de genetisch gemanipuleerde hersenloosheid in gevangenschap of de eeuwige jachtvelden.
  U vindt zichzelf als hersenloze uiteraard wel een slecht geteste spuit en een leven zonder vrijheid waard toch ?
  En die eeuwige jachtvelden daar was u toch ook nog nooit geweest?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s