Pas op voor propaganda & gaslighting!

(Door: “Boiling Points”)

Landgenoten, propaganda is vandaag de dag nog steeds een beproefd middel om het gedrag van een groep mensen te veranderen. ‘Gaslighting’ gaat nog een stap verder en met dat fenomeen hebben wij sinds de uitbraak van het Chinese Virus te maken. ‘Gaslighting’ is een vorm van psychologische manipulatie, momenteel met succes beoefend door onze volksvertegenwoordigers, virologen en ziekenhuismanagers.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Pas op voor propaganda & gaslighting!

 1. koddebeier zegt:

  Het wordt tijd dat al die lieden weer onder hun steen kruipen waar pissebedden thuis horen !!

  Geliked door 2 people

 2. Astrid zegt:

  Ik had een narcistische buurman en die probeerde [en probeert nog steeds] op mij vele ‘mindgames’ uit, waaronder de gaslighting-tactiek. Het werkt niet meer, omdat ik hem herken voor wat hij is: een geestelijk zieke persoon met jeugdtrauma’s. Narcisten hebben in de jeugd niet de liefdevolle aandacht van de eigen ouders gekregen die een kind verdient, m.a.g. dat de geestelijke ontwikkeling vanaf een jonge leeftijd gestopt is en de betreffende persoon een eigen, zeer egoïstische overlevingstactiek heeft ontwikkeld, die bestaat uit een scala aan ‘mind games’. Het doelbewust tegen elkaar opzetten van mensen hoort ook bij het ziektebeeld en dat zien we nu ook op wereldschaal gebeuren.
  Een narcist eist alle aandacht op, doet zich altijd voor als het slachtoffer van iets of iemand. Een narcist wordt blij van het onderdrukken van anderen en het uitbuiten van zogenaamde ‘vrienden’. De narcist maakt altijd gebruik van [corrumpeerbare] loopjongens met een eveneens vermoedelijk minderwaardigheidscomplex en die voor een habbekrats of puur voor de ego-eer, de vuile klusjes van een narcist wel willen klaren. Narcisten zijn geobsedeerd, lijden aan verlatings- en hechtingsangst en kunnen daardoor situaties en mensen niet loslaten. Ik ben inmiddels ervaringsdeskundige en het kost me dan ook niet veel moeite om in te zien dat we op mondiale schaal met super-narcisten te maken hebben. Een Bill Gates hoort eigenlijk in een psychiatrische inrichting te zitten. Zijn eigen grandiositeit drijft hem om voor god over de Aarde te spelen. Hij is net als een Soros zeer gevaarlijk, omdat het extreme control freaks zijn die de gevolgen van hun daden niet overzien en omdat het ze ook niet deert. Voor een Klaus Schwab is ‘zze grrreat rreset’ niets anders dan even een knop omdraaien, zonder daarbij enig gevoel te hebben voor het onnodige lijden van de medemens. Covid19 is overduidelijk een onderdeel van de plandemie ter decimering van de wereldbevolking, net als de invasie van de moslims, die ook al lang gepland was.
  Zo’n Gretta Tunberg is eigenlijk ook zo’n zielig geval, helemaal uitgebuit door linkse ouders en zogenaamde politieke leiders en thans verknipt voor het leven. Men heeft haar namelijk op ongezonde wijze op een imaginair voetstuk geplaatst en haar tot een eigengereid monster gemaakt, want Gretta denkt nu dat ze werkelijk heel wijs en bijzonder is…. We mogen hopen dat ze zich niet gaat voortplanten, want narcistische ouders leveren gegarandeerd koters met levenslange psychische problemen op.
  Hoe met de narcist om te gaan? Vooral nooit toegeven aan hun vele vormen van terreur en door heel bewust te kiezen om niet in angst te leven. Het zijn psychiatrische gevallen die niet denken en handelen zoals u en ik. Ze zijn ziek in hun hoofd en mogen nooit over ons regeren. Daarom rest ons volkeren van de wereld niets anders dan ons massaal te verzetten. Het is wachten op een kantelpunt, maar tot die tijd zullen velen nog lijden.

  Geliked door 3 people

  • Tineke zegt:

   Mooie uiteenzetting van de psyche van de narcistische persoonlijkheid.
   Ik ben ook ervaringsdeskundige en het klopt als een bus.
   een narcist maakt je helemaal kapot tot je zelf niet meer weet wie je bent.
   Er is maar een manier om mee om te gaan en dat is uit je leven bannen en geen millimeter meer toe laten. Ze maken je kapot en staan erbij te lachen.

   Geliked door 3 people

 3. Bob zegt:

  Alle criminelen verzamelen.
  De vorige pandemieen gingen van
  land naar land.
  Deze pandemie begon in Wuhan en
  werd globaal.
  Dat kan alleen als er een plan achter zit.
  Jan met de pet moet die opzetten omdat
  anders zijn lege hersenpan kou vat.
  De kudde leeghoofden bespelen is een
  globale actie.

  Geliked door 1 persoon

 4. Klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s