Aan Rob Jetten

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste Rob,

Op donderdag 21 januari sloot jij de Nederlandse bevolking gedurende tweeënhalve week van 21.00 tot 04.30 uur thuis op door alsnog akkoord te gaan met de invoering van een avondklok.

Dat was het zoveelste bewijs van gebrek aan ruggengraat, want D66 was altijd tegen invoering van die avondklok geweest en er was niet één goed argument om de Sperrzeit te introduceren – behalve plat machtsvertoon. Maar je presenteerde het niet als een gebrek aan ruggengraat, maar als een overwinning.

Want het kabinet (inclusief je burgers hatende partijgenoten Kaag en Ollongren) had de avondklok al om 20.30 uur willen laten ingaan…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Aan Rob Jetten

 1. koddebeier zegt:

  Dat hele D66 is een waardeloos zooitje met een stel onbenullen op hun kieslijst, hoe gek moet je zijn om daar op te stemmen !!

  Geliked door 2 people

 2. Julia zegt:

  Ach waar moet je nog druk om maken om een partij vol met een stel arrogante onbenullen en een partij waar D voor DICTATUUR staat. Deze partij heeft niets met Demoratie meer te maken of hebben er een totaal ander begrip over democratie.We kunnen hopen dat het grote deel van de bevolking inmiddels is wakker geschud en deze waardeloze partij die geen enkele toegevoegde waarde heeft voor de Nederlandse samenleving in maart a.s. laat eindigen op 0 zetels. Het is een knuffelpartij voor alle binnengevaren en binnengelopen profiteurs bestaande uit woestijnratten en afrikaantjes die absoluut niet uit oorlogsgebieden komen maar de Duivels 66 heet ze warm welkom, dan Kaag de grote Islam knuffelaar die heel veel geld verspild aan o.a. terroristische organisaties binnen haar geliefde Palestina en dan die dictator en bitch Ollengren niet vergeten die de hele democratie tracht te vermoorden. Weg met dat zooitje dat is een verademing voor onze samenleving.

  Geliked door 2 people

 3. karton zegt:

  Deze levensgevaarlijke landverrader, Jetten, noemt zich “volksvertegenwoordiger”, maar als enkele mensen uit dat zelfde volk bij hem a.d. deur komen om opheldering te vragen over z’n “strijdwijze” is dit manneke hevig verontwaardigd : “waar haalt het klootjes-volk hel lef vandaan om bij hém, de Grote Jetten a.d. deur te komen ?”
  Kloot-viool die Jetten en óók nog eens van een kloot-partij.

  Geliked door 2 people

  • Klaas zegt:

   Like

 4. bezigebij63 zegt:

  De Kamer uit met die gevestigde troep.

  Like

 5. gerrit zegt:

  D66 is gewoon een Palestijnen knuffel partij die niks met democratie heeft te maken maar meer met een dictatuur .

  Geliked door 1 persoon

 6. Bob zegt:

  DD666 =DE DEMONEN in woord en beeld.

  Like

 7. Harry zegt:

  D 66 is de vergaarbak voor heel fout volk !
  Vanuit de vergaarbak maar in de destructiemolen kieperen , dat stel maatschappijverkrachters ?
  Wát een collectie : homo’s , drugsgebruikers , palestijnenpijpsters , volksverraders , bedreigers ,
  die smerige Pechtold heeft wél een erfenis nagelaten , zeg !

  Benieuwd wat Van Mierlo hiervan gevonden zou hebben .
  Denk dat ie de partij acuut opgeheven zou hebben .

  Like

 8. Klaas zegt:

  Like

 9. Julia zegt:

  Het gaat met die Duivels66 met de dag meer bergafwaarts. Nu weer een nieuwtje en voorstel van een D66 mafklapper https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/01/amsterdam-gaat-buurgemeenten-koloniseren-vang-statushouders-die-niet-in-adam-passen-daar-op/ Gewoon massaal tegen houden nu eerst woningen voor onze eigen mensen die al jaren op de wachtlijsten staan. Die migrantenkolder moet van tafel. Gewoon terugsturen of Marokko dat nu wil of niet zo niet dan is het een kwestie van de geldkraan dichtdraaien en zware sancties opleggen aan alle landen die hun eigen volk niet terugneemt. Dat het beleid en daadkracht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s